Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
227
Cevap
28
Favori
9.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kadar yenilikçi bir cihaz görmedim!! Çıktığı gibi 5 tane almayı düşünüyorum. Odalara mutfağa banyoya ayrı ayrı bundan yerleştiricem.

  • ketchup. kullanıcısına yanıt

    Android Tablet Ve telefonlarda bile oluyor usta Şimdi Bu cihaz Ne tür bir olay sunacak okadar para verip en azından ps5 arayüzü sunması lazım kendi içinde AMD Z1 Exrem Olmasada AMD Z1 İşlemcisi Olması lazım ki ps5 gibi elde Tablet gibi kullanalım youtube girelim netflixe girelim disneye girelim ps5 gibi uygulamarını kullanıp oyunlarda Ps5in tanıtacağı Bulut sistemini kullanmış olalım

  • Bu cihaz televizyonda başka bir şey izlenirken odana geçip yatağa uzanıp oynamak için, sony de elde oyun oynamak isteyenler heveslerini alsınlar istiyor, parası olan her türlü satın alacak zaten,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrChame kullanıcısına yanıt

    Çok tepki yağıyor en azından bulut üzerinden ps collection a erişim gelmeli. Gönül ister ps vita/psp kütüphanesini destekleyen ayrıca kendi kütüphanesi olan bir cihaza evrilsin. Ayrıca uzun süredir hiç haber yok, fiyatının 200-300 dolar civarı olması söyleniyor. Ağustos ayında bir bilgi gelebilir diye düşünüyorum.

  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Amd z1 dediğiniz işlemler için gereksiz z1 ile AAA oyun oynanıyor. Bulut tabanlı oyun netflix için android saat işlemcisi yeter artar bile.

    Dualsense edge kol 200 dolardan satılıyor. 300 dolara beklentiyi yüksek tutmamak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youssouf1995 -- 8 Temmuz 2023; 19:11:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

    sadece bulut oyunculuk için fazla abartı olur ve çok pahalı olur En Aşağı Arm işlemcili Cortex-A76 bir işlemcide çözer işi Aynı Logitech G Cloud Gibi


    Benim Dileğim AMD Z1 işlemci Çıksa Yine PS Vitada Olduğu gibi Kendi Bünyesinde Düşük Grafiklerde Oynatsa Yine PS5 Oyunlarını


    Bu Tarz Bi Cihaz İçin Zaten Mevcutda Tablet ve telefonlarla Evdeki Ps5 üzerinden Oyun Oynanabiliyor

  • Sony'nin El Konsolu Project Q İçeriği Sızdırıldı: Tüm Tasarım Ortaya Çıktı!


    PlayStation Portal [ANA KONU]

    Sony Interactive Entertainment tarafından kullanıcılara sunulacak yeni el konsolu “Project Q" için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bu sızıntı cihazın tüm tasarım özelliklerini ortaya çıkarıyor ve ekran görüntülerinin yanı sıra video içeriği de aktarılıyor. 

     

    PlayStation 5'inizde yüklü olan oyunları oynayabiliyorsunuz


    PlayStation Portal [ANA KONU]

    8 inçlik HD bir ekran yapısına olan Project Q ile PS5 konsolu üzerinde yer alan oyunları Wi-fi aracılığıyla uzaktan oynayabiliyoruz. Play remote özelliğine sahip cihazın tasarım içeriğini Zuby_Tech adlı bir Twitter kullanıcısı açığa çıkarıyor ve video içeriğinden de görebileceğiniz gibi sağda ve solda klasik tuş atamalarının ve joystick yapılandırmasının olduğunu anlayabiliyoruz. Bunun yanı sıra arka kısımda ise tetikleyiciler yer alıyor. Yer yer de kullanıcının dokunmatik ekrana bastığını görebiliyoruz.

     

    Diğer taraftan ortaya çıkan bilgilere göre Project Q'nun 3 - 4 saatlik bir pil ömrüne sahip olduğu bildiriliyor ve bu yılın Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihaz üzerinde ayrıca ses düğmeleri, hoparlörler ve bir ses giriş kısmı yer alıyor.

     

    İşte sızıntı


    PlayStation Portal [ANA KONU]
    PlayStation Portal [ANA KONU]@Zuby_Techtwitter
    “PlayStation Project Q Leaks: #PlayStation #ProjectQ”
    https://twitter.com/Zuby_Tech/status/1682660832340058112


    PlayStation Portal [ANA KONU]
    PlayStation Portal [ANA KONU]@Zuby_Techtwitter
    “PlayStation Project Q Leaks: #PlayStation #ProjectQ”
    https://twitter.com/Zuby_Tech/status/1682655533122179072

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_El_Konsolu_Project_Q_icerigi_Sizdirildi_Tum_Tasarim_Ortaya_Cikti-118337.htm





  • Controlleri uzatıp ortaya hometech tablet koymuşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihaz sony nin başına bela olacak yol yakınken bu proje revize edilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım berbat

