Şimdi Ara

Sony svf15416stw ekran kartı (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene bu zamanlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/svf15416stw-notebook-amd-a10-21ghz-6gb-500gb-155-amd-w8-tasinabilir-bilgisayar.html#ozellikler bu bilgisayarı aldım. Alırken satıcı bana 2gb paylaşımsız ekran kartı var dedi ancak geçenlerde tesadüf eseri amd catalyst den 768mb yazdığını gördüm. Sonra gpu z yükledim baktım ordada 768 gözüküyo, call of duty mw2 nin ayarlar kısmındada tespit edilen ekran kartı belleği 768 gözüküyo. İnternetten biraz araştırıyım dedim ama ne bu 8610 g için benim sorumu yanıtlayacak bir cevap bulabildim ne de bu bilgisayar hakkında doğru düzgün bir bilgi bulabildim. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.







  • 2 gb yazsa ne değişecek çöp ekrsn kartı buraya danışmadan almayın şu bilgisayarları anlamıyorsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısın da en azından bilgilenmiş oluyum. Eğer bilgin varsa neden böyle olduğunu açıklarsan sevinirim.
  • söyle ki 8610g harici değil dahili bir grafik işlem birimidir. ama intel hd serisinden farklı olarak cpu gücünden değil ayrı gpu dan faydalanır. 2 toplam grafik birim boyutu 768 ise 8610g nin kendi belleğinin boyutudur. Performans olarak Intel HD 3000 ile HD 4000 arasındadır büyük ihtimalle daha önce hiç amd integred gpu kullanmadım. başka sormak istediğiniz bir soru varsa yardımcı olabilirim. @gezgin_744



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 4 Şubat 2015; 2:58:19 >
  • Acikcasi ben bilgisayardan anlamayan biri sayilmam. Bilgisayar alirken biraz karambole gelerek bu bilgisayari aldim ve aldigim zaman bu apu olayini bilmiyordum. Satıcı 2gb harici ekran karti dedigi halde 768i gorunce biraz enayi gibi hissettim kendimi. Fakat soylede bir durum var ilk aldigimda bilgisayarin ozelliklerine bakarken bir yerde 3gb video bellegi ayrilmis olarak gozukuyodu simdi ise oyle birsey bulamadim ve acaba benim bir yanlışım yuzunden mi oldu diye dusundum fakat hicbir bilgi bulamadim. Sonuc olarak eger 2gb olarak kullanmamin bir yolu varsa o sekilde kullanmak istiyorum, bir yolu yoksa tabiki kaziklandim deyip durumu kabullenecem. Lafi uzattigim icin ozur dilerim arkadaslar bilgi ve yardımlariniz için simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin_744 G kullanıcısına yanıt
    biosta veya ayarlarında büyük ihtimalle video bellek boyutu ayarı vardır ama en kolay yolu cihazınızı sıfırlarsanız en baştaki ayarlarına ulaşabilirsiniz.
  • Deniyeceğim teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.