Şimdi Ara

SONY vaio VGN A-397XP mi HP 8195EA mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar siz bu iki notebook tan hangisini tercih edersiniz ?

    Sony vaio VGN A397XP

    http://www.dealtime.co.uk/xPF-SONY_VAIO_VGN_A397XP_512MB_80GB_XP_PRO

    Ya da HP PAVILION 8195EA mi ?

    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?dlc=en&softwareitem=oj-19842-4&lc=en&product=1839013&os=219&lang=en&dest_page=product&cc=us&docname=c00598553

    Su an HP yi kullaniyorum ve cok memnunum ama degistirme imkanim var Sony ile. Yardimci olursaniz cok sevinirim.







  • Selam VAIO DOSTU

    Bende A serisi bi VAIO kullanıyorum A517M 7 aydır PC başına oturmadım aldıktan sonra 2 GB ram e yükselttim 100 GB HDD var üzerinde 1.86 işlemciye sahip bu makinadan öncede A serisi 417 M kullanıyordum. kesinlikle hiçbir notebook ile kıyaslanamaz. VAIO yu aldığım günden beri sadece 7 ayda 50 kez shutdown yapmışımdır. Bunun dışında hep Hibernate ediyorum ve hala tık yok aldığım gün üzerine kurduğum sistemde bir tık bile yok aldığım günkü hızdan hiçbir ödün vermedi bence tek kelime ile Kusursuz.

    Ben senin yerinde olsam seçimimi VAIO dan yana kullanırım aslında uzun süreli kullandıktan sonra ne demek istediğimi anlıcaksındır. Stabiliteyi yaşayınca ancak anlamak mümkün .
    Zaten ben bi grafiker olarak VAIO daki ekran kalitesinin ve teknolojisinin diğer notebooklardaki başarısız kopyaları ile kıyaslamam bile. Son söz; Tavsiyem VAIO ve A serisi çok çok iyi bi seçim;)

    Bu arada yeni kurmuş olduğumuz SONY VAIO TÜRKİYE PLATFORMU'nada ziyaretini ve üyeliğini bekleriz. VAIO Kullanıcıları ve sevenleri olarak birlik olalım.

    Web Sitesi : www.sonyvaioturkiye.com

    Sevgiler Bol VAIO'lu Günler Dilerim...




  • Ilgin ve cavabin icin tesekkur ederim.Fakat forum da da sikca gordugum sony vaio arizalari ve daha da kotusu yetersiz ve ilgisiz servis hizmeti icin ne diceksin? Insanin aklina takilmiyor degil.
  • Bu noktada alt yapı yatırımı yapıyoruz showroom bayilik ve servis alt yapısı bu noktada ithalat departmanı ve servis departmanı konusunda çok detaylı çalışmak zorundayız kurduğumuz site üzerinden buna başladık diyebilirim. 2 gün içersinde 8 bin hit aldık eğer benimle irtibata geçebilirsen telefondan yerimizide görmek istersen bir araya gelebiliriz. bunların hepsini kendi adıma söleyebilirim ülkemizde 3 adet ithalat merkezi var onları bilemem ama ben satılan her vaio ile ilgilenmekten zevk alıyorum bu konuda da uzman olan çevrim içi bi destek düşünüyoruz. 24 saat online bi msn cevaplama ticket sistemi kurucaz inşallah benimle telefon ile irtibata geçersen ve yüz yüzede görüşelim hem benim VAIO üzerinden test imkanında olur tekrar .VAIO aldıktan sonra profesyonel bir kullanıcı isen çokta fazla teknik desteğe ihtiyacın kalmıyor bunu söleyebilirim Allah korusun bi parça ihtiyacı olursa bu konuda Parçanın ithali konusunda bi bekelem süreci yaşanıyo bunuda artık 1 hafta içersinde çözümlenir duruma getirildi gibi bişey parçasına ve modeline göre. hayırlı geceler dilerim Bol VAIO lu günler...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.