Şimdi Ara

Sony Xperia 1 II, 1.199 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Sony, bu yılın Şubat ayında duyurduğu 5G destekli yeni amiral gemisi akıllı telefon Xperia 1 II'nin ABD'de satışa sunulacağı fiyat ve çıkış tarihlerini resmen açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Bu yaz çıkacak olan sokak futbolu oyunu Street Power Soccer duyuruldu



    Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre Sony Xperia 1 II, 24 Temmuz'dan itibaren 1.199 dolarlık yüksek fiyat etiketiyle raflara çıkacak. Cihaz için ön sipariş ise 1 Haziran'dan itibaren alınmaya başlanacak. Ayrıca 28 Haziran'dan önce akıllı telefon siparişi veren herkese  gürültü azaltma özelliğine sahip Sony WF-1000XM3 kablosuz kulaklıklar da hediye edilecek.



    Kamera yetenekleriyle öne çıkıyor



    Sony Xperia 1 II, Adreno 650 grafik hızlandırıcısı ve 8GB RAM'e sahip bir Snapdragon 865 yonga seti üzerine inşa edilmiş bir akıllı telefon. 256GB depolama alanı sunan cihazda hafıza kartları için microSD yuvası da mevcut. 6.5 inçlik 4K HDR CinemaWide OLED ekranı olan akıllı telefon 3840 × 1644 çözünürlük ve 21:9 en boy oranı sunuyor.





    Ayrıca ekran Corning Gorilla Glass 6 ile çizilme ve hasara karşı koruma altına alınmış. Sony Xperia 1 II, tüm bunlara ek olarak IP65 ve IP68 su ve toza dayanıklılık sertifikasına da sahip.



    Sony Xperia 1 II modeli, üç adet 12 megapiksel lens ve bir 3D iToF sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip. Saniyede 20 kareye kadar hızlarda seri çekim fonksiyonu ve portre modunda insan ve hayvanların gözlerine otmatik odaklama yapabilen akıllı telefonun ön kamerasının ise 8MP çözünürlüğünde olduğunu da belirtelim. 4.000mAh batarya ve kablosuz şarj desteğine de sahip olan akıllı telefonda 3.5mm kulaklık girişi de yer alıyor. Akıllı telefonun Avrupa'da ne zaman satışa sunulacağı ise henüz resmileşmiş değil.



    Kaynak:
    https://www.theverge.com/2020/5/24/21268097/sonys-xperia-1-ii-ships-july-24th-1199-us-united-states







  • Fiyatı anormal yada pahalı falan değildir. Bu telefonun eşit özellikteki rakibi iPhone 11 Pro Max'dir gerek ekran boyutu gerek depolama vs olsun ve onun fiyatı da (256gb olanı) 1249$ ve yanında hiçbir şey verilmiyor o dandik ve bir halta yaramayan şirinlerin fön makinesi earpods'u saymazsak ki Xperia'dan da dandik bir kablolu kulaklık çıkıyor. Bugün Amazonda WH-1000XM3'ün fiyatı 349$ indirimli fiyatına bakarsak 279$. Kulaklığın fiyatını çıkarırsak normal bir amiral gemisi fiyatına eşdeğer. Bugüün 1000 doların altında amiral gemisi yok. Böyle işte iPhone 1099 dolardan başlayıp 1400 dolara kadar çıkabiliyor kimsenin sesi çıkmıyor ama Sony'nin teelfonu olunca herkes fiyatını konuşuyor. Son olarak tasarımı tuğla gibi de değil gayet modern ve ince çerçeveli bir tasarım.
  • Fiyatı gülümsetti

  • türkiye'ye gelir umarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ToF in yerine daha da gelismis olan Indirect ToF ( iToF) kullanilmasi da iyi olmus. Artik daha yuksek cozunurlukte tarama imkani da saglayacaktir mevcut olan ToF kameralar VGA yani 640x480 piksel kisacasi yarim megapiksel cozunurlukte algi yapiyor ki cok CILIZ kaliniyor... Sony iyilestirmis

    Ekrani da 4K OLED ! hem de HDR ekranli ve FRC li de olsa 10 bit. Klasik 8 bit lik Samsung Note20 lere S20 lerdeki ekranlari kullanmiyor! Kendi ortak oldugu OLED paneli kullaniyor Japan Display in ortaklarindan biri de Sony dir Apple de oteki :) .. Sony ilkleri elbette kendi mobil cihazlarinda kullanacaktir olagan seyler...


    Kamerasi lensi filan soze gerek yok ...


    Snapdragon 865 ve 5G de ...

    Kasasi aslinda herkese hitap ediyor. Eski Iphone lardaki yanlari kalin kasalar gibi ama gelistirilmiste .. PRo dev aynasiz kameralarindkai teknolojileri de getirmis isimlendirmesindeki ifadeler de onu cagristirmasi icin



    10 bit Rec.2020 video kaydi beta filan degil duzgun yapiyor ustelik 10 bit fotograf ve video kaydi da var... 4K da HDR video kayit imkani S20 lerde bile yok Note20 lerde bile olmayacak ...


