Şimdi Ara

Sony STR-DE485E Dolby Özeliğini kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony STR-DE485E Amfim var. Bilgisayarımdan optik ses çıkışı aldım. (Bilgisayarımda dahili bir optik çıkış yoktu. Bu yüzden Ezcoo HDMI 2.0 Ses Çıkarıcı aldım. RTX 3090 dan hdmi ile bu cihaza, bu cihazdan da amfiye optik kablo ile bağladım. Cihaz ve kablolar dolby atmos destekliyorlar.) Bu konuda sıkıntı da yok. Yine de amfide dolby dijital işareti çıkmıyor ! Sadece Pro Logic yazısı var. Bilgisayardan dolby acses yükledim ve kurdum. Dolby ev sinema sistemi olarak tanıyor bilgisayar. Amfi tanımıyor. Ben nasıl dolby dijital ses alabilirim ? BAZI DURUMLARDA AMFİ KENDİNİ KORUMAYA ALIYOR. BUNU DA EKLEMEK İSTEDİM. BAZEN MÜZİK ÇALARKEN BİR ANDA PROTECT YAZISI VERİYOR VE KENDİNİ KAPATIYOR. HERHANGİ BİR KISA DEVRE BULUNMAMAKTA.




  • Kullanali cok oldu, tam hatirlamiyorum ama afd moduna alirsaniz sesi geldigi gibi aktarmasi lazim. Ancak kendini korumaya almasi cihaza yuksek bir giris oldugunu gosterir. Bu sekilde kullanmak saglikli degil. Dolby atmos ile sizin bir isiniz yok, avr desteklemiyor. Cok kanalli ses veren bir kaynak, netflix gibi bir uygulama ya da youtube da cok kanalli bir video acmalisiniz.

  • Merhabalar. Amfim arka hoparlörümün sarımıyla alakalı bir sorundan kendini korumaya alıyormuş. Bu sorunu çözdüm. DOLBY DİJİTAL ses alabiliyorum artık. Onun da nedeni windowsta dolbynin driveriyle güncelmemem gerekti. Sonra ses ayarlarından dolby dijital seçtim ve artık 5.1 kullanabiliyorum. Youtubenin 5.1 desteğini kaldırmış olması kötü oldu benim için ama stero repeat yaparak sanal 5.1 alıyorum youtubede. Netflixte falan dolby nin tüm nimetlerinden faydalanabiliyorum. Yine de yardımın için teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.