Şimdi Ara

Sony Xperia 1 III detayları açığa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 1 III detayları açığa çıktı



    Sony’nin önümüzdeki hafta düzenleyeceği Xperia etkinliğinde tanıtılması muhtemel iki akıllı telefon geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Herkes amiral gemisi bir telefon olup olmayacağını merak ederken cevap gecikmedi.



    Sony Xperia 1 III neler sunacak?



    Sony Xperia 1 III firmanın rekabete vereceği en iyi cevap olma şansına sahip. 6.5 inçlik 4K HDR OLED ekran 10-bit renk desteği sunarken 1300 nit parlaklık değerine ulaşıyor ve 120Hz tazeleme hızı mevcut.



    Ayrıca Bkz.2021 iPad Pro'ya güç verecek A14X yongası, iOS 14.5 beta kodlarında görüldü



    Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan telefonda 12GB ve bölgeye göre 16GB RAM kapasitesi olacak. 512GB depolama kapasitesi ise arttırılamıyor. 5000mAh kapasiteli batarya 65W hızlı şarj ile desteklenmiş.



    Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera yer alırken yanında 12MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 12MP çözünürlüğünde telefoto sensör bulunuyor. Paket 60x kayıpsız yakınlaştırma yapabiliyor. Ayrıca Cyber-Shot optimizasyonları ile daha verimli hale geliyor.



    Sony Xperia 1 III rakipleri ile boy ölçüşecek donanıma sahip gibi görünüyor ancak fiyat biraz sıkıntı olabilir. 16GB RAM kapasiteli paketin 1370$ olacağı belirtiliyor. Özellikle Çin’de benzer donanımları sunan rakipler çok daha düşük fiyat etiketi belirledi. Sony’nin 1000$ altına bir seçenek koyması şart.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/04/02/sony-xperia-1-iii-specifications-leak-reveals-120hz-display-sd888-periscope-camera-65w-charging-and-more/







  • 6.5 inç ekranda 4K.. Bu kadar saçma olabilir ancak. Koca 32 inçlik ekranlarda bile FHD varken 6 inçlik ekranda 4K’nın hiçbir anlamı yoktur. 4K’nın gerçek manada görüntü zevkini ancak 32 inç üzeri ekranlarda görüyoruz. 6 inç ekranda FHD ile UHD arasında gece gündüz farkı gibi bir fark yok.
  • başlığı okuyunca eski sony mi kaldı demiştim.. Özellik olarak telefon güzel ancak fiyat rekabetçi değil.. çinli abileri üzer kendisini

  • Bence isim şu şekilde olmalıydı. Böyle çok yavan olmuş.

    Sony 1 III IIII IIIIIII

    Bu adamların pazarlama bölümleri ne iş yapıyor acaba. Bir Lg bir Sony, ikisinin de mobil pazarda yaptığı ölümcül hataları şirkette kimse görmüyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelde alayım seni.burada satılmayan sony leri tanıtmayın,çünkü gördükçe ah lanıyorum,sana ne zaman ulaşacağız.seni hep sevdim sony.beni samsunggalaxys10e itiverdin,....

  • Ah Sony,
    hem hendini hem bizi yaktın

  • 4k 120 hz oled anladım yanına 50 bin mah powerbank verseler bari

  • Yapma işte! Şu kârdan vazgeç artık Sony! Silineceksin piyasadan! Steve Jobs'ın bile örnek aldığı firmasın sen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce adam gibi bir isimlendirme yapsınlar.. O ne öyle 1-3

  • O nasıl ekran öyle ya. Adamlar gerçek amiral gemisi yapıyorlar ama para dayanmaz buna.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8K çeker heralde.

  • Hani bu model orta yüksek amiral olarak çıkacaktı. Ne yapıyorsun Sony ne ? Neyse sadede gelirsek telefon 10 numara 5 yıldız sadece batarya büyük olmalıydı onuda bakalım optimizasyonlar gösterecek. Birazda fiyatı tuzlu ama güzel telefon.
  • 6.5 inç ekranda 4K.. Bu kadar saçma olabilir ancak. Koca 32 inçlik ekranlarda bile FHD varken 6 inçlik ekranda 4K’nın hiçbir anlamı yoktur. 4K’nın gerçek manada görüntü zevkini ancak 32 inç üzeri ekranlarda görüyoruz. 6 inç ekranda FHD ile UHD arasında gece gündüz farkı gibi bir fark yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana kameranin 64mp olacağını sanmıyorum. 1 ii de olan imx557 halihazırda mevcut olan tüm 64mp sensörlerden daha iyi çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • model isminde hayır yok

  • 30.000₺ + KDV + ÖTV + KDV'nin ÖTV'si + ÖTV'nin KDV'si + Gelir Vergisi + Alınan Vergilerin Vergisi


    Bize en az 50.000₺'ye patlar bu Sony Xperia 1 III detayları açığa çıktı 

  • bunu sahibindende arasak bulamayız. Ne yazacağız ki :)

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Havet!

    Neden? Telefon pazarında hele de amiral gemisi segmentinde önemli olan özelliklerin fonksiyonel olması değil havalı olmasıdır. Zaten Sony Mobile bu gerçeğin aksine hareket ettiği için bu kadar zor duruma düşmüştü, neyseki şuan doğrusunu yapıyorlar. Eğer Sony bu cihaza 4K ekran koymazsa bu telefonu alanlar elin Çinli telefonunda 4K ekranları görünce ezilmiş ve mutsuz hissedecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Fark yok diyorsanız gözünüz bozuk olabilir. Ya da benimki iyi görüyordur. İnce çapraz çizgilerde piksellenme ve kalınlık dalgalanmasını minimize etmek için 4k gayet iyi. 4k Hiç kullanmadım ama elimdeki FHD'nin piksellenmelerinin yarıya düşeceğini bilmek bana 4k iş görür dedirtiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whatisinthere W kullanıcısına yanıt
    Gözüm gayet iyi. Sizinki biraz psikolojik gibi görünüyor. QHD ile UHD arasındaki farkı anlamanızın mümkünatı yok. UHD bu boyuttaki cihazlar için gereksizdir. Ayrıca torrent üzerinden indirilen çoğu film FHD olduğu için UHD ekranda sırıtıyor. FHD telefonlar için yeterlidir. Özellikle amaç içerik izlemekse FHD üzerindeki çözünürlükler gereksizdir.
  • 4K Oled ekran, 16 GB, 5000 mAh bataryayı iphone 15 te bile göremeyeceğimiz için fiyat normal. Sony geleceğin teknolojisini sunuyor

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.