Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • az once incelemesini izledim rezalet
  • hayırdır sony sana bişey mi yaptı bütün konulara çamur atıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic

    hayırdır sony sana bişey mi yaptı bütün konulara çamur atıyorsun?


    Bazı insanlar önemsendikleri tek platform olan internette atıp tutmaktan çok hoşlanıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic

    hayırdır sony sana bişey mi yaptı bütün konulara çamur atıyorsun?



    Ben de merak ettim. Birkaç konuda daha çamur atmış.
  • çamur atmıyorum gerçekleri soyluyorum muzık dışında adamakıllı hiçbir fonksiyonu olmayan bir alete bukadar para vermek çok saçma gelıyor helede sony olunca . bu sadece benım fıkrım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    çamur atmıyorum gerçekleri soyluyorum muzık dışında adamakıllı hiçbir fonksiyonu olmayan bir alete bukadar para vermek çok saçma gelıyor helede sony olunca . bu sadece benım fıkrım

    Sadece senin fikrin olduğu apaçık belli zaten. Dijital medya oynatıcısından ne bekliyorsun ki sen? Transformers filmindeki gibi birden araba olmasını mı? Tek işi medya oynatmak olan bir playerdan bahsediyoruz. Bence çok da iyi yapıyor işini. Çamur atmaya gerek yok. Bir de demiş "helede sony olunca" .. Sanki dünyanın en dandik markası. Kedi ulaşamadığı ete...
  • Kişisel zevk meselesi yiğenim, tabiiki herkes Sony'i İpod'dan üstün görücek diye bi kanun yok,

    Örnek ;



    Medeni bir şekilde fikirlerine saygı duyuyoruz, (ıslak odunlar nerde)

    Örnek ;



    Ses kalitesi bakımından en iyisi diyorsun yani,

    Örnek ;



    Oldu, biz kalkalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 12 Temmuz 2011; 11:41:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^7pMş^

    çamur atmıyorum gerçekleri soyluyorum muzık dışında adamakıllı hiçbir fonksiyonu olmayan bir alete bukadar para vermek çok saçma gelıyor helede sony olunca . bu sadece benım fıkrım



    sabah sabah iyi güldürdün.




  • K.bakmayın ama bence sizin yaptığınız yorum rezalet. Milletin zevk ve beğenisine rezalet demek istiyorsunuz. Ben bu aleti 2 yıldır kullanıyorum ve çoook ama çok memnunum. VErdiğim paraya da hiç üzülmüyorum. çünkü istediğimi müzik kalitesini yaşatıyor. Mono ses dışında ses duymadınız galiba :)
  • kendi fikrimi söylemem suçmuş gibi davranıyorsunuz ...
    peki madem sadece medya oynatıcı neden okadar pahalı acaba ben bundan yakınıyorum sadece
  • insan tabiki kendi fikrini söylemesi doğal. fakat kulak var nizam var. sony'nin ses kalitesini ben şimdiye kadar başka bir cihazda duymadım. ipod'da dinledim. iphone 4 de denedim. malzeme olarak iphone dan kat kat kaliteli. kolay kolay çizilmiyor. fiyatı evet ucuz değil. ama fiyatını hakkeden bir cihaz. bende kendi fikrimi söyleyim o zaman. ipod kullanıp da sony hakkında fikri olmadan yorum yapmak saçmalık. ben de bundan yakınıyorum.
  • expander_ arkadaşım kendini komik zannedıyorsun sanırım neyi hazmedemedinde boyle bir yorumda bulundun
  • Seni hazmedemedim harçlıklarını denkleştirmişsin millete özenip ipod almışsın kendini audiophile sanıyosun, ipod dışında hangi playerleri dinledin? Biz zenginiz aslanım her hafta başka player değiştiriyoruz sen bizimle aşık atamazsın, bendede iphone var merak etme, annem akşam yemeğinde düdüklüde havyar yapar sonrada Sm3'leri takarız ailece yemeğimizi öyle yeriz biz heheyt beee.

