Şimdi Ara

Sony wx7 16.2 mp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
2
Favori
17.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok teşekkür ederim bu nazik davranışınız için @efem-35
    Güzel çiçek...
    -
    Orjinal olanın cami olan kısmından bir kesiz zerre yakınlaştırma yok. Eğer bilmiyosanız iftira atarak üste çıkmaya çalışmayın. Bilgisayar önünüzde, benim eklediğimi alın bilgisayarınıza kayıt edin ölçekleyin orijinali elinizde olan fotoğrafla ve öyle konuşun lütfen. Şu anki tavrınız hiç bakmadan direk iftira atmak. Bir fotoğraf makinası için bu kadar küçülmeye ne gerek var Allah aşkınıza söyler misiniz ?
    -
    Ben size "O makina size yetmez" mi dedim de sanki ben öyle demişim gibi pek zavallı bir tavırla, pek içerlemiş bir tavırla cevap vermişsiniz ?! Hayrola ! Yapmayı, önünüze sunulan konulan gerçekleri olduğu gibi görmeyi beceremiyorsanız, karşılaştırmayı beceremiyorsanız bilmeden iftira atmaktan vazgeçin bari. Bu tavır size bir şey kazandırmaz ki... Laf yapacağınıza koyun orijinalin üzerine kestiğim bölümü gösterin bakalım dijital olarak yakınlaştırma nerede. Var ise makinanızı veriyor musunuz bana ? Yok ise de ben size bir tane aynı makinanızdan hediye edeceğim, birine hediye edersiniz. Buyrun... Yok yapamıyorsanız yapamıyorum deyin, ben yapıp ispatlarım ama iftiranızı da nasıl öyle çatlada patla diye 3 yaşındaki kız çocuğu gibi bir tavırla söylemeyi biliyorsanız aynen o şekilde gerisin geri alınız.




  • Orada yapmadığım bir şeyi yapmışım gibi konuştunuz.
    efem-35
    quote:

    @jiddi
    benim koyduğum fotoğraf bu değil ki sen digital olarak yakınlaştırmışsın öyle koymuşsun orjinali bu resimdir saygılarımla,

    -
    Bilmeden, anlamadan beni suçladığınızı kabul edip adam gibi özür diler misiniz bilmem. Fakat hala lafı kıvırıp da doğru söyleyeni lafla baskın gelip suçlu gösterme çabası içinde olma yolunu tercih ederseniz ben de aynı tavrı sürdürürüm. Orada iddiam sahtekarlık olmadığına dair ortaya koyduğum bir ödülden ibaret. Onu bile algılayamayıp yada anlayıp da kıvırma yoluna gitmeniz sizin ne olduğunuzun bir kanıtı olmuştur.
    -
    Tekrar yazıyorum... Bilmiyorsanız bilmediğim için bir yanlış söz ettiğinizi söyleyin ve kusurunuzu kabul edin, etmeyip kıvırmaya devam edecekseniz kendinizi ispatlamaya devam edersiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    :) @PlutosDaddy
    Yoruyorsun kendini :)


    Hocam bu raddeden sonra ben de sana diyeyim aynını.
  • Soru - Burası ne ?
    Cevap - Burası bir forum !

    Soru - Forumda insanlar ne yapar ? Ne amaçla gelir, konu açarlar ?
    Cevap - İlgili ana bölümler dahilinde düşünce, fikir, bilgi alışverişi yapmak için gelirler, bazı soru ve sorunlarına cevaplar bulmak için gelirler ya açılmış konularda aradıkları cevapları bulurlar ya da kendileri bir konu açarlar.

    Şimdi soruyorum size, forum dediğimiz bu ortamda kim size burada aldığınız ürün övülecek, bir gurup kullanıcılar ile birlik olup birbirinizin aldığı makinaları alkışlayacaksınız, eğer bunun haricinde biri yada birileri gerçekleri söyler ise düşman ilan edilip türlü yalancılık, iftira ve başka kötü sözlerle sindirilecek dedi ? Böyle bir kültürü nereden edindiniz ? Bilmediğiniz bir konu hakkında bileni dinlemek yerine bileni susturmak nasıl bir insani davranıştır ? Ne hakla bu veya başka bir ürün yada konu hakkında bilgi almak isteyenlerin bu haklarını bilgi vermek isteyene bu şekilde saldırıp susturmaya, karalamaya çalışarak engelleme girişiminde bulunuyorsunuz ? Bir fotoğraf makinası almak ile siz kendinizi gerçekleri saptırma hakkına sahip olmuş biri olarak mı görüyorsunuz ?
    ...
    Soruma verdiğim doğru bilgileri beğenmeyen herkes cevap verebilir. Yok eğer cevap veremeyip de lafı kıvırıp başka türlü şeyler diyecek olan zaten yapmak istediğini belli edecektir. Keza en son mesajınızda yazdıklarıma cevap vermek yerine lafı kıvıran efem-35'in yaptığı gibi.




