Şimdi Ara

Sony'nin şuanki amiral gemisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, önceden mobil cihazları sıkı takip eder her markanın amiral gemisi hakkında bir fikre sahip olurdum, son 1-1,5 yılda çok yoğun olduğum için araştırmaya ve incelemeye fırsatım pek olmadı. uzun zamandır Sony kullandığım için Sony kullanmaya devam etmek istiyorum, ve Sony'de amiral gemi serisi haricindeki cihazların pek tatmin etmediğini de biliyorum. Peki Sony'nin şuanda amiral gemisi konumunda diyebileceğimiz cihaz Xperia XZ Premium mu yoksa Xperia XZ1 mi?

    Şimdiden sağolun. iyi günler.



  • Sony'in amiral gemisi yoktur. Daha doğrusu vardır ama çabuk batar. Çünkü 6 ayda bir yeni telefon tanıtır. Bu süre 4 ayda bire de düşmek üzere. Şu an görünen XZp ama XZ1 ve XZ1c gibi aralarında çok az nüans olan modeller de eli kulağında. Ha beklerseniz şubata yeni telefon tanıtırlar 5 ay sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan xz premium ama xz1 modeli duyuruldu. Donanım olarak çok benzerler. Malzeme kalitesi, ekran boyutu ve ekran çözünürlük farkı var. Tavsiyem xz1 alman olacaktır. 2018 mwc de sony yeni tasarımlı amiral gemi duyuracak diye söylentilerde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaksanız şunu söyleyeyim. Hiçbir Sony cihazını Yatırım Ürünü olarak tavsiye etmem, çünkü her 5 ayda 1 piyasaya yeni amiral gemisi çıkartır ve eldeki çabucak piyasadan çekilir, XZ1 çıktığında teşhirde XZ bulamayacağınıza bahse bile girerim. Ha uzun süreli kullanma niyetiniz varsa ben şahsen XZ1'i öneririm. xz Premium biraz deneysel bir model olarak piyasaya sürüldü bu yüzden donanımsal ve yazılımsal eksiklikleri XZ1 de giderilmiş olacaktır. Ayriyetten XZ1'de Android 11'e kadar yazılım desteği alacağınız garanti. Fazla da fiyat farkı olduğunu düşünmüyorum çünkü biri 4k HDr teknolojili daha büyük ekranlı, diğeri ise XZ'nin halefi olacak model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, biraz daha araştırmış ve birazda duygusal olarak bakınca; geçen sene almayı çok istediğim ama alamadığım Pixel yerine bu sene Pixel 2 veya Pixel 2 XL almaya karar verdim.

    Yine alma işini ertelersem ve Sony farklı tasarımda bir telefon çıkarırsa onuda göz önünde bulundurarak fikrimi değiştirebilirim tabii.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.