Şimdi Ara

Sony Mobile in neden hala Türkçe sitesi yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onlarca dilde sitesi varken halen Türkçeleştirilmiş bir internet sitesinin olmayışı ne anlama gelmekte acaba? Sony ericsson ya da yeni adıyla sony telefon kullanıcıları olarak kendi dilimizde sitesine girip eskiden olduğu gibi bilgi almak istiyoruz.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: adm155

    Onlarca dilde sitesi varken halen Türkçeleştirilmiş bir internet sitesinin olmayışı ne anlama gelmekte acaba? Sony ericsson ya da yeni adıyla sony telefon kullanıcıları olarak kendi dilimizde sitesine girip eskiden olduğu gibi bilgi almak istiyoruz.

    Sony ericssonun turkce websitesi vardi fakat yeni yuzuyle sony mobile oldu ve her seyi degistiriyor. Facebook resmi sayfasi bile degisti. Yani yakinda turkce bir website yayina surulur buyuk ihtimal.
  • sony ericsson ile birlikteyken site türkçeydi zaten şimdi hem tasarımı hem adı değiştiği için güncellenmesini bekliyoruz en kısa zaman da
  • Evet doğru, sony ericsson iken Türkçesi vardı. Ama yaklaşık bir ay oldu, benim anlamadığım diğer tüm dillerde güncelleştirmesi yapılmışken Türkçe sitesinin halen olmayışı. Bir sitenin güncellenmesi kaç gün sürer ki? 1 gününü almaz. Türkiyeye ve Türk kullanıcılara verdikleri değer olarak yorumluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adm155

    Evet doğru, sony ericsson iken Türkçesi vardı. Ama yaklaşık bir ay oldu, benim anlamadığım diğer tüm dillerde güncelleştirmesi yapılmışken Türkçe sitesinin halen olmayışı. Bir sitenin güncellenmesi kaç gün sürer ki? 1 gününü almaz. Türkiyeye ve Türk kullanıcılara verdikleri değer olarak yorumluyorum.

    Sitesi yeni guncellenmeye basladi dediginiz gibi uzun bir sure degil.
  • Sony nin bu işi kıvırabileceğini düşünmüyorum.Yıllardır Türkiye gibi yüksek potansiyele sahip bir ülkeyi görmezden gelen Yunanistan a bağlayan bunlar değil mi.
    ben ümitsizim.
  • Yunanistan batıyor onlarda farkında türkiye yeniden yapılanıyor diye düşünüyorum. Bende sony store ile satışa başlarlarsa çok güzel olur her yerde adam gibi temin edebiliyor olmak şahsen harikulade olur.
  • Konuyla alakalı olarak sony mobile mail attım. Ama hayal kırıklığına uğradım. 2012 nin 2. çeyreği diye cevap geldi. Yani en erken Nisan ayı olacak sanırım.

    Attığım mail:

    Why doesn't exist a Turkish language still on sonymobile.com?
    It comes to me that the Turkish phone users are not importante and estimable for you.


    Neden sony mobil sitesinde halen Türkçe dil yok? Bana öyle geliyor ki Türk kullanıcılarının sizin için bir önemi ve değeri yok sanırım.

    Gelen cevap şöyle:

    Thanks for your interest to Sony Ericsson Call Center. We would be glad to hear your suggestions and requirements in order to supply you better service.
    As far as our new website is concerned we would like to inform you that it will be available in Turkish within the 2nd quarter of 2012. We apologize for the inconvenience and ask for your understanding and patience.
    According to expression of "The most precious work is the time to give customer", we wish to connect you again.
    Please contact Sony Ericsson Call Center again if we can assist you further.
    Best Regards,
    Alper YEŞİL
    Sony Ericsson Call Center
    Sony Ericsson Mobile Communications



    Sony Ericsson Çağrı Merkezi olarak ilginize teşekkür ederiz. Sizlere daha iyi hizmet sunmak amacıyla öneri ve ihtiyaçlarınızı duymak bizi mutlu ediyor.
    Bildiğimiz kadarıyla yeni web sitesi Türkçe olarak 2012 yılının 2. çeyreğinde hizmete girecek. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sizden anlayış ve sabır dileriz.
    Falan filan işte. Gerisi hikaye. Bu arada Türk Türk'e İngilizce konuştuk. Konu ne: Türkçe web sitesi. Güler misin ağlar mısın?




  • Ben güldüm aga
  • oto mail sistemi akar
  • bende güldüm
  • Şu an türkçe dil desteği var. Sony kalkamayacaksa bu işin altından yazıklar olsun derim sadece.
  • quote:

    Bu arada Türk Türk'e İngilizce konuştuk

    "Neden Türkçe site yok" cevap burda gizli :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en azından bizi anlayan ingilizce bilen bi türk çıkmış ya hiç bilmeseydi nasıl anlaşırdık türk türke
  • Türkçe yazması yasak mı acaba diye bir şey yazmak için aşağılara iniyordum kii, Kaan beni aydınlattı. Oto-mail. Tabii ya.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhdemir

    quote:

    Bu arada Türk Türk'e İngilizce konuştuk

    "Neden Türkçe site yok" cevap burda gizli :D

    Dostum ben zaten sonymobilenin Türkçe iletişim kuracağım bir sayfası olmadığı için İngilizce mail attım. Nereden bilecektim bana cevap verenin de hemşehrimiz olacağını?
    Ayrıca mesajın bir kısmı otomail olabilir belki ama en azından 2. çeyrek dediği kısım değildir.
    Benim yanlışım 'tüm dillerde yaptınız da bir tek Türkçesini mi çevirmek zorunuza gitti' diye sormamak oldu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XperiaTM

    Şu an türkçe dil desteği var. Sony kalkamayacaksa bu işin altından yazıklar olsun derim sadece.

    Ayrıca nerede bu Türkçe dil desteği ben hala göremedim.
  • Sony mobile dan bir mail daha. 'Hakkımızda ne düşünüyorsunuz' başlıklı. Hepimize gelmiştir umarım. Mail ilk geldiğinde tamam, herhalde yeni tamamlamışlardır Türkçe siteyi falan demiştim ama bize ulaşın yazan yere tıkladığımda yine bir hayal kırıklığı... Yine sony mobile in global sitesi, Türkçe hariç tüm diller mevcut. Belki çok sıradan bir durum ama benim moralimi bozuyor. Sony bize değer vermiyor gibime geliyor. Abartıyor muyum?
  • dil desteği var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AğzıAçık

    dil desteği var

    6 aylık hort. Ayrıca dil desteği hala yok Sony çok büyük ayıp etti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.