Şimdi Ara

Sony NWZ-X1050 Detaylı İnceleme(Yeni FW çıktı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
0
Favori
39.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X serisinde ses daha doğala yakındır, ve A serisinde de bulunan ses geliştirici effektler bu seride daha etkili oluyor. Ama yinede almadan evvel imkanınız olursa dinlemenizi tavsiye ederim.

    Biz ne söylesekte dinlemeden anlatmak ve anlamak zor.

    A serisi kullanıpta ses rengini beğenen arkadaşlar, rahatlıkla X serisine geçebilirler, kesinlikle sıçrama olacak performans açısından. Ama yinede dağlar ovalar beklemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 1 Aralık 2009; 11:55:27 >




  • alet sony centerlarda satılmaya başlandı mı?

    ps: bugün gidip sordum. 15 ocaktan sonra dediler. teşekkürler sony. teşekkürler sony türkiye. pehh.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjimikee -- 6 Aralık 2009; 21:37:20 >
  • Alet satıldı ve tükendi bile. Yeni stok bekliyorlar.
  • ne zaman satıldı acep ankara ve eskişehir'deki sony centerlara soruyorum yanıt hep aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 16 Aralık 2009; 11:04:12 >
  • İlk partiyi yoklamak için az getirmişlerdir, malum fiyatı az değil. Millet sağlam alet olduğunu görünce bitirdi hemen tabi.
  • yilmaz196 sen son fw'yi yükledin mi? Tarayıcının iyileştirildiği söyleniyor, bir etkisi oldu mu fw'nin?
  • Yükledim zaten incelememi de öyle yapmıştım. Bir halt olmaz bu tarayıcıdan.
  • Arkadaşlar mutlu mesut dinleyin müziğinizi tarayıcıyı falan boşverin...

    Bu arada bu ayın Stuff dergisi bi "mp3 player roundup" yapmış, bizim cihazın ses kalitesini beğenmemişler Aytaçı ses kalitesi olarak 1. seçmişler.

    Mail atıp döşenesim geldi de hadi dedim şimdi....
  • aytaç 1. mi Yav aletin doğru düzgün ekolayzır ayarı yok. Bas yükseltici'yi seçiyorsun basları bozuyor. Nasıl birinci oluyosa artık!
  • Aslında bu tip dergilerde(bilişim sektöründe olduğum için söylüyorum) incelemeyi yapana parayı yada ürünü kalıcı olarak veren firmalar oluyor. Yani yanlı olması doğal esasında.
  • elinde paralansın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtfayeci

    Arkadaşlar mutlu mesut dinleyin müziğinizi tarayıcıyı falan boşverin...

    Bu arada bu ayın Stuff dergisi bi "mp3 player roundup" yapmış, bizim cihazın ses kalitesini beğenmemişler Aytaçı ses kalitesi olarak 1. seçmişler.

    Mail atıp döşenesim geldi de hadi dedim şimdi....

    işteee tam applelık bir hareket

    aletin türkiyeye geldiğini biliyorum da bütün sony centerlara gelmedi galiba. eskişehirde hiç görmedim.s bu arada ay sonuna doğru ikinci partinin gelmesi bekleniyormuş. 15 ocaktan sonra diyenler de var. bekleyelim bakalım.




  • I touch ses kalitesi olarak kötü bir alet değil. Ama tabiki x1050 daha iyi. Sonuçta popülerlik olarak seçmişlerdir o aleti birazda. Ayrıca kullanım olarak daha rahat bir alet itouch. Herkes için ses kalitesi birincil amaç olmuyor.
  • Aytaçların özellikle 1. jen. ses kalitesi gerçektende berbattı, 2. jen. bunu oldukça fazla biçimde düzelttiler. 3. jen. nasıl dinlemediğim için bilemiyorum.

