Şimdi Ara

Sony Xba h1---Pioneer SE-CL751---Cks99 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar belirttiğim kulaklıklar arasında tavsiye istiyorum..sony de bass az diyorlar..pioneer da tanıdık bi kulaklık değil dinamik sürücülü imiş..cks de kafamı kurcalıyor..acaba hangisini alsam..bass seven biriyim



  • Max bütçenizi ve dinlediğiniz müzik türlerini söylermisiniz?
  • 200 tl max..tabi daha uygunu da olur😃 bir de brainwavz s1 s5 var..bunlari da katarsak..sesini actigimda bozulmayacak etmeyecek bi kulaklik ariyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer SE-CL751 model kulaklığı bugün sipariş ettim araştırdım baya Türkçe inceleme yada alan birileri var mı diye ama pek bulamadım. Geldiğinde küçük bir incelemesini yaparım belki =)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bangar4ng

    Pioneer SE-CL751 model kulaklığı bugün sipariş ettim araştırdım baya Türkçe inceleme yada alan birileri var mı diye ama pek bulamadım. Geldiğinde küçük bir incelemesini yaparım belki =)

    Dostum bir inceleme ve yorum iyi olur eline geçerse bende kulaklık arıyorum çünkü. Şimdiden Güle Güle kullan
  • Merhaba;

    Bende dün şipariş verdim. CL751 ile ilgili fikir veren bir yorum bulamadım. Elime ulaştığında mutlaka buradan inceleme yapacağım.
  • bekliyorum kardeşim..uçları sorun olur gibi geldi bana..bass performansını merak ediyorum
  • salih028 kullanıcısına yanıt
    Merhaba uçlarından kastın 3,5 MM ALTIN KAPLAMA JACK mı dır ? Bunun dışında ses kaynağı cihazlarına direkt bağlantı sağlayan tek taraflı OFC kablo kullanılmış
  • Merhaba forum ahalisi;

    Pioneer Se-Cl751 modelini almayı düşünenlerdenim. Bu kulaklıkla ilgili iyi/kötü deneyimi olan ve bizimle paylaşmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum.
  • Ulaştığında bilgi vereceğim.
  • Bu konuda bende yorumlarını beklemekteyim özellikle dışarı ses verme durumu nedir


    @muratkeyif
  • se cl751 den bende sipariş ettim.dr.com dan aldım.aradım firmayı. 5gün içerisinde gelir dediler. gelsin bende birşeyler yazarım.aklımda hiç şüphesi yok, piooner farkı. kalitelidir...

    Not: Alan arkadaşların hepsi yorum yaparlarsa yeni alacak arkadaşlar için daha iyi olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericsci -- 29 Haziran 2015; 15:58:43 >
  • kulaklık elime ulaştı. kıyaslamamı sony mdr nc31 em, sennheiser cx300 ve cx 400 e göre yapacağım. öncelikle bas açısından düşünürsem sıralama pioneer sony, 300 ve 400 şeklinde olur. Bu kulaklığın basları gerçekten iyi ve kulaklık yapısı itibari ile titreşimleri woofeer etkisi yaratmakta. Kesinlikle kulağınızın titrediğini hissedeceksiniz. Baslarda boğulma olmuyor. Bu sebeple gerçekten güzel. Midleri ve tizleri sennheiser kadar net değil ama yeterli düzeyde. Fiziksel yapısı diğerlerine göre daha sağlam diyebiliriz. Eksi yönleri ise kulaklık biraz ağır kulağa oturuş şekli alışılmışın dışında. Kabloyu kulak arkasından geçiriyoruz. Pedleri sony kadar güzel değil. Ses kapalı iken klavyenin tuşlarını duyabiliyorum.Evdeki sony pedler ile değiştireceğim. Kulaklık dışarıya fazla ses vermemektedir. Etrafınızdaki kişiler rahatsız etmeden dinleyebilirsiniz. Sonuç itibari ile bahsettiğim kulaklıklar arasında cl 751 kesinlikle fark yaratır. Ped değişimi ile mukemmel sonuçlar alabilirsiniz.




  • misal vericek olursan. ses yüksekliği olsun yüksek seste ses bozulması vs vs gibi şeyler tespit ettinmi.(Apple kulaklığı kullanan birisiyim.)

    ses yüksekliği tatmin ediyormu?
    telefonda mı denedin?
    pedleri kötü demişsin. neye göre kötü? ses yalıtımımı yoksa kalitesimi kötü?
    kablo kalitesi nasıl?
    detaylı resimlerini çekebilirmisin?
    jack ı sağlam duruyormu. ileride sıkıntı yaşatırmı?
    Test ederken dinleğin şarkıları test ettiğin aygıtları söylermisin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericsci -- 29 Haziran 2015; 15:57:53 >
  • sony nwz e 363 de denedim seste bozulma olmuyor anfi gerektirmeyen bir kulaklık ki bu yüzden tercih ettim deep baslar da dahi herhangi bir bozulma olmadı ses yüksekliği tatmin edici gerçekten ama fiio e6 ile daha iyi olacağına eminim pedlerin dışardaki ses yalıtımı konusunda sony den başarısız demek istedim . jackı ilerde sorun çıkartabilir tabi kullanmaya göre değişiklik gösteririr. Kablosu sağlam.
  • bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.. Sabırsızlıkla bende bekliyorum..

