Şimdi Ara

Sony DCR-HC96E mi,Sony DCR-SR52E mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kamera almayı düşünüyorum,aklımda 2 model var.hangi kamerayı tercih etmeliyim??yardımlarınız bekliyorum



  • Hocam önce ihtiyacını daha net belirlersen (Daha iyi kayıt kalitesi,pratik kullanımlı,yüksek zoom,vb) buradan hedef tavsiyeler alabilirsin.
    Yaptığım araştırma ve forumdan öğrendiklerime göre;Kaliteli lensi ve kayıt kalitesi olan video kameralarda daha düşük zoom oranı gibi bazı özellikler seçimini doğrudan etkileyecektir.
    HC96 kaliteli lensi ve yüksek kayıt kalitesi ile öne çıkıyor.
    SR52 ise yeni bi teknoloji olan Sabit diske kayıt özelliği ile kaset derdini unutturuyor ayrıca 25x gibi yüksek zoom oranı yabana atılamaz.

    Benim nacizane tavsiyem bu iki kamera arasında HC96'dır, çünki bence kaydettiğim görüntünün kalitesi sakladığım anılarımı izlerken beni ayrıntılarla mutlu edebilmelidir.
    Eğer Sabir diske kaydeden bir kamera almayı düşünüyorsan SR190 veya üzeri bir kamera düşünmelisin derim.
  • fcerenimo


    ARKADAŞA KATILIYORUM 2 SENEDE 2 TANE EN PAHALILARINDAN CANON MARKA MİNİ DV KAMERA DEİŞTİREN BİRİ OLARAK ARIZALARDAN DOLAYISONY NİN BU 2 MODELİNİ BENDE DÜŞÜNMEKTEYİM SR52E HARDDİSKE KAYDEDİYOR VE YENİ BİR TEKNOLOJİ ARKADAŞIND ADEDİ GİBİ ALINICAKSA SR190 ALINMALI DAHA KALİTELİ ÇEKİMLER İÇİN ..BENİM GİBİ PİŞMAN OLMAMANIZ İÇİN DİYORM..ANCAK SONY HC96E Yİ TAVSİYE ETMİYEN KİŞİ YOK KASET LİLERİN MODASI GEÇTİ AMA KASETLİLER DVD LİLERE GÖRE DAHA KALİTELİ ÇEKİM YAPIYOR DVD DE CD NİN ÇİZİLDİNİ DÜÜŞÜNÜRRSEK GÖRÜNTÜ TAMAMEN GİDER ÇEKTİNDE BOŞA GİDR YANİ KULLANIMI ÇOK HASSAS OLDUNU DUYDUM HEPSİBURDA.COM DADA HC96E İÇİN ÇOK GÜZEL YORUMLAR VAR KULLANANLAR YAZMIŞLAR GECE ÇEKİMİ GÜNDÜZ ÇEKİMİ FOTO.KALİTESİ ÇOK İYİYMİŞ AMA FİYATI 1200YTL CİVARI BİRAZ DAHA MAKUL OLMALI ÇÜNKİ HARD DİSKLİLERİ O FİYATA VERİYORLAR ..AMA TABİ DEMEKKİ İLGİ ÇOK TALEP ÇOK HC96E YE BEN FİYATI BİRAZ DAHA DÜŞERSE ALICAM SR SERİSİ ALICAKSAN DA İYİSİNİ AL SR190 GİBİ.SAYGILAR...




  • Emre000 başına gelenleri okudum, gerçekten üzüldüm, hiç Canon kullanmadım ancak yaşadıkların bizimde tecrübemiz oldu. Bende birkaç kamera tecrübe etmek zorunda kaldım kısaca; Eski Hi8 Sony kameram bozuldu bende teknolojisi geçti die Samsung MiniDV aldım ancak kayıt kalitesi bana Hi8 den aldığım hazzı bile vermedi ama kullanıyordum derken İzmir'de yeğenimde kalırken evine hırsız girdi çalındı Panasonic GS180 aldık Kuzenle onunda gündüz kayıt kalitesi çok iyi ancak ışığın yetersiz olduğu ortamlarda bizi memnun etmedi. Bende sonunda bundan bikaç ay önce Hi-Def kameraya bütcem yetmediği için bu forumdaki arkadaşların tavsiye ve tecrübelerini değerlendirerek gözümü kararttım Doğubank'tan HC96E aldım ve bu kadar kamera değiştirmeme rağmen kayıt kalitesiyle hiçbiri beni bunun kadar memnun etmedi.
  • fcerenimo
    DOSTUM SANA ÖZEL MESAJ YOLADIM AMA GİTMEDİ SANIRIM KAPATMIŞSIN MSJ..ALMIYORSUN

