Şimdi Ara

Sony ile Hi-Res Audio ürünlerini konuştuk 'Müzik tutkunlarına özel donanımlar' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Faydalı bir video olmuş. Videoda bahsi geçen en uygun walkmani ve mdr1abt/b kulaklığı hafta sonu Trump avm deki Media Marktta deneme fırsatım oldu uzunca. 4-5 parça dinledim sesler gerçekten farklı çıkıyor. Baslar kulağınıza çok tatlı vuruyor fakat arka planda ince seslerde de en ufak bir kayıp olmuyor. klasik müzik dinlerken her enstrüman kulanıza ayrı ayrı çalıyor gibi ayrıntısı çok fazla. Tek hoşuma gitmeyen ise ses çok yüksek çıkmıyor. Son seste dahi dinlerken sanki %60 da kalıyormuş gibi bir yetersizlik hissi veriyor. O güçlü sese doyamıyorsunuz. Bu Sony nin bir uygulaması mahalesef, sözüm ona kulak sağlığı için bir kısıtlamaymış fakat o seçeneği bana bırakmamaları ayrı bir eksiklik. Telefonda Sony Xperia Z2 kullanıyorum, aynı sorun telde de mevcut, yani sesin kısık olması. Videoda tanıtılan en uygun walkman hepsi burada sitesinde 400 tl lerde satılıyor. Fakat kulaklık oldukça pahalı. 1000 tl altı kulaklıkta var hi-res o da alınabilir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triluminos

    eğer bas ağırlıklı rap, hip hop tarzı müzik dinliyorsanız q460 basları daha başarılı veriyor, her tür müzik dinlerim genel performans istiyorum derseniz marshall major kesinlikle daha iyi.

    aksine türk rock dinlerim kurban vega çilekeş vb
  • Yararlı bir inceleme olmuş, fakat birinin şu adama Türkçede "olaraktan" diye bir kelime olmadığını söylemesi gerekiyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.