Şimdi Ara

sony nw-s703f aciiiilll yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2 gün önce aldım cihazı.beraberinde verilencd deki sonicstage yi kurdum bilgisayardaki parçalırı programın içinede aktardım yalnız.mp3 playıra aktaramıyorum.trnsfer kısmından atrac audio device tıkladığım zaman.program kapanıyo.nerde yanlış yapıyorum kafayı yedim.daha bir şarkı bile atamadım.bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum....



  • abi sorununu anlayamadım tam olarak.bende o aletten kullanmaktayım.nasıl kapanıyo program.programı nasıl yükledin.
  • leylandi dostum ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. ya cihazın kutusundan çıkan cdyi bilgisayara yükledim.sonicstageyiversiyon4.1. daha sonra usb den cihazı bilgisayara bağladım.ve sonicstage deki şarkıları cihaza aktarmak için transfer bölümüne tıklıyorum cihazı görüyo ardından updating rating ınformation yazısı çıkıyo ve program kapanıyo. acaba bişeyi eksikmi yaptım. cihazın içine yüklemem gereken yazılım falanmı var.onumu yapmadım? programı yüklerken ülkeyi falanmı yanlış işaretledim. bu konularda biraz malozumdur.LEYLANDİ dostum yardımını bekliyorum.bana kurulumda izlediğin yolu tarif edebilirsen çok sevinirim.
  • arkadaşım programı yüklerken ilk önce install diyoruz.sonra ülke olarak europe u seçiyoruz.daha sonra ise sürekli next i tıklıyoruz.müzik format seçimleri gelecek bilgisayarından alınacak müzikler için aac vs onları seçip yine next i tıklıyoruz.sonra aletini bilgisayara tak.iş bu kadar.
  • aynen öyle yaptım tekrar tekrar denedim versiyon4.3 de denedim olmuyo cihazı bilgisayara bağlıyorum program kapanıyo bilgisayara format atıcam sonra bidaha denicem inşallah alette bi sorun yoktur problem bilgisayardan kaynaklanıyodur.
  • sorun benim bilgisayardaymış virüs engelliyomuş hallettim sonunda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.