Şimdi Ara

Sony, PlayStation Now sistemini güçlendirerek 1 milyar insana ulaşmayı hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, PlayStation Now sistemini güçlendirerek 1 milyar insana ulaşmayı hedefliyor



    Oyun sektörünün en büyük isimlerinden birisi olan PlayStation bildiğiniz gibi kullanıcı sayısı ve satış sayısı bakımından rakiplerinden önde. Ancak Sony gelecekteki planları ile bu kitlesini ciddi oranda büyütmek istiyor. 



    Sony, PlayStation Markasını 1 Milyar İnsana Ulaştırmayı Planlıyor



    Geçtiğimiz saatlerde Sony, kurumsal strateji toplantısı düzenledi ve orada şirketin geleceğine dair bazı planlar konuşuldu. Elbette bu planlar arasında Sony'nin en önemli markası PlayStation da bulunuyordu. CEO, Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan olan Kenichiro Yoshida'nın söylediğine göre şirketin şu anda hedefi PlayStation'ın kitlesini 160 milyondan 1 milyara kişiye çıkarmak.



    [bzkdh=133870]



    Sony bu hedefte özellikle PlayStation Network'e katılımı arttırmak istiyor ve bunun için de öncelikli hedefi PlayStation'ın bulut sistemi olan PlayStation Now'ı güçlendirmek. Özellikle rakibi Xbox da aynı şekilde Xbox Game Pass ve xCloud sistemine bir hayli ağırlık veriyor ve orayı güçlendirmeyi çalışıyor. Sony, geçtiğimiz haftalarda PlayStation Now'ın çözünürlüğünü 720p'den 1080p'ye çıkarmıştı. PlayStation Now'ın ülkemizde erişime açık olmadığını da hatırlatalım.



    Sony ayrıca mobil tarafta da atılım yapmaya hazırlanıyor. Daha öncesinde Sony'nin önemli PlayStation oyunlarını mobil cihazlara getirmek istediğine dair bazı söylentiler çıkmıştı. PlayStation patronu Jim Ryan bu durumu onayladı.




    Kaynak:https://www.engadget.com/ps-now-strategy-game-pass-ps5-shortage-012642567.html







  • ps now gelirse hiç düşünmeden bir ps kolu alırım.

  • O kadar insana ulaşmak istiyorsa PS Now'u cep telefonuna da getirmeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hatta 2022 yılbaşında Mars'ta Playstation turnuvası düzenlenecekmiş.



    Aynen.

  • Önce türkiye ye gelsin sonra tartısırız, ülke de bu sistem yok daha.

  • Normal kontrolcü ile de çalışıyor, ama gyro vb gerektiren exclusive oyunlarda sıkıntı oluyor.

  • 1 milyar eksi 83 milyon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda olması gereken vizyona sahip olacak galiba sony

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'den tüm arkadaşlara merhaba :) Ben Polonyalıyım ve sizden yardım istemek istiyorum - Google Translator'da yazıyorum, o yüzden hatalarım varsa affedin :) Konuyla ilgili bir sorum ve sorunum var sözde satın alma PS5 cihazımdaki Türkiye hesabımdan oyun/PS+ aboneliği vb. satın almak için PlayStation Store'a HEDİYE KARTLARI... Revolut kredi kartımı vb. Polonya'daki Türk PS Store'a bağlama yeteneğimi bloke edip kaldırdılar ve şimdi de tek çözüm bir Türk banka hesabına sahip olmak veya Türkiye'den birinin kimlik kartına sahip olmak - ki bu da elbette mantıklı değil 🙈 veya en basit ve en iyi seçenek PS Store yükleme kartları veya kodları 👍 lütfen bana yardım edin, nereden satın alabilirim PS Store hesabıma yasal olarak yükleme yapmak için Türk kartları/kodları var mı? 🙏 Çevrimiçi (Amazon veya benzeri bir şey, yasal bir Türk çevrimiçi mağazası) olması benim için önemli değil, gelecek yıl Türkiye'de tatilde olacağım, şehrin herhangi bir yerindeki daha büyük bir mağazadan bir şey satın alabilir miyim? 🙂 Not: İki yılda bir tatil için size gelmeyi seviyorum, eğer para izin verirse, Türkiye'yi seviyorum!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bu aralar milyarlar havada uçuşuyor. R* 1 milyar dolar harcıyor, Sony 1 milyar insan hedefliyor. Hadi hayırlısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.