Şimdi Ara

Sony W905 Tv'de Blueray İzlemek için Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,Elimde Sony W905 Tv ve Sony N9200W ses sistemi mevcut.Saat 22:00 den sonra yüksek sesle film izlemek apartman dairesinde yaşayan bizler için zor olduğundan kablosuz bir kulaklık almaya karar verdim.Daha önce PS3 'de kullandığım 5.1 Sony kablosuz kulaklık TV'de çalışmadı bilgisayarda ve ps3 de çalışmasına rağmen TV'ye uyum sağlamadı ben de kablosuz kulaklık arayışına girdim.Öncelikle gereksinimlerimi anlatmam gerekirse

    1) Kesinlikle müzik dinlemeyeceğim sadece Blueray rip film izlemek için kullanacağım onun için fikir verecek dostlar müzikle ilgili kısımları direk geçip önerilerini yapabilirler.

    2) Blueray filmler de ses kaybı ya da gecikmesi olmasını kesinlikle istemiyorum.

    3) Kulaklığın kablo ile sONY n9200w ses sitemine bağlanması için gerekli kulaklık girişinin olması kesinlikle gerekli (İlerde lazım olur diye)

    4) Şarj süresinin de en az 4-5 saat gitmesi tercih sebebim olacaktır.

    5) Maliyeti de 600 TL'yi geçmemeli .

    6) Eğer kablosuz kulaklıkta bu gereksinimleri karşılayan bir ürün yoksa kablolu ve kablosu en az 4 m olan kablolu bir ürünü de tavsiye edebilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim...







  • Sony ds7000 veya 7500 olabilir sony kanadından. Panasonic rp-wf5500 birde pioneer vardı ama modeli aklıma gelmedi. Bütçenizi aşabilir. İkinci elde satılan vardı bi ara. Birde sipariş üstüne getiren bir arkadaş vardı ikinci el bölümünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.