Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.404
Cevap
49
Favori
135.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • renji kullanıcısına yanıt
    Benimki de UPS de yarın getirecekler eve, çok avantajlı aldık. Pazar günü düğünüm var, iyi denk geldi bu indirim :)
  • SelimShady S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam fiyat iyi geldi bende eylulde evlendim almamistim tv simdi aldim hayirli olur insallah dugununuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renji kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun, sizinki de hayırlı olsun inşallah.
  • Kampanya başladığında baktığımda 19 adet vardı akşama alırım dedim, eve geldiğimde 3 kalmıştı, aldım. Bugün kargo getirdi. C.tesi'ye kadar yatacak, malum garanti için servisin açması gerekiyor.

    Israrla Samsung ve LG almıyorum, bu ikisi paramı alamayacaklar hiçbir zaman, hahahaha....(gerçi bu olmasaydı Samsung 40H6500 alacaktım kös kös)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tv de geldi. yarın kurulum yapılacak. teşhir ya da müşteriden dönen tv olabilirmi diye korkularım vardı ama kutuda daha önce açılmışa benzer bir hal yok.
    yarın saate baktırırım yinede. şimdi mesele dahili uydu alıcı iş görecekmi, yoksa bir de harici uydu alıcı gerekecekmi. 2010 da aldığım next in basit bi cihazı var o iş görmez galiba.
    neyse gerekse bile tv alana bunlar bedava gibi gelir. tv de bi sorun çıkmazsa 1900 tl ye çok iyi geldi. 50w805-807 almaktı niyetim, gg nin %7-10 indirimini bi süre daha bekleyip onlardan birini alacaktım
    en geç 1 aya kadar. ama bu fiyatı görünce, izleme mesafesi 2,30 olunca birde 2012 den beri güzel panel çıkmadığını okuyunca en mantıklı seçim bu dedim aldım.
  • Merhaba,
    Kurulum için hangi servisi çağırdınız ? Servis ve Telefon numarası yazar mısınız ?
    Dün Vatan dan biri aradı Perşembe günü uygunmu diye sordu, çok geç erken olmaz mı derken biz tekrar arayacağız dedi kapattı, daha ne arayan var nede soran.
    Dün Akşam Vatan ı aradım birisi 444 0 440 diye telefon verdi Yapıkredi bankası çıktı :) Bugün tekrar Vatan ı aradım 0212 531 70 01 Cihan Elektronik diye bir yerin telefonunu verdiler, onuda arayınca telefon numaralarımız değişti 0212 380 22 00 ı arayın diye mesaj bırakmışlar, tekrar aramadım, neden Cihan elektronik Sony Türkiye servis vermiyor mu diye düşündüm henüz aramadım.... Bu arada müşteri hizmetlerinde çalışanları , müşteri ile alakaları yok, mutsuz ses tonu ne aradın lan şimdi dermiş gibi ses tonları var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kelebek -- 20 Ekim 2015; 9:49:04 >
  • m_kelebek M kullanıcısına yanıt
    Beni tv gelmeden önce aradılar çarşamba günü gelebiliriz dediler olur dedim hocam. Ama 444 7669 dan sony i ararsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler,
    O numaradan da yerel servislerin numaralarını verdiler, Kadıköy ile halletim yarın kurulum yapacaklar :)
  • Bana da Perşembe dediler, saat veremediler, gelmeden yarım saat önce ararlar dediler. Eee bütün gün evde mi bekliyeceğiz iş günü. Cumartesi'ye yapalım dedim, tamam dediler.

    Saat verememelerini de anlıyorum. Istanbul'da saat vermek garip olur, randevulara geç kalınması bile artık gayet normal karşılanır oldu. Şehir bitik.
  • m_kelebek M kullanıcısına yanıt
    hocam ben netten baktım servise. baktım yolumun üstünde, gittim sordum tv kurulumu var önce sony merkezi aramam gerekiyormu diye. gerek yok, adres tel kayıt edelim yarın gelirler kurmaya dediler.
    bugün kuruldu. önce flashtan güncellemesini yaptılar, sonra hazır kanal listesini eklediler.daha bu modelden ilk defa kuruyoruz, burda hep samsung ve philips satılıyor dediler. youtubea girip ölü piksel
    vidyosu açtım 1080p. 1 tane piksel rahmetli olmuş. olacakla öleceğe çare yok. uğraşmam artık onun için. kablosuz bağlamıştık ama modem hemen tvnin yanında olduğu için kablo taktım sonra daha
    sağlıklı olur diye. şimdi ben hd uydu alıcısı olan birinin yorumunu beklicem. dağlar kadar fark var derse uydu alıcı alacam. bazı kanallarda görüntü iyi ama bazılarında iyi değil(hd kanallarda bile).
    bide ben ayarları karıştırdım daha da bozdum gibi geldi:) iyi anlayan biri ayarları yazarsa da iyi olur. youtubedan dizi açtım 720p ve 1080p yaptım ama izlenmez bir hali var. çok hafif yavaşlatılmış gibiydi görüntü.
    onun da bir ayarı varmıdır, netten mi kaynaklanıyor bilmiyorum.




