Şimdi Ara

Sony ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tam 7 tane yeni çıkmış telefon..Hiç biri Türkiye'ye henüz gelmemiş.. Hepsi de XPERİA diye başlıyor. U,ACRO S, MIRO,HSPA,TIPO DUAL, TIPO, GO, NEO L vs vs. Bu nedir ya? Bir marka bu kadarmı değersizleştirilir? Nokia 3310 bile kaç yıl idare etti. Bunlar neredeyse Pazartesi bir telefon piyasaya sürecekler.



  • Bu operasyon değersizleştirme değil. Basbayağı sony "ericsson"un dillere pelesenk olmuş o kalıp marka imajını yok etme operasyonu. Buna mecburlar. Pazarlama taktiği. Eminim mühendisler de bu modelleri çokta içlerine sinerek yapmıyorlar ama emir yüksek yerden belli ki.

    Bilmeyenler için not: SONY ERICSSON artık yok. ERICSSON'u SONY satın aldı. Bundan böyle SONY adı altında yola devam edilecek.

    Zor işler gerçekten. Olan şu aşamada müşteriye olacak gibi çünkü müşteri kodları tanımlamada, özelliklerini kıyaslamada zorlanacak ama SONY ismini kuvvetlendirmenin, ERICSSON ibaresini zihinlerden yok etmenin başka bir yolunu bulamamışlar şu aşamada.

    Başarılar dilerim SONY'e. Ne diyeyim.
  • Her kesime hitap etme adı altında yapılan bir çalışma. İnsanları Sony Mobile'e alıştırma çalışmaları da olabilir.
  • samsung stratejisi herkese yonelik urun yapiyorlar.bence cok guzel cihazlar piyasaya kalite ve rekabet getirir bu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sony markasını değersizleştirmez daha da degerli kılar ve her kesime hitap eder , tıpkı yılladır nokia ve samsung yaptıgı gibi her kesime hitap eden modeller çıkarıp piyasaya hakim olma mücadelesi ,şimdi artık sony de bu pazara ortak olmaya başlıyor , sony den java lı ucuz telefonlarda çıkarmasını bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 16 Haziran 2012; 11:29:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.