Şimdi Ara

Sony WF-1000XM5 kulaklıkların çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony WF-1000XM5 kulaklıkların çıkış tarihi açıklandı
    Son zamanlarda sızıntılarda çok sık görülen Sony WF-1000XM5 kulaklık modeli 24 Temmuz'da resmi olarak tanıtılacak. Sony WF-1000XM5 TWS kulaklıkların her birinin sadece 5,9 gram ağırlığında olduğu ve bu sayede uzun süreli kullanım için rahat olduğu belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.WhatsApp'ta büyük açık: Hesabınız devre dışı bırakılabilir



    Kristal netliğinde ses



    Olağanüstü ses kalitesi sunacağı söylenen kulaklıklar, aktif gürültü engellemenin (ANC) gerçek zamanlı optimizasyonunu sağlayan iki işlemciye sahip. Her kulaklıktaki üç mikrofonun, ortam gürültüsünü doğru bir şekilde aldığı, HiRes Audio ve DSEE Extreme desteğinin de ses kalitesini artırdığına dikkat çekilmiş.



    Sony WF-1000XM5 kulaklıkların çıkış tarihi açıklandı
    Ayrıca kulaklıklar gürültülü ortamlarda bile kristal netliğinde ses ve net çağrı kalitesi sunmak için Hassas Ses Alma teknolojisini kullanıyor. Cihaz, toplam 24 saatlik pil ömrü sağlayan 500mAh pil ile çalışıyor. 3 dakikalık hızlı bir şarj 1 saatlik oynatma sağlarken, kılıf ve kulaklıkların tam şarjı yalnızca 2 saat sürüyor. Sony WF-1000XM5 kulaklıkların Bluetooth 5.3'ü desteklemesi ve kılıfın IPX4 korumasına sahip olması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/19/sony-wf-1000xm5-launch-date/







  • sony eskiden çok iyi bir markaydı.
    şu an eskiden eser yok !
    dahası şarj süresine bakında
    eski mp3 leri bile daha hızlı şarj oluyordu.

  • Fiyatı 7 bin olur??

  • xm3 kullaniyorum. ses kalitesi harika, gurultu engelleme ust duzey ama telefonla konusma performansi cok rezil. duzgun iletisim kurulamiyacak kadar rezil. umarim bunu duzeltmislerdir. hos herseyi mukemmel kusursuz bir sony urunude henuz gormus degilim, ust modelini aldinmi yuksek performans veriyor ama illa bir yerden bir eksigi cikiyor.

  • Sennhaisser tws 3 aldım 10 gün önce bunun ondan farkı nasıl olacak değişmeye değer mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xm5 var bende ama bunun bir farkını göremedim benimkinden. gerçi daha ne ekleme yapabilirler ki üstüne o da var.

  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    xm4 olmasın o. Ürünün henüz daha tanıtımı yapılmadı.

  • xm4 yazacağıma xm5 yazmışım aynen düzeltelim

  • İlk çıktığında cidden düzgünse her şeyiyle alınabilir. Ama sonrasında kesinlikle güncelleme yapmayın :D 1000xm4'ün şarj konusunda içine ettiler güncellemeyle.

  • Şuan TWS kulaklıklarda tahtın sahibi Sennheiser momentum TWS 2 ve 3. Daha iyisi çıkana kadar Sennheiser’la yola devam.

  • onemetallic kullanıcısına yanıt

    Sıkıntı hala çözülmedi değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu çok net söylüyorum, eski bir XM3 - XM4, Anker Liberty 2 Pro, sennheiser MTWS 2 sahibi ve arkadaşın MTWS 3'ü 1-2 haftalığına deneyimlemiş, şu anda aktif şekilde maalesef Anker Liberty 3 Pro kullanan biri olarak çok net söylüyorum sennheiser MTWS 3 alın ve bir kaç sene TWS konusunu kapatın.. Aslında avrupadaki ürünler TR'e gelse bu fiyatlarda sennheiserdan da iyileri var ama TR pazarı çok kısıtlı..


    Ay başında elimdeki seve seve kullandığım kaliteli kablolu kulaklığa alternatif olsun diye TWS alayım dedim, zamanında F/P olarak çok beğendiğim ses kalitesini de beğendiğim Libery 2 pro'dan sonra iyi güzel olsun işimi görsün diye, hem de indirimde bu ekonomik şartlarda uygun fiyata yakaladığım için beyaz renk Liberty 3 Pro aldım, zerree kadar parasını hak etmeyen, gerçek olarak LDAC açtığınızda sürekli bağlantının koptuğu, ses kalitesinin 700 liralık kablolu kulaklık kadar bile etmeyen, sözüm ona ileri gideceğine geri giden salak ötesi bir kulaklık yapmış anker.. Redditte kopma ve ses sorununu neredeyse yazmayan yok.. Kulaklıktaki chip LDAC'i gerçekten açarsanız ve telefonda LDAC frekansını olması gerektiği gibi 990 kbps'e ayarlarsanız kii 990 zaten LDAC'ın bitrate'i ne müzik ne başka hiç bir şey için kulaklığı kullanamiyorsunuz, sürekli kopuyor çünkü.. 3-4 dakikalık herhangi bir şarkı boyunca abartmıyorum toplamda 10-15 kere koptuğunu rahatlıkla görüyorsunuz.. Eğer iyi bir TWS alayım, sorunsuz akarsız kokarsız kullanayım diyorsanız kampanya takip edin Sennheiser MTWS 3 alın geçin, macera aramayın derim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 21 Temmuz 2023; 16:2:1 >




  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Technics eah az80 sanırım kullanmadınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mieaov M kullanıcısına yanıt
    Adını sizden duyuyorum ama merak ettim ve araştırıyorum şuan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Technics az60 kullanıyorum ses harika.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kulaklıklar çok başarılı. Bu ürün de aynı şekilde olur büyük ihtimalle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Hocam son incelemeleri izlediyseniz wf xm5 i nereye koyarsınız burada? En iyi kulaklık vs diyorlar ama sizin yorumunuz kafamı karıştırdı. Geldiği gibi almak istiyordum.


    Liberty 2 pro kullanıcısıyım. Konfor mükemmel, ses güzel ama bass eksik, ve kaba kulaklık. (V shaped sıcak tonları seviyorum, nötr kulaklıkları sevmiyorum)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 28 Temmuz 2023; 12:8:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu kulaklık Ağustos’ta çıkacak deniyordu ama net bir tarih olmadığı gibi hiçbir internet sitesinde de satışı mevcut değil. Yeni kulaklık alıcam da bu ayarda birşey bakıyorum.

    Ayrıca MTWS 3 çok öneren olmuş ama internette bununla ilgili onlarca şikayet var ve uzun yıllardır süregelen şikayetler…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 2 Ağustos 2023; 14:0:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.