  • hd yayınlar güzel ama sd yayınları sevmedim interneti gayet güzel kolay kullanımı var bende lg 50pb690v de var onun interneti böyle değil çok yavaş ama modeme uzak olduğundan olabilir bu modeme çok yakın..2d yi 3d ye çevirmeyi beceremedim yanyana yada alt alta 2 resim koyuyor anlamadım lg böyle değil 3d si çok kolay
  • arkadaşlar rica etsem biriniz kanal listesini tv den usb ye alıp, internete yükleyip link atabilir mi? dün yanlışlıkla liste komple gitti, sonra taradım 100 den başladı ve çok karışık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navek -- 25 Ekim 2015; 13:30:45 >
  • Vatan indirimini kaçırdığıma üzülmüştüm.

    Dün gittigidiyordan 1975 TL %10 indirim ile 1777.5 TL ye aldım.

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kdl-43w805c-43-193107463

    Sabah baktığımda satıcı fiyatı 2399 TL ye güncellemiş. Ürünü iptal mi eder mi acaba derken, Ürün kargolandı.

    50TL bonus hediyesi ile 1725.5 TL ye geldi. Sanırım gördüğü en düşük rakam bu olmuştur.





  • selam bende bu televizyonu almaya karar verdim kullanan arkadaşların memnun oldugunu anlıyorum yorumlardan teknosada ürünü inceledim 3d si olsun görüntü kalitesi olsun baya hoşuma gitti suan fiyat olarak en uygun alttaki sitede buldum sony tr garantili 2000tl

    http://www.altunstore.com/sony-kdl-43w805c-109cm-fhd-3d-bravia-android-hd-dahili-uydu-alici-led-tv.html
  • W815C diye bir model var onun avantajı var mıdır W805C'den ?
  • Selamlar arkadaşlar,

    Bende SONY KDL43W805C almayı düşünüyorum. İlk çıktığında 2699 tl fiyatla çıktı sonra 2499 tl'ye düştü ve bugün Teknosa mağazasında(internet değil) 2199 tl'ye gördüm. Aralık ayında genelde yıl sonu diye, stok eritmek için indirim uygularlar diye 2-3 hafta daha düşmesini beklemeyi düşünüyorum ama beklemelimiyim daha düşer mi? 100 tl bile düşse kardır, en azından aktif 3D gözlüğü almak için fırsat olur.

    Teknosa'da çalışmış ya da bu elektronik pazarından anlayan arkadaşlar zamanlama-fiyat indirimi konusunda tavsiye verebilirler mi? Tabi aynı zamanda teşhire düşmeden sıfır TV almak istiyorum.
  • Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    sony 42 w 805 ten görüntüsü daha mı iyi ben 42 w 805 kullanıyorum biraz mat geldi bana bu tv ye göre
  • Ranthar R kullanıcısına yanıt
    Ben geçen gün Vatanda 2000 liraya gördüm. Bence 2000 liradan fazla vermeyin. Bekleyin Vatanda düşüyor arada. Takip edip 1900'e düşünce almış biri olarak, her gün bakın takip edin derim.
  • SelimShady S kullanıcısına yanıt
    Bugün Vatanı aradım, 2299 TL dediler. Daha düşüp düşmeyeceği hakkında bir bilgi vermiyorlar. Sonra Sony yetkili satıcısı morfare'yi aradım. Onlar 2499 TL'ye satıyorlar nakite 150 TL indirim yapıyorlarmış. Dedim Vatan'da 2000 TL'ye satmışlar geçende. Dediklerine göre Vatan ithalatçı firmaymış, sattıkları tvlerde sony garantisi yokmuş.

    Teknosa'da k, 2199 TL'Lik fiyat tekrar gelir mi bilemiyorum onu takip etmeyi planlıyorum şuan, bu hafta büyük televizyonlara indirim gelecekmiş. tekrar 43w805c'ye indirim gelirmi kimse bilmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ranthar

    Bugün Vatanı aradım, 2299 TL dediler. Daha düşüp düşmeyeceği hakkında bir bilgi vermiyorlar. Sonra Sony yetkili satıcısı morfare'yi aradım. Onlar 2499 TL'ye satıyorlar nakite 150 TL indirim yapıyorlarmış. Dedim Vatan'da 2000 TL'ye satmışlar geçende. Dediklerine göre Vatan ithalatçı firmaymış, sattıkları tvlerde sony garantisi yokmuş.

    Teknosa'da k, 2199 TL'Lik fiyat tekrar gelir mi bilemiyorum onu takip etmeyi planlıyorum şuan, bu hafta büyük televizyonlara indirim gelecekmiş. tekrar 43w805c'ye indirim gelirmi kimse bilmiyor.

    vatan konusunda yanlış bilgi vermişler sony garantisi var vatandan almış olduğum televizyonda.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.