Şimdi Ara

Sony SLT-A35 Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar SLR makine düşünüyorum ve Canon-Nikon derken aklım Sony ' e de kaydı nedense .. İkinci el 500-550D lere bakarken biraz daha üstüne koyup Sony ' nin sıfır kutusunu alabilirim . Makineyi kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim , ayrıca lens piyasası da çok önemli bir husus benim için .



  • Makine güzel makine.Gövde hissiyatı biraz ucuz olsada SLT'nin avantajları var üzerinde

    Lens konusu ise skıntılı.2.El piyasası çok kötü sonylerin.Sıfır lens bulmak kolay olsada fiyatlar oldukça yüksek malesef
  • Vatan Bilgisayar ' da çalışıyorum ve makineyi detaylı olarak test ettiğimde elime çok iyi oturdu gerçekten hocam . Gövde malzemesi de kaliteli denecek seviyede bence. Ancak vizörün çıkıntısını anlayamadım nedense Darty ' de 18-55 lens ile birlikte 1300 TL şuan . Ve hem gövdede hem de lenste MF-AF özelliklerinin olduğunu gördüm . Sirkeci tarafına da bakmayı düşünüyorum bu hafta .

    Ayrıca ikinci el olarak 500D Ti , D5000 modellerine yönelmiş durumdayım . İki cihazın da temizleri ortalama 800-900TL civarında . Ama her zaman olduğu gibi almışken kutuyu ilk açan ben olmak istiyorum , paraya kıymak istiyorum ama bi yandan da kıyamıyorum Çünkü 18-55 beni idare etmez lens sıkıntı olacak bunun bilincindeyim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnytblt -- 6 Mayıs 2012; 1:05:45 >




  • Bu konuyu incelemeden karar vermeyin 18-55 yetip yetmeyeceği konusunda

    http://forum.donanimhaber.com/m_58072200/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58072200
  • Vatan bilgisayar dediniz şimdi bizim burada hs20 önermemiz lazım ama neyse.

    Bence sony alırken düşünülmesi gereken 2. eli ve lens seçenekleri ki bu ikisinde de gördüğüm kadarı ile bayağı geride.+sı gövdede buluna af motoru ve görüntü sabitleme.

    Fiyat olarak ne kadar bilmiyorumtam ama o fiyata yakın hayyamdan 550D alabilirsiniz bence
  • Lensin yetip yetmeyeceğini mesele etmiyorum zaten hocam ancak aylarca aynı lensi kullanacağımı zannetmiyorum . Zoom özellikli ve makro lens ihtiyacım olacak eminim . Pentax ' a da sıcak bakıyorum .
  • Vatan Bilgisayar ile HS20 yi neden bağdaştırdınız anlamadım hocam ama neyse

    Dediğim gibi önümüzdeki Pazartesi ve Salı Sirkeci tarafına gidip piyasaya bakıcam , kafamda netleşir iyice en azından .
  • Vatan ile değilde genelde bu tarz mekanlara gidenler bilgisi yoksa fazla hs20 alıp geliyorlar da
  • Yok hocam teknik bilgi bakımından çok ta kötü olduğumu zannetmiyorum , ama benim asıl işim bilgisayar ve televizyon üzerine Satış için Vatan Bilgisayar mağazasındayım sadece . Samsung ' ta çalışıyorum aslında .

    Bende HS20 ye o kadar para vericek göz yok bu arada
  • Ancak genel yüzdeye vurursak çok bilgisiz kişiler çalıştırıyorlar.Özellikle fotoğraf bölümündekiler fena oluyor
  • Teknoloji mağazalarında her konuda çok çok bilgili kişilerin asgari ücrete çalışmalarını beklemek mantıksız olur zaten hocam . Yanlış anlaşılmak istemem elbette ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Ha şu da var bilgi elbette parayla satın alınacak birşey değil , misal benim çalıştığım mağazadaki dijital bölümündeki bir çalışan Fizik öğretmeni

    Ben sattığım ürünlerin bilgisini elimden geldiğince eksik olmamasına özen göstermeye çalışıyorum . Çünkü teknolojik ürünlerde ürünü aldıktan sonrası da bir o kadar önemli bir husus .. Bilgilerimin tam olmadığına inandığım için açtım bu konuyu zaten , gelen müşterilerime de kendime alıyormuş gibi empati kurup öyle yardımcı olmaya çalışıyorum . Sizden de bunu bekliyorum .




  • Selamlar canon d500 ile kiyaslarsak nasil bir makina sizce ayrica sony disinfa lens oluyor mu lens fiyatlari ne durumda biliyor musunuz ayrica bu cihazda shutter sayisi sanirim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.