Şimdi Ara

Sony, sessizliğini bozdu: 2023 Bravia XR TV serisi tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acaba türkiye ye gelir mi ? gelse de fiyat uçuk olur gibi.. kim ne derse desin sony bir başka her zaman.. evimizde çok eski plazma tv si bile hala harika bir durumda ses görüntüsü tertemiz.. bu adamlar malzeme kalitesyile her zaman fark yarattı.. ülkemiz de olmayışı üzücü oldu tabi fiyat politikaları da yüksekti diyeecem ama dövizin ve vergileri böyle bir seviyede oldugu ülkede adamların da pek yapabilecegi bir şey yok gibi..

  • Panasonic'te yok eksikliğini hissetmiyordu kimse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Doğrudur fark olabilir ki olmalı da. Ama her iki tv yanyana koymadan bu farkı gözle anlayamıyor insan. Ben şu anda 90k dan memnunum. Türkiye'de L serisi satışı olacak mı görelim bakalım. Fiyat politikasını da açıkçası merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamRiver kullanıcısına yanıt

    fiyatlar muhtemelen uçuk olur hocam dediğiniz gibi fiyat performans farkıda önemli...

  • Türkiye’den Sony Eurasia çekildiğine göre 2023 Sony Bravia’yı kim veya hangi distribütör getirecek bilgisi olan var mıdır bu konuyla ilgili duyum varmıdır…
    Malum tv almayı düşünüyorum bu yıl eğer gelmezse 75 X95K veya 77 A80K almayı düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum….



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiki-hoca77 -- 13 Mart 2023; 8:8:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atakansah kullanıcısına yanıt

    Samsung mu Sony den iyi tv yapıyormuş? Oled rakibi Qled çıkardık dediler. Ledlerle kıyasladılar, oledlere ezildiler. Bi dünya kronik problemle geldiler. Sonra samsung oled piyasaya sürdü. Oledden iyi Qled üretiyorken! He birde kendi kendine yamulan oled yapmışlar.



    Bu arada A95K alma arafesinde bu tv tanıtılınca biraz araştırdım. A95K ile A95L arasında ciddi farklar var. Özellikle parlaklık takıntısı olanlar için kayda değer bir fark var. Tam iki kat parlaklık söz konusu yeni nesilde. Oledlerin karanlık kısımlarda siyahlardan ödün vermeme uğruna detay kaybı sorunu vardı, bu sorun aşılmış bu modelde. Asıl önemli iki gelişme bu. Birde diğer ufak tefek düzeltmeler ve teknik gelişmeler var.

  • Sony panel yada tv üretiyorda bizmi bilmiyoruz acaba...sony de oledde kullanılan panel samsungun ürettiği panel ledlerle kullandığı panelleri ise auo vs markalardan alıyor içindeki anakarttan işlemciye kadar başka markalar montajı bile kendi değil başkalarına yaptırıyor kasaya sony logosu koyuyor ve tv sony olduğu için diğer markalardan iyi oluyor öylemi :)) ya bu forum gerçekten komedi artık...sony markasının tv konusunda diğer markalardan önde olduğu tek şey görüntü işleme başka hiçbirşey kalmadı elinde...tam tr kafası işte ooo sony kral en iyisi offf niye çünkü sony :))



    sony tv ler o kadar iyi ki listede bir tane led modeli yok hisense tcl gibi markaların bile gerisinde kalmış adamlar işi paraya döktü performansla bi işleri kalmadı diyoruz onu bile anlayan yok gerçi nerden anlasın markası sony :))


    şu forumda eskiden insanlar bildiği konularda yorum yapardı şimdi önüne gelen bilirkişi...




    Sony, sessizliğini bozdu: 2023 Bravia XR TV serisi tanıtıldı


    Sony, sessizliğini bozdu: 2023 Bravia XR TV serisi tanıtıldı




  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Bende şunu anlamıyorum. Sony paneli samsungdan alıyor ama renkler birbiri ile çok alakasız. Biri doğal biri vivid veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt

    hocam markaların seçimi bu durum samsung göz boyamayı seviyor sony ise doğallığı bu donanımlık bi durumda değil panel aynı panel tamamen tercih meselesi...