    La olum gidin tamam ipod en iyi tamam hadi.
  • Sony'i savunan arkadaşlar: Lafım yok, X ve A serisinin sesi kaliteli güzel. Ama bence mesela X1050'nin sesinin İriver Spinn'den çok farkı yok. Neredeyse aynı. O nedenle bence iki serinin de fiyatı çok. Ve bence çok abartılan cihazlar. Bu yorumu hepsini dinlemiş ve aynı anda karşılaştırmış biri olarak söylüyorum. Tekrardan söylüyorum sesine lafım yok.

    Ama ses konusu biraz da zevk işidir. Örnek: Enstrümantal müzikte bana göre Cowon J3 yada İaudio9 en iyisi. Techno tarzı müziklerde de Spinn ve A-X serisi en güzeli. O nedenle arkadaşa göre Sony İpod'dan kötü olabilir. Arkadaşa bence birşey demeye yada küçük düşürücü laf etmeye hakkımız/hakkınız yok. Ki arkadaş sadece kendi fikrini söylemiş saygı duymak lazım.

    Bana göre de o kadar parayı hak etmiyorlar. Bunu çoğu yerde söyledim, yine söylüyorum. İriver Spinn'den ses olarak neredeyse farkı olmayan bir cihaz için yaklaşık 500 TL bence çok fazla ve forumlarda kullananlar nedense çok abartıyorlar X-A serisinin sesini.


    @ ^7pMş^ : Senin fikrine de saygım var. X serisi dahili amfi barındırdığı için fiyat konusunda biraz pahalı. Aslında bunun gerçek sebebi amfi değil, bizim acımasız ithalatçılar.

    Ses olarak ben de İpod'un sesini beğenirim ama Touch'un yada Nano'nun değil, İpod Video 5/5.5 G'nin sesini. Özellikle line-out hali bence hepsinden daha güzel (Hifiman dinlemek daha nasip olmadığından bişey diyemicem onun için.) Ve ben forumda bilinen bütün markaların neredeyse her modelini kullandıktan sonra İpod Video'da sabit kaldım. Çok tatlı ve dengeli bir sesi var. Diymod hali zaten tadından yenmiyor.

    Size göre Sony'ye o kadar para verilmez. Bu görüşünüze saygı duyuyorum. Ama eğer bu kanıya Sony X serisini dinlemeden vardıysanız önyargılı olmuş olursunuz ve diğer arkadaşlara haksızlık etmiş olursunuz. Ama "Yok ben ikisini de dinledim İpod daha iyi." diyorsanız, değim gibi bu zevk meselesi kimse bişey diyemez.

    Sadece ses kalitesine önem veren olur, yada sadece multimedya genişliğine önem veren olur. Buna kimsenin bişey demeye hakkı yok. Ayrıca bence bu kulak mevzusu değil, zevk meselesidir.

    Saygı ve sevgilerimle...

    Not: Tüm bu fikirlerime, bütün cihazları nötr eq'da karşılaştırdıktan sonra vardım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 12 Temmuz 2011; 13:02:57 >




  • cok doğru soyluyorsun arkadasım saol yorumun için
    expander_ sana diyecek laf bulamıyorum alakasız konuşuyorsun burda maddiyattan bahseden olmadı bu tavırlarına bakılacak olursa ergen yaşta bir arkadaşımızsın
  • Ergen sayılırım 29a gircem, gırgıra vuruyorum arkadaşım, neyle mutluysan onu dinle beni ilgilendirmez dimi. Ben hepsini kullanan biri olarak sıcak ses rengine hayranım, soğuk playerlerden nefret ediyorum, cowon ipod gibi. Keyfine bak iyi forumlar
  • sanada iyi forumlar arkadaşım
  • Eminim x serisini dinleyip tekrar kıyaslayacak olursanız anlalaycaksınız. çünkü ben dinledim:)
  • Topiği kavga yerine çevirmeyelim gençler, aypot beğenen gider onu alır dinler ayriver dinleyen ve ses rengini beğenen gider onları alır dinler.

    Beğenmeyen baksın başka tarafa.. ( Twitter'da "panpiş" lerini sergileyenler var mesela açın oraya bakın )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 13 Temmuz 2011; 13:03:24 >
  • Ses kalites ibakımından ipod touch 4 ten 2 gömlek üstün deniyor ne kadar doğrudur ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.