Şimdi Ara

Sony MDR-XB950BT Test Masamızda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mdr 1rnc incelemesi istiyoruz reiss :))

  • La forumda, altta videonun önizlemesini görünce Emperor 200 benzeri bir şey sandım. Uykusuzluk başa bela.
  • Türkiye'de nereden bulabiliriz?
    Fiyatı nedir?
    Ve kablosuz kullanımda ses geçikmesi yaşanıyormu? (fps oyunları için çok önemli)

  • Sezer hocam senin daha çok incelemeni görmek isteriz . Senin ve Kaan hocamın incelemeleri bir farklı oluyor . Sizleri az gördüğümüzden midir bilinmez ama gerçekten incelemeleriniz göze daha hoş geliyor . Ürüne gelecek olursak bence gayet güzel özellikleri var ama sony bu sefer görünüme çok fazla önem vermemiş hafif kaba bir görüntüsü var .

  • Ürün güzel. Vergilerle ülkemde muhtemel fiyatı 500 lira. Yani alınmaz. Allah belanı versin AKP

  • gayet akıcı, yeterli bir inceleme olmuş. elinize sağlık. keyifle izliyoruz.
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Samimiyetinize olan inancımdan ötürü biraz önce bu kulaklığı aldım, hem de hiç araştırmadan. Memnun kalmayacağımı zannetmiyorum, tekrar teşekkürler inceleme için.
  • Çok güzel bir inceleme olmuş, bir sonraki kulaklığım bu olur...

  • ben mi kaçırdım, pili ne kadar gidiyor? şarjı ne kadar sürüyor?
    mdr-1rbt kullanıcısıyım, şarjı 30 saat gidiyor, harika; ancak şarj esnasında kullanma imkanı yok ki büyütülecek bi durum değil, farkındayım. genel manada memnunum ama (bilgisayar kaynaklı olabilir) nadiren film izlerken gecikmeler yasıyorum. ses kalitesi konusunda çok iyi olsa da bası daha çok hissetmek istediğim anlar oluyor, galiba basshead dediklerindenim. oda sıcaklıgında (mesela 24 derece) uzun süreli kullanımlarda (belki bana özel bir durumdur) terleme yapıyor, yazın ise kesinlikle kullanamıyorum. bu dezavantajlar bunda yoksa alışveriş listesine eklenmeli...ne dersiniz DH Sezer?
    inceleme için ayrıca teşekkürler.
  • tacticalsavageX kullanıcısına yanıt
    kaçırma çünkü benim de satın alacağım bir kulaklık. mdr-1rbt ve bunun arasında kalmıştım şahsen bunu daha kullanışlı buldum.
  • teşekkürler, kullananlar da deneyimlerini zamanla bu başlık altında paylaşırlar diye umut ediyorum.
  • kaba!

  • izmirde test edebileceğim hiç mi yer olmaz şu kulaklığı. yazık yau.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdr 1r ve bunu test ettim, bas seven kesinlikle mdr 1r almasın, her ne kadar alt sınıf olsa da konu bass ağırlıklı oldu mu mdr 1r den bariz daha iyi oluyor xb950bt.

    tavsiye ederim, üst sınıf kulaklık olmuş.
  • arkadaşlar merhabalar.
    öncelikle sony kulaklıklar hakkında sizlere bilgi vereyim. sony mdr xb950bt ve sony mdr-1rbt arasında tabiki fark var bu farklar;
    ikisininde sürücüleri 40 mm 950bt de neodymium mıknatıs varken 1rbt de sıvı kristal olimer diyafram kullanışmış. aluminyum kaplamalı olmassıda sesi gerçekten güzel vermesini sağlamaktadır. 950bt bass boost tuşuna bastığınız anda kulağınıza müzikte basa gore değişiklik gösterir taibiki fazla gelecek derece çok bass var. tiz bass uyumu çok iyi. kabloluda denedim iyi verim alınacak kulaklık. çok rahat sadece biraz terletme durumu yapmakta buda yazın kullanımı zorlaştırma unsuru oluşturabilir.
    1rbt ise sıvı kristal polimer kullanıldığını soyledim. tizlerde daha net fakat basslarda aynı detayı asla bulamazsınız. sunuda duşunmek lazım bluetooth bağlantısında 20hz ile 20000hz aralığında verir ve bluetooth kaynağı sizin kulaklığınızdaki ses kartıdır. bluetooth tabi kaynaktaki sestenda faydalanır ama kulaklık içerisindeki kart ne kadar iyiyse ve tabiki surucu ne kadar iyiyse okadar iyi verim alırsınız. bende ikiside vardı su anda xb950bt yi bıraktım. diğerini sattım. bir kaç arkadaşımız xb50 ap sormuş bende 2 adet var sarı ve beyaz modelleri. ve gerçekten kulakiçi kulaklıkta bass tiz karışımı hiç rahatsız etmeyen bir kulaklık daha var xb90ex. ex600sl ve ex800 ile kıyasladığımda ex modeli farksız kafa kafa ya giden bir model. bundanda elimde 2 adet var. sonuç olarak. sonu surucu ve müzik rengine iyi hitap eden. standart ses kalitesi var dedirtmeyecek kulaklıklar üretmektedir. sony mdr-z7
    sony mdr-1a modellerinizi denemenizi tavsiye ederim. 1r a göre yastıklar çok iyi olmuş ve basslar 2 3 katına çıkmış diyebilirim. bendeki kulaklıkları yazıp yazımı sonlandırayım

    sony mdr-xb700
    sony mdr-xb300
    sony mdr-7510
    sony mdr-7509hd
    sony mdr-v700dj
    sony mdr-xb50 sarıve beyaz
    sony mdr-xb90ex 2 adet
    sony sbh-20
    sony mdr-x10
    sony mdr-xb920
    sony xba 20 gold
    sony xba 40 gold
    sennheiser cx380 full sport.
    jvc ha-fx 750

    bunlar bende su anda bulunan kulaklıklardır.

    saygılarımla.





