Şimdi Ara

SONY DCR-DVD150E DVD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygıdeger Donanım Haber yönetici ve üyeleri sizlerden bir konuda acil yardım istiyorum forumda araştırdım ama bulamadım SONY DCR-DVD150E DVD hakkında bilgi, yorum,alınabilirlik hakkında bilgi rica edecektim. Fiyatı Birçok sitede 650-750 arası ama 1 sitede 399 tl kadar düşmüş bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden vereceginiz bilgi ve yorumlar için teşşekürlerimi sunarım



  • Yaptığınız çekimleri doğrudan bir DVD oynatıcıda izleyebilirsiniz.Uygun ışık şartlarında yeterince kaliteli bir görüntü kaydı yapar.Loş ışıkta performansı düşüktür.(Bu sınıf kameralar için normal tabii ki)
  • DVD ve Harddisk sistemli handycamler maalesefe sarsıntı ve sallantıdan pek hoşlanmıyor.Bu esnada verilerin yazımı sırasında sorun oluşabiliyor.HDD ise plaklarda vurmaya bağlı arızalar gelişebiliyor.Ancak bunlar öyle hemencecik ufacık bir sarsıntıda olacak şeyler değil.Makine çok hoyrat kullanılırsa görülebilecek durumlar.Adamlar tasarımın yaparken bunları göz önünde tutuyorlar zaten.

    Daha önce de dediğim gibi DVD kameralar benim pek ilgi alanıma girmiyor.Kendim kasetli kamera kullanıyorum.(size tavsiye edebileceğim bir model değil maalesef).Ancak kullanım pratikliği açısından DVD nin avantajı var.

    Ayrıca memory stick üzerine kayıt yapma imkanı var.Ancak kayıt kalitesi nasıldır onu bilemeyeceğim.

    Dokunmatik ekran kullanımında ben bu güne kadar iki kameramda da ciddi sorun yaşamadım.Kimileri dokunmatik LCD den hoşlanmaz.Kişisel tercih meselesi.Benim şikayetim olmadı.Tek sorun parmak izi kalması.Bu yüzden kameranın yanında minik bir mikrofiber bez taşıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 22 Ocak 2010; 13:21:06 >




  • Ben bu kameradan almayı düşünüyorum.400 Liraya kadar düşen bir yer buldum.Sizce o fiyata almaya değer bir makinemidir.Kamera konususunda pek bir bilgim yok.Şuan kullandığım makine Sony TRV-228E kasetli eski bir model.Çektiğim videolarımı bilgisayara aktaramadığımdan dolayı makinemi değiştirmek istiyorum.
    DVD150E model kamerayı tavisye edermisiniz ?
  • Yardım !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.