Şimdi Ara

Sony E3 2019'a Katılmayacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sony Ps4/pro ve plus satışlarının tam kaymağını yediği dönemde katılmayarak akıllık ediyor. Şimdi katılsalar neslin son oyunlarının çıkış tarihini vermiş olacaklar, bu tarihler ortaya çıktığında ps5 tarihi az çok netleşmiş olur. Microsoft tarafından yeni nesil adına ses çıkmazken böyle bir ipucu vermek istememişlerdir.

    Şimdi TLOU 2 2020'de çıkacak deseler, o yılın sonunda yada diğer yılın başında ps5 geliyor demektir. Muhtemelen bir sonra ki E3 yada sony konferansında yeni nesil konsollar hakkında bilgiler verecekler...2020/21 döneminde yeni nesil konsollar çıkmış olur.
  • Bu sene katılmamaları daha güzel bence. Çünkü geçtiğimiz fuarda fazlasıyla oyun tanıtıp lider olarak kapattılar orayı. Bu kadar kısa süre içerisinde istediğimiz türde oyunları çıkaramazlar tahminimce.
  • Bazı arkadaşlar 2019 yılında hiç etkinlik olmayacak gibi algılamış öyle bir durum yok, oyuncularla daha iyi temas edeceğimiz konferans planlarımız var demişler zaten. Büyük ihtimal psx yapacaklar 2019 sonbaharı gibi. 2020 e3'te(veya kendi 2020 etkinliklerinde) de ps5 duyurulur hatta ilerisi için bir tahmin ilk çıkış oyunu horizon devamı olacak :D
  • TLOU 2'yi görmeyi umuyorduk. İyi olmadı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek seneki E3'ün iptali ile ilgili reddit de birisi bunu bu haber çıkmadan önce söylemişti. Yine bu kişi PS5'in devkitleri şuan da yapımcıların çoğunda olduğu hatta EA Anthem oyununda PS5 devkitini test ediyormuş. Ayrıca 2019'un ortalarında PS5 için ufak bir duyuru yapacaklarmış. Ama esas duyuruyu PSX2019 da yapılacakmış. PS5'in canavar olduğunu ve özellikleri hakkında ise şuan sadece Ryzen 8 çekirdek ve 500 dolar olacağını söyledi. 4K 60FPS rahatça verebilecek düzeyde. PS VR 2 de konsolun içinde olacakmış. Yani ekstra kutu yok, yeni move kontrolleri, kamerası olacak (DS5 de olacak), ayrıca vr ile birlikte birkaç eldiven test ediyorlarmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.