  • Sony MDR-XB950BT kulllanan arkadaşlar, kulaklığın sesini kablolu ve kablosuz olarak denediğinizde ses yüksekliği olarak nasıl bir fark var acaba? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Çünkü kablolu olarak kullandığımızda ek olarak kulaklık amfisi kullanma imkanımız var ama kablosuz kullanımda böyle bir imkanımız yok, o yüzden kablosuzda sesin 2-3 kat daha yüksek olması gerekiyor ses yüksekliğinin tatmin etmesi için böyle bir fark var mıdır?

  • öncelikle merhabalar. hakan kardeşim. kulaklık 102 db. ses kaynaklarında bunu direk alman için aynı güce yakın ses kartlarını kullanman gerekir. ben sunu söliyim sana bluetooth modunda telefona bağladığımda yada bluetooth mudonda yüksek ses alıyosun. kabloluya kıyasla kablolunun sesine 10 puan dersek bluetooth modunda 8 deriz. kablolu biraz daha yuksek ses veriyo. tabi ses kısmakla beraber şarjıda düşünmüş olmalarıda cabası. bununda getirisi kesinlikle kulaklığa yansıyo. egerki bluetooth içerisinde ses kartını kuvvetli şekilde arttırma yoluna gitselerdi. bass boost tuşuna bastığımda kulağına zarar verecek bass lar gelmemesi için ses kartında boyle bir optimizasyona gidilmiş. bunuda bildireyim ama bluetooth da gerçekten çok iyi sesi var. kabloluda 102 db alıyorsan ( kaynak çok önemli ) bluetoothta 95 alırsın gibi düşün. desibeller örneği timsal eder. mükemmel kulaklık gerçekten. hepsini sattım ben kalmadı elimde ama gerçekten fiyatına deger.

    saygılarımla.





  • yorumun için teşekkür ederim @dauvnsvl , yani kulaklığın yeterli bir şekilde sürülmesi açısından sorun yok o halde, bass ağırlıklı olduğundan bas boost tuşuna basıldığında gerekli gücü şarj olmasıyla alabiliyor olmalı.

    Ve bu şekilde kablosuz olarak kullanılırsa amfiye ihtiyaç olmaz gibi gözüküyor, anladığım kadarıyla.
  • Arkadaşlar merhaba

    Bu aralar işlerin yoğunluğundan pek oyun oynayamasam da arada oyun oynamak istiyorum fakat bu da geç saatlerde olabiliyor. Hali ile sesi yeterince açamayınca da pek zevk alınmıyor. Bu sebeple orta halli maksimum 200 TL'ye bir kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum. Asıl amacım oyunda kullanmak olmasına rağmen sanal çevresel ses veren bir kulaklık olmasına gerek yok. Ve de mümkünse müzikte de idare etsin. Müzik dinleme konusunu imzamdaki sistemle hallediyorum. Ama yine de arada müzik dinlemek istediğimde aldığıma pişman etmesin.

    Gördüğüm kadarıyla kablosuz kulaklık için bağlantı ya bluetooth yada fm transmitter (Türkçesini bilemedim) şeklinde oluyor. Fm Transmitter şeklinde olduğunda seyahatte vs telefonla bağlantı kurma şansım olmayacak. Sonuçta verici aygıtı yanımda taşıyamam. Telefonla vs kullanabilmek için ise mecbur bluetooth bağlantı olması lazım.

    Benim merak ettiğim konu bluetooth bağlantıda oyunlarda görüntü ve ses senkronunda sorun oluyor mu? Bu soruyu Philips'in bir bluetooth kulaklığı için kendi sitesinde oyun için fm transmitter vericili kulaklıkları tercih edin yazdığı için soruyorum.




  • Merhaba,

    Kulaklığı bugün Mediamarkt'ta gördüm açılmış kutusu yoktu saolsun arkadaşlar açtılar bir güzel denedim.

    Sony Xperia Z2 ile flac ve 320'lik müzikler dinledim.

    +Kablosuz olarak sesi ideal ve extra bass özelliğini devreye sokunca inanılmaz oluyor, Oradaki hiçbir kulaklıkda böyle bir Bass görmedim, Bass'ları verirken de tizleri telef etmiyor aynı derinlikte alabiliyorunuz.

    +Tasarımı harika duruyor. Elinize aldığınız anca baş döndürücü bir kalite ile karşı karşıya olduğunuzu anlıyorsunuz.

    -Sadece 5dk dinledim ortam baya sıcaktı belki onunda etkisi vardır, Acayip ter yaptı anlamış değilim gerçekten.

    ? Fakat önemli bir problem keşfettim. Belkide bir ayarı var ben bulamadım kullanan arkadaşlar'dan ricam konuyu aydınlatırsa sevinirim.
    Sorun şu ki Kablosunu dahil ettiğim anda bluetooth ve extra bass özelliğinin yankarındaki ışıklar sönüyor.

    Kablo takılı olduğu sürece aktif olmuyor, Yani Extra Bass özelliğini kablolu kullanımda devreye sokamıyorsunuz galiba. Bu bence ciddi bir problem sırf bu yüzden bir adım geri attım varmıdır tam bir bilgisi olan?




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.