Şimdi Ara

Sony 40EX500 Ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PS3 için Sony 40EX500 uygun mudur? Bravia sync olayı beni sony'lere yöneltiyor ama input lag endişem var, bu konuda ustalarımdan tavsiye bekliyorum, samsung da olabilir, bütçem en fazla 2200 ama gönlümde sony yatıyor ps3 ile verimli olsun diye, lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı, saygılarımla...



  • Sony ve Samsung'un 100Hz modellerinin hiçbirisi input lag konusunda çok başarılı değil hatta Samsung biraz daha kötü. Input lag genelde sadece Call of Duty tarzı attığını vurman gereken oyunlarda çok farkettiriyor onun dışında o kadar da dramatik bir etkisi yok. Eğer input lag düşük olsun istiyorsan sanırım bu fiyat seviyesindeki en iyi model Philips 8404.
  • Teşekkür ederim ama guitar hero falan oynamayı çok sevdiğim için lag olayı önemli benim için, takarım kafayı :) 100hz olduğu için mi lag yapıyor peki bu tv'ler, yok mu çözümü, guitar hero için lag ayarlama olayı vardı oyun menüsünde, peki bu interlag çok bariz birşey mi, yani tuşa bastıktan kaç saniye sonra ekranda görülüyor?
  • Genel olarak:
    30ms : iyi
    60ms: orta
    90ms: kötü

    90ms neredeyse 1 saniye olduğuna göre, kablosuz kontrolcüden kaynaklanan da 20ms lik bir gecikmeyi de hesaba katarsan bastığın tuşun ekranda gözükmesi 1saniyeyi aşacak demektir. PS3'ü üretiyor olmasına raümen Sony'nin şöyle çok düşük input lag'li gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir ürünü yok maalese. Benim W5500'üm ve yeni EX500'lerin 60ms civarında input lag'i var. Dediğim gibi bu alanda bildiğim en iyi model fiyat/performans oranı mantıklı TV Philips 8404 serisi. İncelemesini şurada okuyabilirsin:http://www.hdtvtest.co.uk/news/philips-32pfl8404h-32pfl8404-20100105162.htm

    Bu testte şu ana kadarki en düşük input lag değerini veren çok eskilerin efsane televizyonu Samsung F96 ile aynı oranda (yaklaşık 30ms) civarında bir input lag verdiği söylenmiş.

    Bunun dışında yeni Panasonic plazmaların da 0ms civarında input lag'leri var tabi plazma düşünürsen. Plazmalar genelde oyunlar için çok önerilmez çünkü HUD gibi sürekli ekranda kalan göstergeler plazmalarda çok uzun süre kullanımlarda (5-6 saat) kalıcı iz bırakabilir. Yeni modellerde bu izlerin 20-30 dakika içerisinde geçtiği söyleniyor ama çok çok iddialı bir oyuncuysan yine de rahatsız edici olabilir tabi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DjMaJeRe

    Arkadaşlar PS3 için Sony 40EX500 uygun mudur? Bravia sync olayı beni sony'lere yöneltiyor ama input lag endişem var, bu konuda ustalarımdan tavsiye bekliyorum, samsung da olabilir, bütçem en fazla 2200 ama gönlümde sony yatıyor ps3 ile verimli olsun diye, lütfen yardımcı olun kafam çok karıştı, saygılarımla...


    Tercih konusunda kararsız kalıyorsanız telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde call center ekibindeki arkadaşlara aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.
    TIKLA ARA:http://www.istanbulbilisim.com.tr/index.php?act=Login&err=5&ref=/?act=TiklaAra




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.