Şimdi Ara

Sony kdf 50e2010 3 lcd tv ve ses sistemleri Konusunda Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu forumları 2 aydır takip ediyorum. Sayenizde çok faydalı bilgiler edindim ama bazı konular teknik olduğu için tam bir karara varamadım. Benim 4.000 tl bütçem var. Bu forumları okuyarak bu bütçe ile şu sistemi kurmaya karar verdim.
    Sony 50e2010 3 lcd tv
    Sony HT-DDW 880 ses sistemi
    Sony DVP - NS76 H dvd

    Tv izleme mesafem 3 mt. Sadece Dvd den film ve lig tv maç izliyorum. Dvd den ve next uydu alıcısından, ht ddw ses sistemine hdmi bağlantı yaparak , buradanda tv' ye hdmi bağlantı yaparak kaliteli görüntü elde edebilirmiyim. Bu cihazları kullananların bilgilerine ve tavsiyelerine ihtiyacım var. Bu bütçe ile daha iyi nasıl sistem kurabilirim. Bu forumda biligilerini paylaşan herkese teşekkür ederim.



  • TV'Yİ 3 bin ytlye(peşinde daha ucuza bulabilirsin) ben kullanıyorum dvd'de gerçekten başarılı bir cihaz. sony'nin dvd playerında alt yazı problemi olduğunu duymuştum. sistem olarak LG LH-T9654 EV SİNEMA SİSTEMİni tavsiye edebilirim bende bütçemi ayarlayınca almayı düşünüyorum
  • Blue Knight sizde Sony 50e2010 3 LCD tv olduğunu forumlarda okumuştum. Güle güle kullanın. Benim özellikle merak ettiğim uydu yayınında Tv nin performansı. Dvd kullanırken scart yerine hdmi bağlantı yapsam daha mı iyi görüntü alırım.
  • Teşekkür ederim. Uydu yayınında next'in komponent çıkışlı uydu alıcısını kullanıyorum görüntü güzel bir sıkıntı yaşamıyorum ancak kanallar arası fark var mesela cnbc'e yi hiç beğenmezken star, kanal D falan çok iyi birde uydu alıcının kendi renk ayarlarınında görüntüyü direkt etkilediğini söylemeliyim. Ben şuan dvd'yi altın uçlu philips skart ile kullanmaktayım görüntü gerçekten güzel ve kesinlikle hdmi bağlantısında daha iyi sonuç alısınız böyle bağlantı yapıp çok iyi sonuç aldığını söyleyen arkadaşlar var(ama ekranı tam ekran yapamadığını söyleyenler oldu ne oldu bilmiyorum benim bağlama şansım olmadı çünkü) evde showroomdan iyi bir sonuç alıyorsunuz kesinlikle. Büyük ekran avantajı gerçekten güzel. Ancak lcdlerinde fiyatlarını düştüğünü göze alırsak samsung'un lcdleride güzel bence herşeyi bir gözünüzle tartın. Görüş açısı problemi yaşamasamda bir lcd kadar görüş açısı yoktur belirtmem gerek. Önden bakan bir kişi ise asla prajeksiyon olduğunu anlamaz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.