Şimdi Ara

Sony a6700 vs Sony a7c mark i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Fujifilm x100v sahibiyim. Artık bir tane yeni kamera almak istiyorum. Aslında ilk başta video çekecek de bir kameram olsun diye düşünmüştüm ama zaman geçtikçe yoksa aps-c’den full frame’e mi geçsem diye düşünmeye başladım. Bu iki makine hemen hemen benzer fiyatlarda. A7c 4 yaşında bir teknolojiye sahip a6700 ise yeni ama aps-c sensör.


    ben renk vs yapmam, log çekim modları gibi şeyleri kullanmam, foto çekerken de asla raw çekmem. Şöyleki karmaşık kurgu vs bile işlerine girişmem. Çek-mümkün olduğunca az kes biç-paylaş tarzında bir kullanımım var. X100v fena foto çekmiyor , o nedenle birinci önceliğim fotodan çok video. Ama bir makine fotoda elimdeki makineye oranla fark yaratacaksa video özelliğini biraz daha düşük olsa da kabul edebilirim.


    video çekim senaryolarım ise evde veya kapalı ortamlarda röportaj tarzında çekimler, sokakta sabit pozisyonda şehir-bina çekimleri(kamera elimde-durduğum yerde- herhangi bir gimbal-tripod kullanmadan etrafı çektiğim) , doğada manzara çekimleri.


    sizce bu iki cihazdan hangisini seçmek daha makul karar olur? Bir diğer seçeneğim de işin fotoğraf kısmını tamamen göz ardı edip DJI osmo pocket 3 almak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.