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PlayStation Portal [ANA KONU]Disket Kutusuyoutube
    Sony Project Q ile neyi hedeflemektedir? PSP ve PS Vita ile taşınabilir oyun konsolu pazarına bir zamanlar hükmeden Sony, Project Q ile dümeni nereye kıracak? Disket Kutusu'nda bugün ekranlı DualSense'i mercek altına alıyoruz! İyi seyirler! ► BİZE ABONE OLUN: https://bit.ly/3vHBJ5P ► NERENİN PİKSELİ SERİSİ: http://bit.ly/3wcEgq7 ► OYUN TARİHİNİN EN İYİ YILLARI: http://bit.ly/3WoboGe ► OYUN SOHBETLERİ: https://bit.ly/3s5bggx ► YENİ OYUN İNCELEMELERİ: https://bit.ly/31n883Q ► TÜRK OYUN SEKTÖRÜNDEN VİDEOLAR: https://bit.ly/3svEXYh ► YERLİ OYUN FİRMALARINDAN VİDEOLAR: https://bit.ly/31p33I2 ► AH O ESKİ OYUNLAR: https://bit.ly/3lXt9eR Disket Kutusu, Sinan Akkol ve Furkan Faruk Akıncı ile özlediğiniz oyunculuğu ekranlara getiriyor. İkili Disket Kutusu'nun sarı koltuğunda buluşarak oyun sektörünün mutfağına ve sahnesine ışık tutuyor. Oyun dünyasının klasiklerinden, Türkiye'de oyun geliştiriciliğine kadar uzayan geniş yelpazede en yeni oyunlar, oyun incelemeleri ve stüdyo röportajları da kendine yer buluyor. Oyunun geçmişten geleceğe uzanan hikayesinde Disket Kutusu'na eşlik etmek için abone olun. Özlediğiniz oyunculuk şimdi, burada. ► Bizi Desteklemek İçin: https://bit.ly/2PcjmVO ► Instagram'da da varız: https://bit.ly/3lyL8be ► Discord olmazsa olmaz: https://discord.gg/j2ngecx77N ► Zaten Twitter şart: https://bit.ly/3GEKbdK
    https://www.youtube.com/watch?v=2lGZfDjQNc0
  • PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı


    PlayStation Portal [ANA KONU]

    Sony Interactive Entertainment, taşınabilir el konsolu PlayStation Portal'ın 15 Kasım'da 199,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Direct'te mevcut. PS5 temelli el konsolu uzaktan oynatma seçeneğiyle ön plana çıkıyor.

     

    Remote Play bir konsol geliyor


    PlayStation Portal [ANA KONU]

    PlayStation Portal, Remote Play yani uzaktan oynatma seçeneğiyle geliyor. PlayStation 5 konsolunuzla beraber deneyimleyebileceğiniz bu el konsolu evinizdeki Wi-Fi ağı üzerinden bağlanmanıza olanak tanıyor. PS5 kontrolcüsü şeklinde karşımıza çıkan konsolda dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve DualSense kablosuz kontrolcü özellikleri yer alıyor. 

     

    PlayStation Portal konsolu, PlayStation 5 konsolunuzda yüklü olan uyumlu oyunları Wi-Fi ağı üzerinden oynatabiliyor. Konsolu kullanmak için saniyede en az 5 MB geniş bant internete sahip bir ağa bağlanmanız gerekiyor. Daha iyi bir oyun deneyimi için de saniyede en az 15 MB'lık yüksek hızlı bir bağlantı öneriliyor.

     

    Oyun deneyiminizin kalitesi Wi-Fi hizmetine bağlı olarak değişkenlik gösterebiliyor. Öte yandan el konsolunu kullanmak için PlayStation 5 ve PlayStation Network hesabı gerekiyor. 

     

    Ön sipariş fragmanı


    PlayStation Portal [ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/accessories/playstation-portal-remote-player/ PlayStation Portal™ Remote Player Coming November 15, 2023 Pre-order now at direct.playstation.com* *Only in UK, US, France, Germany, Benelux, Spain, Portugal, Italy & Austria. Pre-order from other select retailers in these countries, as well as Canada and Japan, from September 29, 2023. The Handheld Gateway to Your PS5® Games** Feel the Power of PlayStation® in the Palm of Your Hand.** Play your PS5® console over your home Wi-Fi with console quality controls using PlayStation Portal™ Remote Player.** Experience the incredible immersion of DualSense® wireless controller features like haptic feedback and adaptive triggers in supported games.*** **PlayStation Portal™ Remote Player can stream compatible games installed on your PS5 console. PlayStation Portal™ Remote Player requires broadband internet Wi-Fi with at least 5Mbps for use. For a better play experience, a high-speed connection of at least 15Mbps is recommended. The quality and connectivity of your play experience may vary depending on your network environment. A PS5 console and account for PlayStation Network is required. The PS5 console must be connected to a broadband internet connection, powered on fully or in Rest Mode, and it must be paired with your PlayStation Portal™ Remote Player. ***Games that require a VR headset (PlayStation VR or PlayStation VR2) or additional peripherals (other than a DUALSHOCK 4, DualSense, or DualSense Edge wireless controller) are not compatible. Games that must be streamed on PS5 using a PS Plus Premium membership are not compatible. Haptic feedback and adaptive trigger features available when supported by game. #ps5 #ps5games #psportal #playstation #playstationportal
    https://www.youtube.com/watch?v=NmgOWKQj5-Y


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Portal_El_Konsolunun_Cikis_Tarihi_Aciklandi-118727.htm





  • Hocam el konsolu değil değiştir bence başlığı

  • Cihazın ismi değişmiş. Aslında el konsolu da, PS5 gerekiyor ve stream ediyor. Cihazın ismi değiştiği için başlık bir süre daha böyle kalsın. Millet yabancılık çekmesin.

  • Bu cihaz Jim Ryan denen herifin sonunu getirir umarım. Bir an önce çıksın artık.

  • Umarım çıkışından önce iptal ederler.

  • bakalım tr'de kaça çıkacak. 10bin'in üzerinde fiyat çekerlerse şaşırmam PlayStation Portal [ANA KONU] 

  • Cihaz bir konsol değil başlık hatalı. Evli ve evinde tek televizyonu olan insanlar için çok mantıksız bir cihaz değil bana sorarsanız. Hanım tvde dizisini filmini izlerken aç Portal’da oyununu oyna.

    Çok satacağını düşünmüyorum o yüzden indirime girecektir yurtdışında. 150-160 Euro seviyelerine inerse alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Sağlam öngörü hocam :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.