    Genel anlamda Aytaçlar çok multimedyatik güzel cihazlar, nette gezinme,oyun,program,....vb işler için gerçekten çok faydalı güzel bir cihaz, en son dinlediğim 2. jen'da da ses kalitesi epey bir arttırılmıştı. Katılıyorum popülerlik adına 1. seçilmesi doğal ancak ses kalitesinde de 1. seçilmesi absle iştigal olmuş neticede ellerinde x serisi cihazda var teste tabi tuttuklarına göre.

    Daha evvel Sony bir cihaz dinlememiş olsa idim benimde alacağım Aytaç 32gb 3. gen. olurdu, 1.jen almıştım daha sonra Sony A828 test ettim 1 gün sonrada Aytaçı direk iade edip A828 almıştım...acayip bir histi..

    Hoş şuanda 120GB Classic'te kullanıyorum ama çoğu anlamda müziği depolamak için, onunda ses kalitesi 2. Gen Aytaçlar ile aynı yani çok kötü değil..

    Ne zaman tekrar test edeyim diye İpod Clasiğimi dinlesem bir süre sonra Sony'i tekrar kulağıma takınca ne kadar fark olduğunu daha iyi anlıyorum.

    Genelde zaten bu bağlamda ses kalitesi deyince ipodlarda klasik herzaman ön plana çıkıyor.

    Uzattım...kusura bakmayın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 18 Aralık 2009; 15:38:03 >




  • touchı ben de çok beğeniyorum arkadaşlar sadece derginin tutumu pek masumane gelmedi:)
    quote:

    Hoş şuanda 120GB Classic'te kullanıyorum ama çoğu anlamda müziği depolamak için, onunda ses kalitesi 2. Gen Aytaçlar ile aynı yani çok kötü değil..

    Ne zaman tekrar test edeyim diye İpod Clasiğimi dinlesem bir süre sonra Sony'i tekrar kulağıma takınca ne kadar fark olduğunu daha iyi anlıyorum.

    Genelde zaten bu bağlamda ses kalitesi deyince ipodlarda klasik herzaman ön plana çıkıyor.

    x1000in kafamdaki en büyük rakibi 120/160 gb'lık ipod classiclerdi. hatta lod olayına karışıp x serisinden vazgeçmeyi bile düşündüm. mp3 çalarda yüzlerce albüm saklayabilmek muhteşem olmalı. değişik türlerden bir sürü grup. sonye güzel bir kulaklık aldıktan sonra listeme classici ekleyeceğim:)




  • Evet Ipod classiclere LOD dan çıkış aldığınızda bariz ses fark ediyor, bende clasiğimi bu şekil dinliyorum ama ne yaparsan yap X serisinin sesine yaklaşamıyor malesef...
  • Sırf loddan çıkış almakla bitmiyor tabi, adam gibi de bir amfiye bağlamak lazım. Ben uzun süre ray samuels hornet ile kullanmıştım, bu olaylara daha yeni adım attığım zamanlarda. Gayet güzeldi, her tür kulaklığı da canavar gibi sürüyor kendileri.
  • Arkadaşlar

    Ben cihazı Kasım ayında öncelikle hepsibuaradadan sipariş ettim.Sonunda daha geçen hafta gümrük sorunu nedeniyle getiremiyoruz gibilerinden mail attılar.Siparişi iptal ettim.

    Sony'e mail attım forumda da yazıldığı gibi stoklarımızda kalmadı bir sonraki ürün grubumuzda gelecektir olarak geri döndüler ama tarih bildiremiyorlar.Sony satış noktaları da tarih veremiyor.

    Ben beklemekten sıkıldım ve ürünü İstanbul Cevahir AVM deki sony mağazadan temin ettim.Ve orada stokta iki adet daha var bu üründen. İstanbuldaki arkadaşlar ilgilenebilir.

    Ayrıca Bugün sabah Sony Eurasia Pazarlama AS den de bir mail daha geldi ürün şu an ayrıca Antalyadaki Akca Ticarette de stoklarında varmış.(HAVALİMANI KARŞISI DEEPO OUTLET CENTER NO:371/63B) Antalyadaki dostlarımıza duyurulur.

    Saygılarımla
  • ürünü alan arkadaşlar kaça aldıklarını yazabilirlermi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.