Şimdi Ara

Sony, PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını tescil ettirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony uzun bir bekleme sürecinin ve söylentilerin ardından, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in 2020 yılının son çeyreğinde piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Şirket bu modelin haleflerinin de marka tescillerini yaptırarak garantiye aldı.



    Ayrıca Bkz.108 MP kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro, 5 Kasım'da tanıtılacak



    Oyun konsollarının geleceği belirsiz



    2020 yılının sonlarında gelecek olan PlayStation 5 ile ilgili olarak henüz çok fazla detay yok ancak, yeni nesil oyun konsolunun birçok yenilikle geleceği su götürmez bir gerçek. Durum bu şekildeyken Sony PS6, PS7, PS8, PS9 ve PS10 markalarını korumanın bir yolu olarak, şimdiden hepsini tescil ettirmiş durumda.





    Ancak şunu da belirtmek gerekiyor ki, bu PlayStation modellerinin üretilip üretilmeyeceğini şimdiden kestirmek çok zor. Zira Google ve Microsoft gibi şirketler bulut tabanlı oyun hizmetlerini tanıttılar ve bu teknoloji eğer düşünüldüğü gibi ilerlerse, gelecek dönemde oyun konsollarına gerek bile kalmayabilir.








  • 6 yı bilmem ama internet alt yapısı tam oturursa muhtemelen 7 diye bir konsol olmayacak.

  • interneti olmayan evler ne yapacak

  • Fiziksel konsol her zaman olacak. Her nesilde oyun boyutları katlanarak artıyor. Grafikler CGI kalitesine ulaşınca, mekanlar kat kat büyüyünce, modelleme çözünürlükleri artınca yine şu anki herkes indirip rahatça oynamak ister. İnternet gelişse bile oyunlar yerinde saymıyor

  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Elon Musk abimizin tüm dünyaya 1 gigabit İnternet yayma planı varken ( gidişat başarılı olacağı yönünde) ileri ki yıllarda herhangi bir evin İnternetsiz kalacağını düşünmüyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.