Şimdi Ara

Sony'den yaşam belirtileri: Xperia 5 V geliyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke Ericsson'u kendi bünyesine katmasaydı da (telefon üretim departmanını)ortaklık devam etseydi.O zaman ki telefonları daha güzeldi.Ericsson'u alınca işin sihri bozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Nisan 2023; 1:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

    Mesut Çevik çok biliyor. Eğer ona inanıp 2022 yılında tv almasaydım, 20 bin verdiğime şuan 30 bin verecektim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony inatla final olarak tam olmuş bir telefon yapmıyor yıllardır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • torabi T kullanıcısına yanıt

    Sony hangi pazarda lider diye baktım bulamadım. Anavatanına baktım Japonya'da ilk 5'te Sony yok. Tutan iyi satan bir modeli de yok.


    Amazon kendi sitesine (us) jp ve de'ye baktım orda da yok telefonu. Ee nerde satıyor bu? Hiçbiryerde yok ki. 7


    Dubai'deki malum alışveriş yerlerine baktım. Orda da hepsi yok, olanların da renk seçeneği yok ama fiyatlar tavan. O paraya Dubai'ye gidip Sony alan olur mu bilmem.


    Bize özel değil pazarlamasında sıkıntı var. Bulunurluğu yok fanboy da olsanız.


    Xperia 5 V geliyormuş da nereye geliyor acaba?

  • hom€lander kullanıcısına yanıt

    Alınır kamerasına gerek yok

  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt

    Sony güzel telefonları varda satış yok

  • angelkill kullanıcısına yanıt
    O kısmı bilemem ama adamım japonlar ile ilgili tesbiti çok doğru. Japon üreticilerin o kadar mükemmel harika cep telefonları vardı ki sırf kendi inatları yüzünden global olarak satışa çıkarmadılar, kendi ülkesinin şebekesi olan pdc ağına göre üretiyordu. Sony ericsson'un öyle modelleri vardı ki oha filan dedirtiyordu, sony şu inadından vazgeçip fiyat performans cihazları yapsa yeniden ilk 4'e girer ama yok ben sony'im benim cihazlarım pahalı olacak diye diye kendini yedi bitirdi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marka gücünü Samsung'un yarısı kadar bile kullanmamaları enteresan. iPhone tekeline bunlar da çomak sokamayacak, rekabet edemeyecekse kim edecek merak ediyorum.

  • Yıllarca XZ1 kullandım şuanda s23 ultra kullanıyorum. Kulaklıkta dinlediğim müzik keyfini XZ1 den başka hiçbir telefon veremiyor o yüzden müzik için tutuyorum hala.

  • Sony telefon alınmaz bir numarası yok.
    33W nedir ayrıca

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son bende iphone 5s varken arkadaşta bir xperia vardı, adam nefret etmişti, nexusa geçmişti diye hatirliyorum.

    Beğenmeme sebebi ise arayüz optimizasyonunun olmaması, bir sürü uygulamayla gelip kasması vb. O yüzden adam temiz android istiyorum diyip Nexusa geçti.

    Bu saatten sonra bu piyasada tutması zor.

    Kamera sensörünün üreticisi firma kendine en bana kameraları koyması lazim, baktım kameralar yine iyi değil gibi.

    Iyi bir ses işlemcisi, piyasanın en iyi kamerasını, tv'lerinde olduğu gibi en iyi ekranı en iyi yazılımı koyması ve kendine iphone'u rakip görmesi lazim başka türlü olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony gibi markaların telefonlarını ana kulvarlarda anlamazsınız. İşlemcisi vb kağıt üstünde çoğu Çin telefondan kötü görünebilir.

    Ama o üstün Çin telefonla bir netflix açarsınız 4k açmaz, video çekersiniz hdr olmaz, müzik dinlersiniz flac çalmaz vb. O yüzden büyük markaların amiral telefonları her zaman keyif verir.

    Örneğin Sony araba multimedyasında android yoktur. Çin malı multimedya lar android dir her uygulama kurulur vb. Ama telden bir müzik çaldığınızda Sony arabayı konser salonu yapar fark burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi 90W Sarah cihazı koyuyor
    Leica lens ve 1inch sensorlu kamera koyuyor
    Rekabet etsinler bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sensör yapmak kamerasının iyi olacağı anlamına gelmez ki. Daha bunun görüntü işleme algoritması var benzeri bir çok şey var.

  • 33w şarj nedir la. Çinliler aldı yürüdü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony geride kaldı

  • Şu marka artık dönsün Türkiye'ye. Yıllar oldu. Bir süre elimizdeki telefonlar bozulana kadar idare ettik. Sonra saçma sapan Çin markalarına bakıp pişman olduk. Ardından iphone'lar en yakın geldi. Onun da "müzik" ve "fotoğraf" uygulamaları yetmedi. Hele ki müzik abonesi değilseniz felaket. Sony'nin o yeni fotoğraf (pro) uygulaması ve müzik uygulamasını hiçbirinde bulamadım. Yan tarafa konumlandırdığı parmak izi sensörünü hep beğendim. Hatta sırf bunun için poco gibi telefonlara baktım. Xiaomi isminin nasıl okunacağını kimsenin bilmediği dönemdi ağız dolusu "sony" denilen dönem. xa1'im hala çalışıyor ama artık pili yetmiyor. Telefonun altındaki ve üstündeki çıkıntılar da azaldı. 3.5 mm jak girişi de duruyor ne güzel :) Artık gelsin şu marka.

  • Avrupa da ürünleri gayet iyi satılıyor, sizin haberiniz yok. Takmışlar bazıları bı tasirima adamlar kaç kere değiştirdi bunlar en son bilmem kaç yıl önce Sony gormusler hala akıllarında öyle kalmış. Sony olmasa şuan kullandığınız tel deki çoğu özellik yoktu başta kamera olmak üzere. Kedi ulaşamadığına mundar dermiş . Siz çin mallarıyla kendinizi kandirin. He he süper tasarımı var cinlilerin , onların kamerasını verende Sony bu arada

  • Sony ye laf atan zevksizler Çin'in ve Kore'nin yaptığı yuvarlak ekranlı telefonlardan bıkmadınız mı, bir iki model hariç bütün telefonlara çirkinlikden yüzlerine bakılmıyor, ama sizde haklısınız Sony Türkiyeden çıktı çıkalı yüzünüz telefon görmedi

  • PARA VERİLECEK TELEFON MARKASI DEĞİL. Ben aldım çok pişmanım. Paranızı çöpe atmayın BEŞ KURUŞ ETMEYEN BU MARKAYI EVİNİZE KOYMAYIN

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.