Şimdi Ara

SONY 40KDLX4500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar...
    Sevgili andy1 ve tabi tüm forumdaşlarımın önderliğinde 11/11/2008'de sony 40kdl-x4500 lcd tv almıştım. TV'dan her şekilde sorunsuzca memnun ve mutluyken 10 gün önce arıza verdi. Servis çağırdım ve panel arızası olduğunu panelin değişiminin gerektiğini söyleyerek ayrıldılar.
    Sonrasında panelin Gebze'deki depolarında olmadığını ve Belçikayla yazıştıklarını panel varsa oradan temin edip panel değişimi yapabileceklerini söylediler. Panel orada da yoksa ürünü muadil bir ürünle değiştireceklerini (servise gelen elemanlara sorduğumda muhtemelen 40EX720 olur şeklinde ön izlenim bildirdiler) ifade ettiler.
    Halen Belçikadan panelle ilgili yazışmanın sonucunu bekliyorum.
    Bir yandan da aklıma eğer panele ulaşılamazsa ürün değişimi önerirlerse benim TV'umun muadili ne olmalı? (çünkü benim tv'u aldığım dönemde x4500 serisi ve Z serisi highend modeldiler) sorusunun cevabını düşünüyorum. Sizce x4500 serisinin an itibariyle sony'deki karşılığı nedir ?
    Panele ulaşılamazsa ürün değişimi önerecekler. 2000 TL kadar da tv'a ayırabileceğim birikmiş param var verecekleri TV'un üstüne (eğer 40EX720 olursa) ek ücret ödeyerek 46 inch'e yükseltmek ya da farklı modele yönelmek konusunda tercihimi nerden yana kullanmamı önerirsiniz ? 40KDL-x4500'e muadil ürün benim için ne olmalıdır ?

    Teşekkürler ve Saygılar....







  • Up...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.