  • @PlutosDaddy
    Haklısınız... fakat ortada resmen yanlış bilgi ile karşımıza çıkıp doğru olan bilgiyi saptırmaya çalışan birileri olunca ve bunu müthiş bir bilgi yetersizliği ile yapınca söz söylemek gereği duyuyorum.
  • @efem-35
    Siz hala attığınız iftiraya kanıt sunup haklılığınızı ortaya koyamayıp ona buna iftira atarak kendi pisliğiniz içinde yükselmeye mi çabalıyorsunuz
    Sizden rezil tavrınızı sürdürmenizden başka bir şey beklemiyordum zaten. Sırf laf, doğruları söyleyenleri karalama girişimleri ve bir tek gerçek kanıt sunamama. Böyle bir karakteri sergilemekte hiç çekinmemenizi kutluyorum !.. Kıvıra kıvıra devam edin, attığınız ve ispat edemediğiniz iftira da üzerinize kaldığı gibi bir de konu hakkındaki cehaletinizi de kendi kendinize tescillediniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35


    quote:

    Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

    quote:

    Orijinalden alıntı: jiddi

    :) @PlutosDaddy
    Yoruyorsun kendini :)


    Hocam bu raddeden sonra ben de sana diyeyim aynını.

    evet üçgenin diğer köşesi geldi işte
    ben geçen gün @photo-pentax arkadaşa söylemiştim bu işte komple var diye


    Çemberin ortasında olmaktansa üçgenin köşesi olmaya razıyım. Kendi kendini rezil ediyorsun hala hiç bir şeyi anlamayarak. Ayrıca yukarıda koyduğun devasa fotoğrafı da "simage" koduyla değiştirirsen tüm foruma iyilik etmiş olursun. Senden orjinal bir fotoğraf istedim ne akbabalığımı bıraktın, ne komploculuğumu. Ondan sonra gelmiş burda hala vik vik plastik ördek gibi ötüyorsun dürttükçe. Burda kimse eleştirmedi fotoğrafını tam anlamıyla, karşılaştırma desen kimse dslr ile zaten karşılaştırmaz mercimek kadar sensörlü makineyi.

    *Komple değil, komplo... Kimse de sana komplo kurmakla uğraşmaz burda emin olabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 30 Mayıs 2011; 16:37:19 >




  • Gülmeye devam, seviyeni ve kişiliğini daha güzel belli ediyorsun böyle. Hiç olmazsa saçmalama imkanın olmuyor bu şekilde
  • Forumumuzun acı kaybı oldunuz siz efemmmm... sözlerinin arkasında duramayan, sözleri yalan, boş olan ve iftira atmakta yetenek sizsiniz yarışmasını kazanan... Büyük ödül sizin oluyor böylece !..
  • Bu kafayla aynen devam, yazdıklarımı nasıl anlıyorsan öyle devam et... Ne dememi bekliyorsun fotoğrafa? 1/2,3" lik sensöre 16.2 megapikseli dayamışlar, bu kıstas bile yeter benim bakışıma, ne dememizi istiyorsun? 35mm sensörlü D700 12 megapiksel, seninki onu döver mi dememizi istiyorsun? Burada bu tarz bir kıyaslama yapacak insan bulamazsın merak etme. Yağlı boya tablosu gibi zakkum fotoğrafı, detay çok az. mermicek kadar sensöre o kadar yüksek megapiksel zorlanırsa sonuç bu olur. Iso performansını yeterli buldum daha önce yazdığım üzere beklediğimden bir nebze daha iyi çıktı. Bu sana yetiyor mu? Fazlasıyla yetiyor ki böbürleniyorsun; o vakit daha uzatma bu mevzuyu ve fotoğraf çekmeye devam et...
  • A-ha !..
    Birisi onca konuştuk dinlememiş almış makinayı şimdi kafayı taşlara vuruyor :)
    -
    Buyrun, vatandaş ille de kendisi tecrübe etmek istemiş, yaşayarak öğrenmek istemiş ve sonuç
    http://forum.donanimhaber.com/m_45739195/mpage_2/tm.htm
  • Ben daha bişey yazmak istemiyorum buraya, çoluk çocukla uğraşıyoruz sanki...


