Şimdi Ara

Sony’nin yeni amiral Gemisi Xperia 1 tanıtıldı! Xperia 1 özellikleri: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok geç..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberi okurken her şey kusursuz gidiyordu heyecanla acaba Sony nerede batıracak diye okumaya devam ettim ve bingo! Bataryası yüzünden yine ölü doğmuş bir telefon ne yazık ki. Böyle böyle öğrenecek Sony derdim de 10 sene oldu yahu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TASARIM.....

  • Sony, Sony olduğunu yeni farketti.
    Diye yazmıştım. Bataryayı görünce kafa aynı kafa diyesim geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 25 Şubat 2019; 18:52:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Sinematik ekranıyla öne çıkan bir telefon ancak 2 saat uzunluğunda, 4K çözünürlüğünde bir film izledikten sonra günün çıkaramayacak bir bataryaya sahip." nasıl bir yorumdur sayın editör. Böyle bir yorum yapabildiğinize göre telefonu uzunca kullandınız ve bu sonucu çıkardınız herhalde.

    Bataryaya laf söyleyen arkadaşların da artık dikkat etmesi gereken şey rakam değil optimizasyondur. Aynı özellikte olup 4000 mah pili olan bir telefondan bir farkı yoksa, suç bu az pil koyanın değil çok pille düşük sonuç veren telefonundur.

    Eleştirmiş olmak için eleştirmesin kimse. Ekran en-boy oranını eleştirenlere bir şey denemez sonuçta tasarım kullanmadan da deneyimlenebilecek bir şeydir.

    Ekrana delik açıp bir yenilik getirmediği için de Sony'i kınıyorum. :)

  • K750 i den bu yana çok Sony telefonum oldu. Şu an ise 3.5 yıldır Z2 kullanıyorum. Xperia 1 i almam (paralel ithalat da olsa) çünkü birincisi o pil o o telefona gitmez. İkincisi telefon herkesin de demiş olduğu gibi bildiğin kumanda gibi upuzun, son olarak ise kulaklık ses kısıklığı. Bu telefonu tamam tabii ki denemedik ama tüm Sony telefonların ortak özelliği kulaklık ses seviyesinin kısıklığıdır. Sık müzik dinleyen birisi olarak tüm özellikleri süper olsa bile sırf bu sebep yüzünden almazdım bu telefonu sanırım. Z2 den sonraki telefonum Sony olmayacak artık. Ses son seviyede bile sanki %60 lardaymış gibi kısık oluyor Sony telefonların. Forumda bu yönde çok mesaj bulabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 25 Şubat 2019; 16:17:35 >
  • Keşke burada satılsa da alsam

  • Harika olmuş. 21:9 format sinematik deneyim konusunda harika olsa da genel kullanım deneyimini kötü etkileyecektir. iPhone 5’i çıkardığında Apple ile dalga geçenler şu Androidlerin haline bir baksınlar. TV kumandasına benzediler iyice.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kocaman bir fayans

  • Böyle ekran mı olur arkadaş? Ben daha 18.9 ekranlara alışamadım.

  • 7500 e s10 plus

    5500 e note 9 alabildigin yerde, bu telefonun işi çok zor.

    Ancak 3000 tl olursa satar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtube da sağdan soldan siyah bant olmayacakmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ taraftaki güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu çok kullanışlı, XZ1'de kullanıyorum, çok pratik.

  • 2 eksik var. 1 ekrandan parmak izi, 2 pil boyutu. Bunların haricinde sonunda tasarım da bir gelişme var 5 sene sonra.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi bu telefon alınır be.
    SONY kelimesi başka bir his uyandırıyor insanda.

  • Sony'in bir çok telefonunu kullandım, neo, arc, xperia s, z, z1,z2, z3, z5 ve compact modellerini, içlerinde zamanına göre en iyi tasarıma ve özelliklere sahip beğendiğim telefon Xperia S oldu, özellikle zil sesi çok yüksek muazzam çıkıyordu,

    diğer z modellerinin hemen hemen hepsi (donanım özellikleri hariç) aynıydı, bu modellerin zil sesi en yüksek seviye de olmasına rağman çok az çıkıyordu, 21 megapiksel kameralara sahip olsalarda kameraları çok dandikti,
    kronik sorun mudur nedir bilmem hepsinin kamerasında sorun yaşadım, belli bir süre sonra kamera kalitesinde ciddi anlamda düşüş ve odaklanma sorunu çıkarıyordu, resimler odaklanma sorunu olduğu için net çıkmıyordu, dokunmatik performansı berbattı, ekran hafif kirlendiği zaman veya parmak izi oluştuğu zaman dokunmatik kendine kendine hareket ediyordu, batarya konusunda compact modeller fena sayılmazdı. Diğer yeni modelleri xz, xz1 vs gibi detaylıca deneme fırsatım olmadı ama onları da kullanıp kısa bir inceleme yaptım.

    Son çıkacak olan Xperia 1 modeli için tek yorumum berbat tasarım, herkesin hem fikir olduğu gibi bende bu up uzun kumanda gibi tasarımı hiç beğenmedim, iğrenç tasarım.




  • Sony ülkeden çıktı artık alınmaz zaten bozulsa tamir ettirmekte ayrı sıkıntı onu alacağınıza xiaomi alın Samsung alın ama sony almayın son iki telefonu sony olan ve sony telefonlardan çok memnun kalan biri olarak söylüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun compact modeli de olmalı. Kapış kapış gider

  • Tek kelime; olmamış.

  • Ne estetikten, ne mimariden, ne siyasetten ne elektronikten, ne kaliteden anlarız ama her şeye bir yorumumuz var. Çentikli, yuvarlak kenarlı, delikli, 16:9 lu 18:9 lu tonlarca cihaz var piyasada birbirinin kopyası beğenmeyenler için. Bırakın sinema seven, video çekim ve editiyle ilgilenen, fotoğraf çekmeyi seven adamlar bu cihaza yönelir veya en azından düşünür, görmek ister denemek ister. 21:9 cinemawidwe 4K 24fps çeken başka cihaz var mı piyasa da yok. Pil eleştirileri de çok aceleci olmuş, Sony cihazlar pil konusunda oldukça başarılıdır rakamlara takılmadan performansı görmek gerekir. Kısacası önce bir testleri gelsin, kullanıcı yorumları gelsin.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.