Şimdi Ara

Sony DAV-TZ230 ve HD film sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle selamlar herkese. bikaç gün önce vatan'dan sony DAV-TZ230 home theatre sistemi aldım. türkiye'de yeni bir alet olduğunu duydum internette fazla yorumlarına rastlayamadım.

    ufak bi sorunum vardı yardımcı olabilceğinizi düşündüğüm. external hdd'yi bağlayıp divx filmlerimi çok güzel izleyebiliyorum. ama 1080p kalitesini denemek için indirdiğim filmi folder list'te göremiyorum cihazda. galiba formatlarla ilgili bi sıkıntı var. film (I.Man.1080p.DTS.VC1.Remux-EuReKA.mkv) şeklinde. bunu izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.



  • şunu bi anlatamadık gitti

    sizin cihaz sd max 720*576 çözünürlüğü destekler üstünü gösteremez

    cihazlarda full hd 1080p ibaresi olması hdmı g/ç olması cihazın true hd olduğu anlamına gelmez bu ibareler sd cihazlarda upscaling özelliği olduğunu gösterir aslında cihazlar sd den başka bir şey değildir

    bu yüzden çoğu kişi yanılgıya düşüyor sanıyolarki hd cihaz aldık hem cihaz true hd cihaz olsa bile mkv yasal olmayan bir format hd cihazlarda oynatımı daha tam oturmuş değil oynatmak için millet kırk takla atıyor tabi wd vb cihazlar hariç




  • şimdi web sayfasına göz attım da "neredeyse Full HD 1080p kalitesinde izlemenizi sağlar" yazısını gördüm. galiba dediklerinizi açıklıyor bu:) peki mesela cihazın hdmi ayarlarında resolution seçeneğinde 1920x1080p seçeneği var.desteklemediği halde bu seçeneğin manası nedir?
  • sanal olarak yükseltme değeri sd görüntüyü sanal olarak full hd ye yükseltebilir manasında
    yoksa true hd ile yakından uzaktan akraba bile olamazlar
  • hort!!!

    neredeyse 1 sene sonra konuyu hortlatarak şunu sormak istiyorum:

    sony dav-tz230, wd 500gb 2,5" harici diskimi görmedi. fat32 formatlanması mı gerekir? diski fat32 formatlamak istediğimde öyle bir seçenek çıkmıyor ne yapmalıyım?

    teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.