Şimdi Ara

Sony Vaio vpcf12z1e Webcam Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 gün önce sony vaio VPCF12Z1E/BI Model laptop aldım. Laptopun kendi webcamiyle görüntülü sohbet etmek istediğimde görüntü 4-5 dk içinde donuyor ve sürekli aynı kareyi gösteriyor. Ayrıca laptop kamerasının çalışırken yanan yeşil ışığı da sönüyor. Yeni aldığım için driverları otomatik yüklendi. Ama ben yeniden formatladım ve kendi yeniden yükledi driverlarını fakat sorun devam etti. Sony'nin sitesinden de driverını yüklememe rağmen sonuç değişmedi. ayrıca bu sorunu internetteki görüntülü konuşma sitelerinde de gösterdi. ayrıca forumda da söylenilen bir tuşa basılı tutunca fanın yavaşlaması olayı da oluyor. bunun dışında fandan gelen ıslık sesi benzeri ses de dikkat ettim gelmeye başladı. sizce bunların çözümü ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer313 -- 5 Nisan 2020; 23:17:42 >



  • fan zaten ayarlanabiliyor..fandan çıkan sesi takıntı haline getirmeye başlıyorsunuz galiba:)cam açıldıgına göre sorun donanimsal degil yazılımsal bir sorun.live in son sürümü yerine eski sürümlerini bir deneyin.internet siteleri için java flash tarzı programların güncellemesi olmadıgı için sorun veriyor olabilir.ama dedigim gibi donanımsal bir sorun olsaydı hiç çalışmazdı büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun.
    yani korkmanıza gerek yok zira asus f3 serisindede aynı sorun vardı.driver güncellemesiyle çözülüyordu.
  • @Jaimine_RAJA
    F11ZE/BI kullanıcı olarak fan sesi ve tuşlara basıldığında fan devrinin düşmesi(ki iyi soğutmadığı için peformans düşmesinden tutunda kalıcı zararlar deformeler olacaktır ) sorunu var...

    Fan sesi 2 farklı benzer olmayan tipte çıkardığı sesten dolayı rahatsız edicidir... Bunu anca F serisi sahipleri anlar... Sorunlar ben burdayım diyor takıntı ötesi bir durum.. Saç kurutma makinesi gibi seç çıkarması ŞART MI?

    Fanla ilgili problem profesyonellerce aylar epeydir tespit edilmiştir. İşte kapsamlı F11Z1E testi.

    http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-F11Z1-E-Notebook.25724.0.html



    F12Z1E ve hatta diğer F11S F12S F12Z modellerinde de aynı şikayetler F12 ve F11 sahiplerince şikayet edilmektedir..

    Görüldüğü gibi TAKINTI ÖTESİ bir durum!...F serisindeki ARIZALAR F11 lerde başladı F12 lerl devam ediyor...




    @destroyer313

    Web cam inizdeki sorun işletim sisteminizi tekrardan yüklemenize rağmen devam ediyorsa SORUN yazılımsal olmayabilir! sorun fiziksel olabilir!... Bence dizüstününüz hemen servise gönderin ... Kesin teşhisi gerekli parça değişimi yetkili servis yapacaktır ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 24 Temmuz 2010; 9:48:54 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.