  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Arkadas Sony Oled serisinden mi bahsediyor acaba ? 90k demis olabilir mi yanlislikla ?

    70.000 Tl bandinda Oled' ler var cunku..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 13 Mart 2023; 22:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    hocam öyle olsa bile sony oled ile samsung led i karşılaştırmak yine saçmalık :) kaldı ki hem led hem oledde zirvede şuan samsunglar var artı o öve öve bitiremedikleri sony markası samsungun ürettiği paneli kullanıyor yani samsung olmasa sony öyle bi tv yapamayacak 5-10 senelik lg nin rgbw oled panelleri kullanmaya devam edecek hal böyleyken samsung kötü diyip sony çok iyi demek biraz komik oluyor :)

    sony i sony yapan eskiden bi model çıkarırdı diğer markaların en üst modellerini bile ezerdi zamanına göre bariz iyi performansı olurdu üst modellerinin e öyle bi durumuda kalmadı artık tv işinide bıraktı zaten paneli ondan bundan alıp montajı başkasına yaptırıp tv satıyor ama insanların beynine yerleşmiş bi kez sony diye benim anlatmaya çalıştığım o eski sony yok samsungda o eski samsung değil tv işinde çok ilerlediler...

  • İşte şimdi samsung düşünsün

  • Bekleniyordu zaten

  • arkadaşlar öncelikle bir çok tv deyiştirdim diyebilirim ilk philips ile başladım bundan 15 yıl önce lcd bir paneldi led yeni yeni geliyordu sonra lg led samsung led samsung qn90a 50 va paneli olan ve samsung qd oled dahi kullandim ve sony ah8 oled xh90 da kullandim x90k da ve bunları kiyasladim.bir cogunu hangisi gercekden goze doğal ve akiskan film oyun vsrede keskinlik gercek netlik isleme gercek renk ve goruntu isleme dersek abartmiyorum acik ara sonydir tv uzun sure izlemelisiniz tv nizi rtings deki renk kalibrasyon ayarlari ile kalibre edin ve farki gercekden anlarsiniz simdi eksilere gelelim tvlerde ve artilar lgbenim icin soyn en yakin tvdir gerek renk dogrulugu dogru parlaklik keskinlik ve netlik icin ama bir sony deyil asla samsung ise gercekden insanlarin yuzunu makyajli gibi gosteriyor dogalllik hic yok hava maviyken nazen bembeyaz yapiyor mini led led vsre yani Qd oledini kullandim samsung 2022 model bildiginiz çamur gibi goruntu vardi maç izlerken 1080p yukseltme olayi iyi islemiyor sony bu konuda cok basarili suan x90j kullanirim gercekden cok memnunum sony ben kendim kalibre ettim ve benim ayarladigim bir sony onun mukaidili bir tv ile kalibre edelim 1 saat sonra sony izlersiniz sadece bu adamlar isin teknik tarafini cok iyi yapiyor bunu samsumg niye yapamiyor cok buyuk bir firma cunki yazilim kotu isleyemiyor goruntuyu bizim gozumuze hitap eden zaten goruntuyu dogal keskin dogru renk ile islemesi arkadaslar yapay olduldan sonra gozu yoruyor emin olunki x90j kullansn arkadaslar varsa yardimci olurum ayar konusunda tvnin ne kadar deyisitini anlarsiniz ufak dokunuslarla asla magazalarda gorupde tv kiyaslamayalim magazada direk gozunuz samsunga gider gosterisli renkkli renklamlar parlak bir ekran oldugu icin hersey parlaklik deyil dogru parlaklik onemli rtings inceleme yaparken lokal dimming kapatip siyah performansini gosteriyor lokal dimmin kimse kolay kolay kapapali kullanmiyor bu yuzden tartismaya bile gerek yok sony uzun sure kullanmayan gercekde ikisini uzun sure izleyip dogru ayarlarla kiyaslamayan asla bunu anlayamaz saygilar





  • Galiba 2023 ürünler gelmeyecek. Ürün listelemesi yapılmadı. Güle güle sony


    https://www.sony.com.tr/bravia/gallery

  • 65A95L bekliyorum elbet grey market falan getiren olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • payda P kullanıcısına yanıt

    Gelmez. TV departmanı kapatıldı çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.