Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza


    quote:

    Orijinalden alıntı: Azizim

    Ferrari'yi mazotla kullananlar var bu forumda.



    bu serinin yeni versiyonları gelmeyecek galiba fikri olan var mı


    hangi seri?
  • x serisi
  • yenisini %90 ihtimalle çıkaracak sony.böyle bir modelin geliştirilip piyasaya sürülmemesi çok kötü olur.yeni model büyük ihtimalle daha ince yapılı olacak.internet tarayıcısı ve arayüzü geliştirilecek ve yeni nesil ex kulaklıklar adapte olacak.ekran boyutu ise aynı kalır büyük ihtimalle.ses teknolojilerine ise yeni bişey eklerlermi bunu bilmiyorum
  • Sony X1050'yi Istanbulda Denememe İzin Verecek Arkadaşın Bütün Duaları Kabul Olsun...
    Şu Ana Kadar Cowon F2-D2-D2+,O2,S9 Kullandım En Büyük Zevkim Trance Dinlemek
    Kulaklılarım Bose Erraund Ear Kafa Üstü Kulaklık,Ultimate Ears Süper Fi5 Pro , Cx300 , Sony Mdr Ex500 , Audıo Tecnıca Cks70 ve Cks90
    Kendimi DİSCODA MÜZİK DİNLİYOMUŞ Hissi Uyandıracak Cihaz Arıyorum..
  • merhaba arkadaslar. bi sorum olacak fakat aslıdna x serısıyle degıl a serısıyle ılgılı. burdakı arkdaslar baya bilgili geldiler onun ıcın buraya soruyorum.
    amerıkadn a847 getirtmeyi düşünüyorum fakat menü japonca. acaba onu çevirebilir miyiz ingilizceye bi bilgisi olan var mı?
  • Valla bildiğim kadarıyla x serisinde dil seçenekleri var. A serisinde de vardır. Dil seçeneklerini bulmaktan başka problem olacağını sanmıyorum.:)
  • A847 sanırım Japonya için üretilmiş özel üretim olması gerekir. Ama bu cihazı almak pek mantıklı değil açıkçası. 64 gb ne işe yarar ki. Müzik doldursan hangisini dinlemeye fırsatın olur video izlemek istesen ufacık ekranda ne izlenir.
  • japonyada satılan walkman modellerinde sadece japonca dil seçeneği var.ayrıca oradaki modeller sonicstage lede çalışabiliyor ve atrac3 çalabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _leylandi_ -- 27 Ağustos 2010; 23:02:25 >
  • ya arşiv geniş biraz hocam :)
    azizim, pm atmışsınız fakat daha once soyledıgım gıbı pm atamıyorum. msne eklemiştim sizi kabul etmediniz sanırım.
    ebayde şöyle bi ilan gördüm
    http://cgi.ebay.com/Sony-NWZ-A846-MP3-Player-32GB-FREE-Speaker-Eng-menu-/280547378482?pt=UK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players&hash=item4151ed4532

    eng menu filan diyo. anlamadım pek. yardımcı olursanız bu cihazı getirtecegim inş. fiyatı da 475 lira filan oluyor (burdakı a845lerin sıfırı ile aynı fiyat :) )




  • ^^
    Verdiğiniz linkteki ilanda, ürünün fiyatı neredeyse 500 TL'ye geliyor. Vatan Bilgisayar'dan satın alırım hem daha ucuza gelirdi hem de gümrükten geçme endişesini yaşamazdım yerinizde olsam.
  • 475 lira işte. burda vatandan kaça alıcam ki? hem 32 gb yani.. gumrukten gecme sıkıntısı olmayacak cunku arkadasım gelırken yanında getırecek. ben ebayden getırtmıcem.
  • Benim cihaz başkasına gitti hocam. A844-8GB -A845 16GB -A847 64GB seçeneklerine sahip. Hepsisony.com sitesinde A845 455 tl. Bence 847'ye hiç gerek yok yurtdışı tedarik süreci garantisiz olması sıkıntılı bir durum hem 64GB ne işe yarar ki doldur doldur bitmez. Mininimum 320 kbps parçalar atsan bile yaklaşık 6000 parça sığar dinlemeye batarya yetmez.
  • ya işte 16 gb az gibi gozukuyor gözüme bilemiyorum karar veremiyorum.. bunun ingilizce menulu oldugundan emin olabilir myiim arkadaslar bi yardımcı olun bi link verdim bi mesaj once
  • beyler bende a845 var yeterli ve kesnlikle tavsiye ediyorum.yani telefondan veya yalandan bi playerden geliyorsanız bu player inanılmaz bir deneyim olacaktır sizin içinses kalitesi piyasadaki en iyi 2-3 playerle kafa kafaya.kesinlikle yanına kaliteli kulaklık istiyor.hatta şöyle yapın kulaklık playerden daha önemli parayı kulaklığa yatırıp orta bir playerde almak en mantıklısı aslında.bende ie8 var.bass performansını dinlemeniz lazım




  • Merhabalar

    Uzun süredir bu topiği izliyorum.Uzun süredir Archos 605 160 kullanmaktaydım ama ağır ve büyük. 2 GB eski bir sony mp4 çalarım var, yetersiz kalıyor.
    Sony X serisi ilgimi çekti ve almak istiyorum.
    geniş Markette 734 TL
    Bu fiyata almamı önerir misiniz?
    Amazon com da 348 ve B&H photo da 354 us dolar.

    Geniş Market güvenilir mi?
    Başka alabileceğim bir yer var mı?

    Teşekkür ediyorum.
  • forumda ikinci el satan arkadaşlar var. onlarla iletişime geç. ben çok temiz buldum bir tane. genişmarketin stoklarında yoktu ben almak istediğimde sonradan eklenmiş büyük ihtimal. ama iyi ki de yokmuş. eğer sıfır istiyorsan da amazon.com türkiyeye gönderim yapmıyor.
    genişmarket'in güvenilirliği konusunda bir şey söyleyemeyeceğim fakat ürün stoklarına geldiğinde telefonla arayıp haber vermişlerdi. o bir + puan bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_king

    forumda ikinci el satan arkadaşlar var. onlarla iletişime geç. ben çok temiz buldum bir tane. genişmarketin stoklarında yoktu ben almak istediğimde sonradan eklenmiş büyük ihtimal. ama iyi ki de yokmuş. eğer sıfır istiyorsan da amazon.com türkiyeye gönderim yapmıyor.
    genişmarket'in güvenilirliği konusunda bir şey söyleyemeyeceğim fakat ürün stoklarına geldiğinde telefonla arayıp haber vermişlerdi. o bir + puan bence.


    Teşekkür ediyorum.
    Ekranda var görünüyor.İşlemleri yaptım, para yatırmam bekleniyor.. Bayram sonrasını bekleyeceğim.
  • o zaman şimdiden hoş geldin aramıza
    http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-nwz-x1050-bnwz-x1050-b.aspx
    yalnız ben ereyon ile genismarketi karıştırmışım bir an. beni arayan ereyon yetkilisiydi. yanlış bilgi olmasın da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_king

    o zaman şimdiden hoş geldin aramıza
    http://www.ereyon.com.tr/urun/sony-nwz-x1050-bnwz-x1050-b.aspx
    yalnız ben ereyon ile genismarketi karıştırmışım bir an. beni arayan ereyon yetkilisiydi. yanlış bilgi olmasın da


    Hımm. iyi oldu söylediğin , oraya da baktım şimdi.
    683 tl.
    bekliyorum şimdi.Teşeklkür ediyorum.

    Dostlukla




  • hayırlı olsun diyelim o zaman
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.