Şimdi Ara

Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu
    Sürekli kulağının üzerinde büyük bir parça veya kulağının içinde küçük bir parça olmasından rahatsız olanlar için kulak dışı kulaklık konsepti ilgi görmeye başlıyor. Daha önce kemik iletimi teknolojisini gördüğümüz bu konsept şimdi standart ses iletimine geri döndü.



    Sony Float Run özellikleri ve fiyatı



     



    Sony Float Run kablosuz kulaklık modeli 16mm boyutunda sürücüleri, kulağın biraz üzerine yerleştiriyor. Kulak arkası destek ise sürücülerin sabit bir şekilde durmasını sağlıyor. Bu sayede kullanıcı hem kaliteli bir ses duyuyor hem de dış sesleri engellemiyor.



    Ayrıca Bkz.Sony’de ilginç işler: Oyun geliştirmek için gerekli bütçeler mail ile onaylanıyor



    Sadece 33 gram ağırlığında olan kulaklık IPX4 ile su sıçramalarına karşı da dayanıklı. Kontroller gövdenin üzerinde yer alırken dahili bir mikrofon ile de görüşme yapılabiliyor. Kulaklık tek şarj ile 10 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Kalabalık ortamlarda biraz etkisiz kalabilecek olan kulaklık daha çok sessiz ortamlarda sporu sevenlere hitap ediyor. Sony Float Run için 120$ fiyat etiketi belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/01/04/sony-launches-off-ear-style-float-run-sports-headphones-in-india/







  • Gayet iyi bir fikir, süper! Bunun bir de kafaya takılan büyük tipte ("open-back headphones" diye geçen) modelleri var halihazırda. Bunlar tutmuştu, Sony belli ki bu piyasayı görmüş ve bu, onların küçük ve hafif olanı gibi olmuş. Büyükleri tuttuğuna göre bu da tutabilir.  


    Bu tip kulaklıklar evde kendi başına otururken konu komşuyu rahatsız etmeden bangır bangır içerik tüketmek için çok iyi fikir gibi duruyor, ama kapı çalarsa da rahatlıkla duyabilirsin.   Ya da dışarıda yürürken bir arabanın geldiğini duyarsın veya biri seslense duyarsın.   Hepsi bir yana, kulağın mis gibi hava alır yahu.   Bildiğin hoparlörlerden ses dinliyor gibi hissediyorsun, ortamı da duyuyorsun, ama kimseyi rahatsız da etmiyorsun. Harika!  

  • Çok az satış ile tozlu raflara gidecek olan bir ürün

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gayet iyi bir fikir, süper! Bunun bir de kafaya takılan büyük tipte ("open-back headphones" diye geçen) modelleri var halihazırda. Bunlar tutmuştu, Sony belli ki bu piyasayı görmüş ve bu, onların küçük ve hafif olanı gibi olmuş. Büyükleri tuttuğuna göre bu da tutabilir. Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu 


    Bu tip kulaklıklar evde kendi başına otururken konu komşuyu rahatsız etmeden bangır bangır içerik tüketmek için çok iyi fikir gibi duruyor, ama kapı çalarsa da rahatlıkla duyabilirsin. Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu  Ya da dışarıda yürürken bir arabanın geldiğini duyarsın veya biri seslense duyarsın. Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu  Hepsi bir yana, kulağın mis gibi hava alır yahu. Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu  Bildiğin hoparlörlerden ses dinliyor gibi hissediyorsun, ortamı da duyuyorsun, ama kimseyi rahatsız da etmiyorsun. Harika! Sony kulak dışı kulaklığını duyurdu 





  • Korkunç bi tasarım. Huawei Freeclip gibi bişey olabilirdi

  • Millet kulağim büyük estetik oluyim diye bakar sony daha da kulağin arkasina cihaz koyar akıl kârı iş değil estetik ince bişey olsaydi bari bide arkadan dolandırmış..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2-3 seneye kalmaz nerede yanlış yaptık diye debelenip dururlar. Bunu kime satacaksın, evde kendi basina sessiz ortamda kulaklikla muzik dinleyene mi? :D

  • kadın saçını saçla bağlamış ??

  • Çağrı merkezi personel versiyonu çıkarsa çok kazanır sony ben çalıştığım dönemlerde belli bir süreden sonra kulak sağlığı için kulağın merkezine değil bu şekilde biraz dışına tutardım özellikle pandemi homeoffice zamanı duymada bir azalma olmazdı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.