    Dur sen cevap verme, ne olsa otomatiğe bağladın;



    "
    "
  • Zakkum fotoğrafını iyi bir örnek olarak mı gösterdi?
  • efem-35
    zakkum fotoğrafınıza baktım makinanız o sensör boyutuna ve o megapiksele göre çok başarılı bence.
    tam boy yaptığımızda haliyle detay çok kötü gözüküyor ama adı üzerinde kompakt bir makina bu.
    jiddi ve plutosdaddy bu makinayı eleştirmiyolar bence siz yanlış anlıyorsunuz.piksel destiny oranına göre başarılı bulduklarını bile düşünüyorum zira ben beğendim makinayı.hd video istemişiniz bunu almışınız.çok daha iyi kompaktlar var ama onlardada full hd video yok.
    makinanızı tabiki sevin ama çokta abartmaya lüzum yok.çok abartılcak mercimek sensörlerine karşın iyi bi kullanıcı bulduklarında kit lensli giriş seviyesi dslr lere kafa tutçak kompaktlar var ama sizinki onlardan değil.
  • Bu konu reyting rekoru kırar
  • %100 crop yapmışlar bu gayet normal bu şekilde bakılır fotoğraflara.
    ayrıca kimse kendi makinasıyla sizinkini kıyaslamıyor.
    600 küsüre satılan lx3 le kıyaslandığında sizdeki makina çok zayıf kalır örneğin
    yine 600 küsüre satılan samsung ex1 e karşıda çok zayıf.
    plutos ve jiddi de bu makinaları baz alarak kötü diyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efem-35

    @PlutosDaddy
    benim makina 600 tl senin ki ise burada yazıyorhttp://www.ucuzu.com/dijital-fotograf-makinesi-c40/nikon/d700-p27676439/
    zaten kıyaslarsan sana bütün forum güler değil mi?
    sizin yüzünüzden fotoğraf koymuyorum almışsınız elinize dünyanın en pahalı ve en iyi makinayı amotörlere fırsat bile vermeden onları en kötü şekilde eleştiriyorsunuz e sizin olsun hocam forum kendiniz koyun kendiniz eğlenenin ben ne diyeyim, usta adam her zaman çıraklara saygı gösterir ayrıca yol gösterir demi, acemileri üçgene almaz değil mi? ben daha sony wx7 alalı bir ay oldu daha makinayı yeni tanımaya çalışıyorum ben size demiyorumki ben yıllardar bu işi yapmıyorum bundan bir ay önce n79 ile fotoğraf çekiyordum yani benim ne olacak fotoğraf becerim, ben size idea etmiyorum benim sony wx7 çok güzel çekiyor diye ama sizin gocuntunuz var herhalde siz böyle gidin alın eline benden 10 kat pahalı olan makina nikon d700 ile çekin sonra ben ustayım diye dolaşın, bumu ustalık hocam, allahtan o kadar fotoğraf merakım yok, zaten makinayı almam amacım gece gündüz fotoğraf çeksin ayrıca full hd video çeksin kıyıda köşede ailemle bir anımız kalsın biliyorsun yıllar çabuk geçiyor ileride o fotoğraflara baktımı o günkü anıları gelir değilmi bundan 10 seneki fotoğraflarıma baktığım zaman fotoğrafın verdiği lezzet bana yeter, on sene önce çektiğim çiçek böcek bana ne gibi anı verecek değil mi?





    Arkadaşım şurda tek bir kötü eleştirimi gösterir misin? İddialıo değilim diyosun kendi kendine gelin güvey olup bana zakkum fotoğrafını öne sürüyorsun? Ben o makineyi karşılaştırmak için mi lafa karıştırdım, sen nerenle anlıyosun yazılanları? En baştan makinenin performansını merak ettim bitane orjinal fotoğraf istedim geldiğin noktaya bak? Hala da neler diyosun, neyin kafası bu?




  • @efem-35
    Sizinle olan arkadaşlığımız PlutosDaddy ile olduğundan daha eski, o konuda merakınız olmasın. Fakat işte insanın kendine seçtiği yol doğru olur ise ve karakteri dürüstlük erdemine sahip olur ise on yıllarca tanımış olmak gerekmez, dakikalar yeter. Tam aksi durumda da dakikalar yeterli olur. Gayet açık bir biçimde herkesin de gördüğü ve olduğu gibi.
  • Bahsettiğiniz rahatsızlık sizde ve sizin gibilerde var. Hiçbir şahsa yaranmak için bir şey yapmadım. O doğrunun sözcüsü olmuş ise, ben doğruyu söylemişsem burada yaranılacak kişler değil yararlanıcak kişiler vardır. Siz bilgiden yararlanmak yeteneğinden de mahrum biri olduğunuz için bunu göremeyip algılayamıyorsanız bu bizim kusurumuz değil, sizin kusurunuzdur ve bu mesajınızla tekrar rezil oldunuz. Böyle zavallı şeyler düşünüp tekrar iftira atıp pisliğinizin üzerinde yükselmeye çabalayarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.