Şimdi Ara

Sony Dsx-A210UI & Alpine SWE-815 Ayar Önerileri Hk. (Band10 Ekolayzer Ayarı Yardımı Hk.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracım Megane 2, aracımı 1 sene önce satın aldığımda içinde hoparlör ve teyp konusunda çok vasat ürünler vardı.

    Akabinde Sony DSX-A210UI teyp satın aldım, ön kapı kolonlarımı Pioneer Ts-G1320F çifti ile değiştirdim, arka kapı kolonlarına ise 13 CM yine 3 yollu hoparlörler taktım. Ayrıca Gövdede iki tane tweeter bulunmaktadır stok.


    Bu ses kalitesini bir tık öteye taşımak için yine bir kaç ay sonrasında bu ürünlere SWE 815 kendinden AMFİli bir subwoofer eklemesi yaptım. Ses kalitesi oldukça üst düzeye çıktı. Örnek verelim; (KULAKLIK İLE DİNLEYİNİZ)




    Ama şöyle bir durum söz konusu, ben bugüne kadar hep stok EQ ayarlarından gittim ama bazen yeri geliyor hem arkadan gelen yoğun BASS hem ön kapılardan gelen yoğun basta bazen boğuluyoruz. Bazen ise çokta keyifli oluyor. Teybin manuel BAND1'den BAND 10'a kadar EQ ayar sistemi mevcut, şimdi bu değerlere istinaden nasıl bir ayarlama yapmam lazım benim? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Bu işin kuralı tabii kulağa hoş gelendir, ama bu ekipmanları kullanıyorsan tizi arttır, bası eksilt ya da tam tersi önerileri olanlar varsa dinlemek ve fikir edinmek isterim.


    Saygılarımla.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.