Şimdi Ara

SONY 55XE8505 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. TV yi yeni aldım ve kullanımıyla ilgili bazı sorunlar yaşıyorum.

    Öncelikle şunu belirtmeliyim ki sistem beklediğimden epey yavaş. Androidden midir sonyden midir bilinmez ama hızlı olmadığı kesin.

    Henüz aşamadığım problemleri yazmam gerekirse:

    - Facebook uygulamasını indirdim ve içinde hiçbir şey yapamıyorum. Uygulamayı açtığımda ekran bana ben ekrana bakıyorum "0" etkileşim. Bunu nasıl aşacağımı da bilmiyorum.
    - Youtube, twitch gibi uygulamalardan canlı yayın izleyemiyorum. TV bunu açmıyor ancak aynı yayınları laptop veya tabletler açıyor.
    - Tüm uygulamaları bir kenara bırakıp bluetooth ile laptop umu bağlamayı denedim. TV ye laptop u tanımladım ancak "bağlan" dediğimde hiçbir işlem yapmıyor.

    En sonunda HDMI bağlayıp laptoptan TV yi kullanmak zorunda kaldım. Bu sorunlar için çözümleri olan var mıdır? Çözüm yok ise de bunlar nasıl SMART TV dir?







  • Bir de bu bir android TV olduğu için soruyorum. TV de uygulamaları kapatmak gerekiyor mu yavaşlama olmaması için telefondaki gibi? Gerekiyorsa bunu nasıl yapacağız?
  • *Sitesinde Bluetooth profilleri olarak şu belirtilmiş: Sürüm 4.1; HID (fare/klavye bağlanabilirliği) / HOGP (Düşük Enerjili cihaz bağlanabilirliği) / SPP (Seri Bağlantı Noktalı Profil) / A2DP (stereo ses) / AVRCP (AV uzaktan kumanda)

    Görüntü aktarımı yok profillerde.


    *Home tuşuna uzun basarak arka plandaki uygulamaları görebilirsiniz.

    *Canlı yayına bakmadım hiç ama belki de tv için yazılan uygulamalar desteklemiyordur canlı yayını. DigiPlay vs. oynatıyor.
  • Kullanan arkadaslardan bir ricam olacak. Sizde de TV (sehpasında dururken) hafif geriye yaslanmış şekilde mi duruyor acaba?

    Bir de Puhutv ve BeinConnect gibi uygulamaları yükleyemiyoruz sanırım. Tavsiye ettiğiniz uygulamalar, görüntü seçenekleri, ayarları vs varsa buradan paylaşılırsa güzel olur. Yeni konu açacaktım ama bunu buldum buradan devam edelim.

    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.