Şimdi Ara

Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor
    Kablolu kulaklıkların popülerliğini yitirmesinin ardından kablosuz kulaklıklar giderek daha da popüler hale geliyor. Giriş seviyesinden üst seviyeye kadar onlarca firma bu alanda ürün çıkarsa da ses konusunda başarılı olan Sony’nin WF serisi kablosuz kulaklıkları diğerlerine nazara öne çıkıyor. Bu anlamda yaklaşmakta olan Sony WF-1000XM5 modeli de kullanıcılar tarafından bekleniyor. Görünüşe göre bu bekleyişe değecek.



    Sony WF-1000XM5 güçlü geliyor



    Sony henüz WF-1000XM5'i resmi olarak duyurmadı, ancak yakında duyurulması bekleniyor ve yeni bir sızıntı ufukta bazı büyük değişiklikler olduğunu gösteriyor. Bu sızıntıya göre WF-1000XM5, şu anda sunulan WF-1000XM4'ten yüzde 40 daha büyük sürücülere sahip olacak. Bu daha etkileyici bir ses sağlayacaktır, ancak hepsi bu kadar değil. Ayrıca WF-1000XM5'in, her bir kulaklıkta 1,5 g'lık tasarruf sayesinde önceki kulaklıklardan yaklaşık yüzde 20 daha hafif olacağı söyleniyor.



    Sony’nin yeni kablosuz kulaklığı büyük yeniliklerle geliyor
    Kulaklıkta bulunacak sürücülere geri dönersek, sızıntının arkasında güvenilir Roland Brandt bulunuyor ve ona göre Sony, WF-1000XM5'i 8,4 mm sürücülere sahip olan Dynamic Driver X ile tanıtacak. Tüm bunlara ek olarak, çift geribildirimli mikrofonlar ve kemik iletim sensörleri de cihazda kullanılacak. Ayrıca şarj kutusuyla toplam 24 saat dinleme süresi, üç dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım, 2 saatte tam dolum, Bluetooth 5.3 ve IPX4 sertifikası kulaklıkta bulunması beklenenler arasında.



    Ayrıca Bkz.General Mobile GM Pods 3 ve GM Pods 3 Pro kablosuz kulaklıklarını tanıttı



    WF-1000XM5'in beyaz ve siyah olmak üzere iki renkte piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Ancak fiyatının ne kadar olacağını ya da tam olarak ne zaman duyurulacağını henüz bilmiyoruz. Bu arada, önceki nesil Sony WF-1000XM4, 2021 yılında 280 dolar fiyat ile çıkış yapmıştı.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/91900/the-sony-wf-1000xm5-wireless-earbuds-are-coming-with-some-big-upgrades/index.html







  • çift cihaz desteğini de es geçmeyelim.

  • xm4 kullanıyorum, evet içerik dinlemede cidden kaliteli ses veriyorlar hakkını yememek lazım ancak telefon görüşmesinde piyasada vasat diyeceğiniz ürünlerden bile kötüler. Servise verdim benimkilerde mi sorun var diye ordan da bir şey çıkmadı forumlara baktığımda da çoğu kişinin aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm ki xm3'te de durum aynıymış araştırırken fark ettim. Muhtemelen xm5 de aynısının laciverti olur. Son olarak çift cihaz desteği xm4'te de var reklamı yapıldığı kadar başarılı çalışmıyor ben kapadım.

  • kaan_guney kullanıcısına yanıt
    Senaiser tws3 ile mx4 u kiyaslamislardi şimdi bu daha iyi özelliklelerde gelirse bu alınır mı senaiser tws4 çıkmadı kayıpsız ses hala hiç bı tam kablosuz kulaklık ta yok flac desteği illa biseyini eksik bırakıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla dostum bence sony xm4 bile sennheiser'dan daha iyi ama dediğim gibi içerik dinleme konusunda. Eğer telefon konuşması önemli bir yer tutuyorsa bence uzak dur derim. Tabi xm5 biraz daha iyi olacaktır ama arada çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Bir de xm4 bile şu an 4 binden aşağı bulmak çok zor xm5'i artık kaçtan getirirler Allah bilir.

  • Sony nin ses seviye yüksekliğindeki sınırlamayı kaldırması lazım, bu seçeneğin kullanıcıya verilmesi gerekiyor. Ciddi ciddi kendi seviyesindeki bir kulaklığın %60 seviyesindeki sesi son seviyesinde anca veriyor.

  • Arkadasım kullanıyor mx4 modelini açıkcası parasını çok haketdiğini söyleyemem müzik dinlemek falan yine bir şekilde idare ediyor ahım şahım değil ama rakiplerinden geri kalmıyor ama konuşma yapmak için gerçekden kötü 1000 liralık çin malı kaliteli bir kullaklık bile çok daha iyi görüşme performansında. Markasını satmaya çalışıyor kısacası ama fiyatını hak eden bir ürün değil yeni çıkan ürünü nasıldır fikrim yok görüşme için alıncaksa Sony markasından uzak durmak gerekiyor ama müzik falan için parası olan alır.

  • tasarım böyle olmaz muhtemelen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    bir insanın xm4 alıp memnun olmaması mümkün değil, telefon görüşmelerini hariç tutuyorum. sadece ancsi bile yeter. benim tek sevmediğim noktası kulak içi silikonları çok çabuk yıpranıyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar çok para.

    Telefon görüşmesi için ne önerirsiniz?

    Müzikte harikalar yaratmasına gerek yok. Kötü plmasın yeter.

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Jabra elite 3 yada 4 olabilir mikrofon kalitesinden gayet memnun kaldım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mx4 kullaniyordum. Muzik kalitesine deginecek olursam bir muzisyen olarak pek begenmedim. Bas ve tiz frekanslar cok patliyor sanki sahin arabasina takilmis kontrolsuz subwoofer gibi . Iyi ses demek full bass dinlemek degildir. Önemli olan kulagi yormadan dinlediginiz icerigin icindeki ayrintilari duyabilmektir!!!! Bu sartlarda AirPods pro rakiplerine göre cok cok ileri seviyede!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Drummerrrr kullanıcısına yanıt
    Senaiser tws3 ile airpods ve bunun arasından hangisini alırdınız .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok büyük yenilik evet

  • copilotttt kullanıcısına yanıt

    Jabra 7 pro var. Tel görüşmesini sevmedim.

    65T vardı. O sanki bunfan daha iyiydi benim için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel görüşmesi için yapılan karşılaştırmalarda niyeyse elite 3 daha öne çıkıyor yabancı forumlarda da bu konu hakkında baya bı tartışma olmuştu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok pahalı

  • Android kullaniyorsun senhaiser iphone kullaniyorsam airpods pro !

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sony e hayranım fakat Nedense her kulaklığın ses sesiyesi düşük geliyor buna anlam veremiyorum

  • Sony aslında bu konuda direniyor. LDAC bence kodek konusunda bir devrim oldu en azından yeni ufuk sektörde burası, çıta yükseldi. Ancak Sony bunu bence istediği kadar yaygınlaştıramadı. Rakip olarak LHDC var HWA'nın (Sennheiser de ortak) ama ortada fol yok, yumurta yok. Haliyle 500-600 EUR'luk kulaklıklar SBC ile Aptx ile geliyorken bu paralar asla verilmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.