    Turkiye dahil bircok tuketici bili9nci vasat dusuk ulkeden cekilmis olmalari da manidar :/ ...

    Ama Sony eskiden kasalari harbiden kotuydu ama kasasi disinda oncu bircok teknolojleri de olmustur halen de olmaktalar da ...

    Beraberindeki kulakjlik ayrica ederi hesaplanilirsa imkani olan alsin derim ...

    Klas bir cihaz ...




  • Fena bir telefon olmamış tasarımı güzel bence.Fiyatı ise vergi memurları için çok güzel olmuş.Sony bu piyasada çok geri düştü bir türlü kendini kabul ettiremiyor ve tercih sebebi olamıyor bunun için biraz zarar yazıp iyi telefonları ucuza vermeli birde şu isimlendirmeyi çözmeli artık.

  • rwo kullanıcısına yanıt
    Fena mı? Efsane olmuş tasarım. Tabi bunu piyasadaki diğer telefonlara kıyasla söylüyorum.

  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Şu apple ve samsung fiyatlarına yıllardır kahkaha atıyorum. Birileri artık surat kaslarını oynatabilip, gülümsediyse sevinirim.

  • DPReview telefonla çekilen bir fotoğraf galerisi yayınladı, olağan dışı bir şey yok, her zamanki Sony, fena olmayan ama diğer amiral gemi modellerden sönük fotoğraflar.
    https://www.dpreview.com/samples/5031669290/sony-xperia-1-mark-ii-sample-gallery

  • dolar veya euro kullanan bi ülkede olsaydım mutlaka alırdım sony bambaşka
  • Sony'nin android pazarında zirveye oynamasını çok isterdim gerçekten, fakat üst üste alınan yanlış kararlar ve talihsizlikler ile bu hale getirdiler.. Umarım ilerleyen zamanlarda işler değişir ve tekrar aktif bir şekilde telefon piyasasında görürüz Sony telefonları.

  • Verdiği kulaklık zaten 150-200 dolar bandına satılıyor. Kaldı ki piyasadaki o fiyat aralığında en iyi ilk 3'e girer. Ekran ve kameraya getirilen yeni teknolojiler zaten ortada. Batarya konusunda sony premium modellerinde gördüğüm en yüksek kapasiteye sahip ve sony için günü çıkarıcak kadar yeterli diye düşünüyorum.Tasarım konusuna bişey diyemiyecem çünkü kendi beğenmeyip buraya gelip kötüleyen çıkacaktır. Türkiyeye gelse alırmıyım derseniz düşünmeden alırım. Genelde telefonu öldürene kadar ya da işime yarayan ileri bir teknolojili bir telefon çıkmadıkça (Genelde 3-4 yıla tekabül ediyor) telefon değiştirmediğim için parası çokta gözüme batmadı.

  • 15K gelirim olsa sıkışacağımı bile bile alırdım. İlk defa bir elektronik ürün için bunu düşünüyorum. Ekran ve kamera konusunda en yakın rakibine tur bindirir.

  • iPhone olmayan bir telefonu 1200 dolara satmaya çalışmak... Komedi. Amatör eglendirir.

  • Yaprakdusuyor Y kullanıcısına yanıt
    Senin Türk olduğundan bile şüpheliyim. Bu nasıl bir dil kullanımı? Ayrıca böyle bir konunun ve üslubun bu konuda ne işi var. Böyle insanların bu forumdan yasaklanması lazım. Kendi görüşünü paylaşmak istiyorsan git daha uygun yerlede paylaş burası siyaset meydanı değil.Teknoloji forumundasın.

    Ayrıca Frankfurt'ta yaşamak zorunda değilsin kimse seni zorla orada tutmuyor. Türkiyede de sorunları olan insanlar var buyur gel. Orada sefil olacağına burada sefil ol.

  • Yaprakdusuyor Y kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin kardeşim en yakın zamanda yurda dönersin biz burada çağ atladık avrupaya tur bindirdik o yüzden avrupanın gerisindeymişiz gibi görünüyoruz aslında tur bindirdik biz bunu anlamazlar bunlar en yakın zamanda yurda kesin dönüş yapman dileğiyle kardeşim. 😅

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sony keşke TR'ye gelse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 dolara sony kendi kullansın bu telefonu.

  • Yaprakdusuyor Y kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ağliyacagina dönsene güzelim ülkene? irkçilik yaşiyormuş birde.. O her ülkede vardir. Fakat oranın yaşanilamaz oldugunu göstermez. Avm ler yada benzin kuyruklari olmasi o ülkeyi zengin göstermez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aynı hata. Sony neden bu tasarım ekinini kovmuyor. Her sene tuğla çıkartmaktan başka işe yaramıyor. Sony’nin geri kalma sebebi sadece tasarımdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.