    hocam son ricam senden. Fotoğraf atabilirmisin? çok merak ediyorum.nedir ne değildir içini dışını kablosunu falan..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericsci -- 29 Haziran 2015; 18:49:32 >
  • Neredeyse 1 yil olacak ama almayi düşünen arkadaşlar için yaziyorum.

    Ben yorumlarimi pioneer se-cl751 modeline göre yapacağım.

    Eğer bas agirlikli sarkilar dinliyorsaniz gercekten çok harika is çıkarıyor, sadece bas vurmasi degil kulaginizi titredigini bile hissedebiliyorsunuz.

    Tizleri cok başarılı net ve temiz.

    Kulakligin takilma sekli ve yapisi itibariyle spor yaparken kullanima uygun oldugunu dusunuyorum cunku kullanan birisi olarak ne terden ne de hareket ederken düşme sorunu olmadi.

    Diğer kulakliklariniz takiliyken dinlediginiz ses seviyesi 7 civariysa bu kulaklikta 4-5 seviyesi gibi dinleyeceksiniz cunku cok yuksek ses veriyor ve bu da bir arti.Cok yuksek sesle dinleyen biriyseniz gercekten sizi tatmin edecektir ve dinlerken disari hic ama hic ses vermiyor.

    Kulaklik orta tonlarda orta derecede basarili eger ki bu tarz muzikler dinliyorsaniz baska alternatifler düşünebilirsiniz.Fiyati orta tonlardaki basarisi icin fazla pahali buluyorum.

    Ben yuksek kalitede muzikler dinliyorum eger ki youtubetan indirdiginiz muzikler icin alacaksanız bu kulakligi almayin daha iyi.Cunku oradaki seslerde yutmalar oluyor ve kulaklik istenilen basariyi gösteremiyor.

    Genel olarak ben fazlasiyla beğeniyorum ve tavsiye ediyorum. 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xba h1i bir kac sene once ebaydan indirimle almistim 28$ idi heralde fiyati o zamanlar. O gun bu gundur kullaniyorum. Ama basslari tatmin edici degil. Arada bir nc55 ile dinledimmi voaa diyor insan. Ama kulakliklar tas gibi her turlu darbeye maruz kaldilar neredeyse ama yine cit cikarmadilar. Yalitimi ise gayet basarili ama sonucta pasif yalitimdan da pek birsey beklememek gerek. Pedleri iki cesit. Bir takim sunger dolgulu bir takim normal.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Arkadaşlar bu kulaklık elektronik müzik ve basslı müzik dinleyenler için vazgeçilmez bir kulaklık canavar gibi bass vuruyor kulaklarınızın içi titriyor resmen tizler için aynısını söyleyemicem ama basslı müzik sevenler sakın kaçırmasın kulaklık almayı düşünenler aynı zamanda bass meraklısı olanlar bir baksın bu yoruma tam bir bass canavarı bu kulaklık en kralını bile sollar inanın bana.
    Daha iyi anlamanız açısından video attım bakın nasıl titriyor laptoptan asaği düşüyor görün bir de kendi kulaklığınızla deneyin yerinden oynatamazsınız bile :)
    audiotechnica, seinnheiser sony mony bass konusunda bu kulaklıkla asla kafa tutamaz makine bildiğin olay budur abi hiç düşünmeden gidin basın parayı alın bence.
    101 desibel yazdığına bakmayın iyi bir cihaz da kaliteli şarkılarla gayet yüksek ses veriyor sizi kesinlikle tatmin eder merak etmeyin kablosu çok sağlam bir gün yanlışlıkla kulaklıklardan birinin üzerine bastım kırılmadı vayyyyyy be adamlar harbiden yapmışlar dedim o an, vereceğiniz parayı kuruşu kuruşuna hakeden bir kulaklık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir.uluag -- 2 Mart 2016; 1:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lordinfas L kullanıcısına yanıt
    Pioneer SE-CL751 modeli hoşuma gitti. Bu ay sonuna kadar alternatifini bulamazsam almayı planlıyorum. Ancak şöyle bir srorum olacak. Bisiklet sporu esnasında boyun kısmı çok terler. Bu kabloyu zamanla sertleştirir ve kulaklık sağlam olmasın akarşın kablo mutlaka 1 yılda bu sertlikten ötürü kopar. Bu kulaklıkların kablosu değiştirilenlerinden var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.