Şimdi Ara

Sony'nin 140 TL Fiyat Politikasını PROTESTO Etmeliyiz! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
6
Favori
20.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kz3 crysis 2 gt5 gibi uzun süre beklenen sansasyonel oyunlar için 90-100 lira bence hadi bir derece makul de infamous 140 lira nedir arkadaş yahu.
    Forum da bu fiyatları haklı bulanlara da insaf diyorum.infamous a 140 makul diyorsan uc3 e 180-200 çektiler mi hiç ağlamayacaksın dostum.
    İnfamous gibi oyunlar maksimum 75 liradan piyasaya girmeli.Ha girmiyorsa hiç kasmam forumun ikinci elinden almaya devam ederim.
  • 140 tlye sony'den oyun almam..
  • Destek dediğin böyle olur,Sony yine en iyisini yapıyor

    Bu arada,ben Crysis 2'yi 12 taksit 125 TL'ye almıştım 2 ay önce.Ne kadar garip değil mi arkadaşlar???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluelabel

    Destek dediğin böyle olur,Sony yine en iyisini yapıyor

    Bu arada,ben Crysis 2'yi 12 taksit 125 TL'ye almıştım 2 ay önce.Ne kadar garip değil mi arkadaşlar???





    Aral bile daha iyi iş çıkardı valla Sony'den.
  • ahh ahh gitmeseydi özgür kirazcı adam çok iyiydi be. Türkçe oyunların filan yani Sony'nin Türkiye'ye karşı ilgisini arttırmasının tek sebebi bu adamdı be. cidden yanlız şu an özgür kirazcının yerini kim aldı?
  • Orjinal olarak takılıyorum.Ben de çok isterim orjinal oynamayı tabi ki.Bu zamana kadar bilerek kırdırmadım cihazı.Yani 3.61 devam ediyorum.Ama yazık diyorum.Kafeler beleş beleş takılıyor.Biz orjinal alıyoruz.Adamlar paşa paşa kopyanın dibine vuruyorlar.Olan ev kullanıcısına oluyor.Eğer 3.61 kırılırsa kesinlikle ben de kopya takılacağım.Sony fiyatları 30-50 arasına çekmelidir.Yoksa Sonye destek yok köstek var.
  • valla arkadaşlar ben oyunu türkiyeden alıcam ama beklicem 99tl civarina gelir 1 ayda. ozaman desteklemek amacımızla alırız. 140tl vermek zor geliyor. 109falan olsa tamam derimde.1-2aya düşer fiyatı ayrıca ben türkçe kutu kitapcık oldugu için arsiv yapıyorum.türkiyeden alıcam. oyunu
  • Simplygames fiyatı Şuan 36,85 Pound ,Kargoyla 40 Pound olsun 100 TL Eder , Bu adamların kazandığı kadar Sony türkiyede kazansın %25 de vergi eklensin gene 125 TL eder, ben 140 tl vermem bu oyunu bırakdım hiç bir oyuna vermem burda sömürü olduğuna inanıyorum kolay kolay da aksine inanmam.
  • Tebrik ediyorum hocam çok önemli bir noktaya değinmişsin. Fiyatlar böyle giderse Malum firmadan bir farkı kalmayacak bizde yine yeniden spot ya da yurtdışı alternatifleri değerlendireceğiz. O zaman kaybeden kim olacak düşünsünler bakalım. Tutupda 70-80 e satsınlar demiyoruz ama yeni gelen oyunları daha makul fiyattan satılması şart. Baktılar duyarlı oyuncular alıyor orjinal hemen işin çakallığını yapıp fiyat yükseltiyorlar.
  • Ülkede oynanacak tek oyun bu olsa bile bir oyuna 140 tl verecek kadar zengin değilim.

    140*4 = PS3

    çüş!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

    Ülkede oynanacak tek oyun bu olsa bile bir oyuna 140 tl verecek kadar zengin değilim.

    140*4 = PS3

    çüş!


    Öyel hesaplarsan benim 4-5 ps3 üm olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 4 Haziran 2011; 9:53:47 >
  • Oyunu oynayınca, 140 tl fiyatı daha da uçuk geldi. Bu oyuna 140 tl fiyat çekmek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

    Ülkede oynanacak tek oyun bu olsa bile bir oyuna 140 tl verecek kadar zengin değilim.

    140*4 = PS3

    çüş!

    aynı hesabı ben yapmıştım. çok ilginç harbiden. 180 tlye bile oyun var ülkede. 4-5 oyun alacağına bir ps3 sahibi olabiliyorsun.
  • Bizde almayız sony den oyun falan spotçular ne güne duruyo
  • yahu gt5 türkiye faturalı türkçe orjinal vs. dediler gaza geldik aldık. ki pek araba yarışı sevmem ama en azından bi araba yarışı bulunsun arada açar oynarım diye aldım. killzone 3 dediler aldık. heavy rain uncharted 1 2 vs gibi bi çok sony exc oyunu var arşivimde. ama bu oyun çok beklediğim mutlaka oynamalıyım dediğim bi oyun değil. ama şimdi infamous 1i oynayıp sararsa 2yi de alırım diye düşünüyordum fakat bu fiyatlarla almak zor. o kadar gaza getirdiler türkiye faturalı oyun. yok işte almazsanız türkçe oyun çıkmaz diye. tamam ama sizin de bize bi güzellik yapmanız lazım. ben işe giden çalışan biri olduğum halde her ay bi oyuna verecek parayı denkleştirmekte zorlanabiliyorum. umarım dönerler bu anlayıştan. fiyatlar giderek artıyor çünkü. uncharted 3e kadar 180 olmazsa iyidir.
  • Orjinal olarak takılıyorum bende.en son killzone 3 almıştım 130 tl ye.bende artık spota gececeğim böyle giderse.
  • bende bandrolcüyüm ama bu oyunlar böyle olmuyor artık bende spotcuya gidicem artık yeter yani
  • facebookta bu konu hakkında bir konu acalım kac kişiyiz görelim protesto edecek
  • Durust olmak gerekirse ve Turkiyede verginin diger ulkelere gore fazla oldugunu dusunursek fiyat cok normal. Diger avrupa ulkelerinde giris fiyati 120tl. yasadigim ulkedede fiyat 120, Turkiyede ise 140, aradaki 20 tl lik farkda sanirim vergilerden kaynaklaniyor. ama 160 170 180 gibi rakamlarda olsa D&R gibi yerlerde o zaman isyanda sonuna kadar hakliyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tozparcasi

    Durust olmak gerekirse ve Turkiyede verginin diger ulkelere gore fazla oldugunu dusunursek fiyat cok normal. Diger avrupa ulkelerinde giris fiyati 120tl. yasadigim ulkedede fiyat 120, Turkiyede ise 140, aradaki 20 tl lik farkda sanirim vergilerden kaynaklaniyor. ama 160 170 180 gibi rakamlarda olsa D&R gibi yerlerde o zaman isyanda sonuna kadar hakliyiz



    Türkiye de vergi oranları yüksek mi? hayır yerine göre yüksek yerine göre çok aşağılarda vergilendirme sisteminde acayiplikler var maalesef ve bu konuda biz oyuncuları canından bezdiriyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.