Şimdi Ara

Sony Ericsson Distrbütör Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bugun sonyericsson almaya gittigimde hem turkcell hemde vodafone bayileri sony -ericsson un Türki'ye distrbütöründe anlasmaszızlık oldugunu ve sonyericsson telefon getirtemediklerini soylediler.

    ne derece dogrudur bildgisi olan varmı.



  • yok ben bugün w910i aldım tekofaks ve vegatel garantili idi
  • Bu kafayla giderse SE Türkiye'nin işi zor.
  • harbiden yhaa ne yawaş dağılıyo şu se
  • arkadaş da g705 modeli almak istiyor bakmadık yer kalmamış.en son müşteri hizmetlerini aramış.aynı cevabı vermişler.hem dünyanın zararını açıkladı se. hemde yeni cihazını getirecek disp. firma bulamıyor.çok ilginç.


    quote:

    Orjinalden alıntı: R4YD3R

    arkadaslar bugun sonyericsson almaya gittigimde hem turkcell hemde vodafone bayileri sony -ericsson un Türki'ye distrbütöründe anlasmaszızlık oldugunu ve sonyericsson telefon getirtemediklerini soylediler.

    ne derece dogrudur bildgisi olan varmı.
  • BÖYLE REZİLLİK OLMAZ
    aylardır aynı sorun yok yok yok
    hiçbir yerde aradığını bulamıyorsun

    telefon ihtiyacım var ama bekleyip duruyorum nereye kadar... se danda vazgeçmek istemiyorum ama ayıp artık
  • 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum yeter artık
  • neden bu sorun yaşanıyor?

    telefonu servise vermiştim yedek parça beklendi beklendi gelmedi onarılamıyor diyo şimdi bunla bir baglantısı var galiba...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 19 Şubat 2009; 0:23:31 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SinapS

    neden bu sorun yaşanıyor?



    kanaatimce k750..w800.. ile gerçekten çok süper giriş yaptılar..çokta sattılar..
    sonra şımardılar..onun üstünden 4 yıl geçmesine rağmen.doğru düzgün yenilik yapmadılar..hep aynı cihazları ısıtıp.ısıtıp..getirdiler milletin önüne..hemde uçuk fiyatlara..şimdide..aklımız başımıza geldi diyolar..ama.satacak adam bulamıyolar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kara_şahin


    quote:

    Orjinalden alıntı: SinapS

    neden bu sorun yaşanıyor?



    kanaatimce k750..w800.. ile gerçekten çok süper giriş yaptılar..çokta sattılar..
    sonra şımardılar..onun üstünden 4 yıl geçmesine rağmen.doğru düzgün yenilik yapmadılar..hep aynı cihazları ısıtıp.ısıtıp..getirdiler milletin önüne..hemde uçuk fiyatlara..şimdide..aklımız başımıza geldi diyolar..ama.satacak adam bulamıyolar..


    hakkaten öyle kaç yıldır walkman telefonların kameraları 2 mp. bu nedir ya.. 2 sene önce telefon aldım w850i 2mp , yeni çıkmış modeller 2mp.. işte simdi bi w902 5 mp bir de w955 sanırsam 8.1 mp de kaç sene olmuş.. ki siz 4 senedir diyorsunuz. 2 senedir se kullanıyorum nokia kullanıyordum dha önce. bana nokiadan daha fazla hitap ediyor se ama dediğin doğru galiba şımarmışlar diyebilirz. enayi değil kimse sonuçta hep aynı telefonlar dönüp dursun. wi fi daha yeni yeni modellerde çıkacak, ne bileyim bi navigasyon falan.. geride kaldılar.. ama tasarım bakımından nokiadan daha iyi bence. nokia telefonların tasarımı hosuma gitmiyor tabi bu benim kişisel fikrim begenenlere falan sözüm yok zevk meselesi:)




  • bidaha patlama yapsa sonyericsson çağ atlasa ne güzel olur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emirk

    yok ben bugün w910i aldım tekofaks ve vegatel garantili idi

    dostum kaca aldın nerden aldın bılgı verebılırmısın
  • arkadaşım doğru söylemişler sony ericsson türkiye distrbütörlüğünü kapattı artık türkiyeye yunanistan üzernden cihazlar giriş yapacak yani türkiyeyi iranı ve azerbaycanı kapatıp yunanistana bağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam avrupada tek distrbütör bırakmış. şuan elinde sony telefon kalan mağazalar satışa devam ediyor yalnız yeni ürünler gelmiyor ve 5. 6. aya kadarda gelmeyecekmiş bu konuyu biraz araştırmıştım. yani böyle bi markaya yakışmayacak bişey bana 1 ay sokak sokak k850i arattırdılar sonrada internette son kalan sıfır k850ilerden bitanesini aldım ama cidden büyük ayıp sony tükecilerini mağdur etti
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *-*L_A_Z_R_A_İ_L*-*


    Deme yaw,SE telefon yok ki piyasada neredeyse Hazirana kadar gelmeyeceğine eminmisin
  • Herkes kafasından bir şeyler uyduruyor. Artık kimseye inanamıyoruz. Bende diyorumki hele bi düzen otursun, 1 ay içinde hepsi gelecektir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PolyPhase

    sanırım ürünler gelmeye başladı. T303, W302 ve T700 şuan aktif güncel distribitör tarafından
    piyasaya dağıtılan ve şuan satışı olan ürünler olması lazım. yanlışsam düzeltin.


    çürükleri yolluyorlar önce.önce bunları bir tüketelim sonrası gelir:))))
  • valla allahtan 2.elde olsa w960 aldım:) yoksaw910la çok fazla devam edebilcemi sanmıyordum sözde birde wi-fi aparat çıkıcaktıı hala çıkıcak kaldı ki telefon bile çıkmıyor...
  • se bitti tr de galiba
  • Bende dün öğrendim arkadaşlar bu haberi. Telefonda arıza vardı, İzmit'te aradım bulamadım servisi, en sonunda bir telefoncu anlattı bu olayı.
  • Ayıp ya sony'nin onca modeli var bir tanesi büyük sony mağazalarında yok. b*k gibi hizmet veriyorlar.... berbat telefon yapıyorlar w910i'de herşey var flash yok.. kamera var flash yok iğrenç bir hizmet se'den hiç beklemiorum böyle şeyler.. w910i almak istiyordum ocaktan beri hala yok piyasada w302 aldım..iğrenç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.