    BU ARADA BENDE İLK KAMERA CANON MV850İ İDİ MİNİDV ONDAN MEMNUNDUM GECE ÇEKİMİ FENA DEİLDİ GÜNDÜZDE ÇEKİMLER İYİYDİ AMA 1SENE OLMADI DEDİM GİBİ ARIZ AYAPTI ÜSTÜNE 700 YTL DAHA VER SEN GİT ÜST MODELLERİ OLAN MVX20İ Yİ ALDIM ANCAK HER DENİLENE GÜVENMİCEKMİSSİN GECE ÇEKİMİ SIFIR KALİTE NEDEN DERSENİZ ÜSTÜNDE DAHİLİ KIZAGI VAR OAYA AYRI FLASH ALICAKMIŞIM ODA 300YTL:) BİLSEM ÖLE BİŞEY OLDUNU ALIRMIYDIM BU KAMERAYI GÜNDÜZ KULLANIYORM NAPIYIM BENDE ONDADA LCD EKRAN ÇEKİM SIRASINDA GÜNDÜZLERİ KARARIYOR NET GÖSTERMİYOR AMA TV BAGLAYINCA NET ...TABİ GÜNDÜZ FOTOÇEKİMLERİ GÜZEL GECE BERBAT FLASH IŞIGI OLSA BİLE ÇÜNKİ DAHİLİ LLASHI YOK YANİ GECE ÇEKTİN KİŞİYİ GÖREMİYORSN BİLE ÇEKİM ESNASINDA..ARTIK BAKALIM ALLAH KERİM ŞU KAMERA SERVİSTEN GELSİİN NE OLCAK BAKALIM..AMA SONY E GEÇİCEM O KESN..SENCE KASETLİ ALSAMMI GİNE HC 96E MESELA SONY DEDE KASETLİ OLDU İÇİN KASET KOMPARTIMANI BOZLULMA OLURMU KASET ARIZ AVERİYOR VE YERİNDEN ÇIKMIYOR BEND EÖLE OLDU CANONDA...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riazor Blues -- 10 Eylül 2007; 15:28:16 >




  • mmmm Alla allaah profilimde açık ama istersen msn'dende görüşebiliriz.
    Komik bi ironi ama Hi8 olan ilk Sony kameramında arızası kaset mekanizmasıydı (Kasedi alıyor ve tekrar çıkarıyordu) ama HC96 yı aldıktan sonra artık ona çekim için ihtiyacım olmadığından ancak elimde onunla çekilmiş birsürü kare var iken bi cesaret açtım ve tamir ettim böylece eski kasetlerimide HC96'ya bağlayarak yada Pinnacle donanımını kullanarak sayısal ortama transfer edebiliyorum.
    Aslında başına gelenlere bakılırsa bu bir üretim hatası, iki kamerandada aynı arıza var. Bu bir üretim hatasıysa Yetkili servis bunu güncellenmiş donanımla değiştirmeli aksi taktirde yeniden arızalanma ihtimali seni huzursuz edecektir. Diğer tüm ihtimaller İthalatcı firmanın artık ayıplı kabul edilecek bu malı ya birebir değiştirmesini yada para iadesi teklif etmesini gerektirir bence.
    Yazdığın Canon modeli gördüğüm kadarıyla en iyi MiniDV modeli, umarım sorunu kökten hallederler ve en güzel anılarını çekersin.
    Kameranı değiştireceksen bürcene göre Hi-Def alamayacaksan bence HC96 iyi bir seçim olur.




  • fcerenimo




    MSN.YAZARSAN ORDAN KONUŞABİLİRZ..
  • atalaysarac@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.