Şimdi Ara

Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fireintheholee F kullanıcısına yanıt

    Hi-Res Audio var, kablosuz tarafında da LDAC var. Oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Harika, ülkemizde son seri cihazları kullanan birileri görmek sevindirici. Umarım sizde uzun yıllar keyifle kullanırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • killnOd kullanıcısına yanıt

    Tüketim medyaları

    1280x...

    1920x ...

    3840x ...


    olarak yaygın baskındırlar. Çok seyrek 2K videolu içerikler vardır ...


    Youtube bile b aynı çizgide . Netflix Disney Prime Video Hulu HBO filan hiçbirinde 5120x2160 yoktur.



    Şuan pek yaygın olmada da gelecekte : 7680x ... olacaktır ( 8K standartı ) ... 21:9 veya daha da geniş veya IMAX çözünürlüğü filan da olur . Başka sizin bahsetiğiniz çözünürlük ve ratio medya içerikleri olmayacaktır yoktur da .

  • dota kullanıcısına yanıt
    Çerçeveler göz kanattı, biz damla çentik androidten devam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dota kullanıcısına yanıt
    Android için çok istediğim özelliklerden biri günlerin tam yazılması. Cmt yerine Cumartesi. 3.5" iPhone cihazlarda bile tam yazıyordu. Sony yapmış

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet1377 M kullanıcısına yanıt
    Evet bu detaya bende çok takılıyorum. Sony'nin android arayüzü gerçekten bir başka.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dota kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler hocam. IMEI klonlama olayı yapılabilse keşke, çünkü pasaportla almam münkün değil şuan için, malum maddi imkanlar. Saf Android'e yakın olduğu için ben de çok seviyorum arayüzünü, önceden Xperia XZ kullanmıştım. SD888 gerçekten güçlü fakat çok fazla batarya harcamıyor mu hocam? Bende şuanda Oneplus 9 var, onda da 888 var ve batarya tüketimi pek iyi değil maalesef, başkaları da verimsiz olduğunu söylüyor sürekli.



    Alıntı

    metni:
    Özellikle yeni Photo Pro, Music Pro, Video Pro, Cinema Pro para verseniz bile bir cep telefonunda bulamayacağınız özellikler sunuyor. Hala telefonda 3.5 mm Jack ve deklanşör tuşu ayrı bir tercih sebebi. Kısaca; Benim gibi fotoğraf, video ve multimedya sizin için çok önemliyse yine alacağınız cihazlar elbette bunlar olacaktır. Not: Bu cihazlar Apple gibi şak açayım foto çekip Instagram'da paylaşayım cihazları değil. Öyle cihaz bakan kesinlikle Apple almalıdır.


    Tam olarak beni tanımladınız hocam. Point and shoot yerine kendim uğraşarak özellikle gece gökyüzü çekimleri yapmayı çok seviyorum. Ayrıca SD kart slotu ve bildirim ışığını da oldukça özledim, Sony hala bildirim ışığı koyuyor değil mi yanlış değilsem?





  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Üst seviye markalarda ve flagship cpulu cihazlarda dediğiniz illegal yöntemler yok. Evet sd888 tüketimi biraz yüksek, ben tutumlu kullanıyorum ve hala pil performansı %80 civarında. Ekran parlaklığımı %70 civarında kullanıyorum ve sabahtan akşama çıkarıyor. Tabi hiç oyun vb oynamıyorum. Arada fotoğraf, sosyal medya, biraz bt kulaklık ile müzik ve haber okuyorum. Ekstrem batarya ihtiyacım varsa ekranı 60hz yapıyorum ertesi sabahı görüyor. Eğer daha fazla pil ihtiyacım olursa o zaman stamina modunda kullanıyorum, orada ciddi pil tasarrufum oluyor. Nihayetinde 2.5 yıldan fazla kullandığım bu donanımda cihaza göre oldukça yeterli. Malum, etrafımda apple 14/15 pro alan kişilerin bataryaları akşamı neredeyse çıkartamıyor.


    Bu arada 1iii telefonumu satılığa koydum, saniyesinde arayanlar olduSony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı . Gerçekten kullanıcısı ayrı, umarım resmi yollardan gelir ve herkes tüm modellerden faydalanabilir.


    Bildirim ışığı 5v de maalesef yok. Yine 1v de de kaldırdılar diye biliyorum. Hangi akılsız kaldırttı anlamadım gitti. 1iii de elbette var, gerçekten harika özellikmiş şimdi anlıyorum.





  • dota kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Üst seviye markalarda ve flagship cpulu cihazlarda dediğiniz illegal yöntemler yok.

    Hocam aslında bazılarında oluyor, mesela S23 Ultra'ya yapan çok diye biliyorum. Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı 

    Kendim de oyun oynamıyorum hocam, yine iyi gidiyormuş batarya. Bir de stamina modu unutmuşum tamamen o çok güzel bir özellikti. Bu arada alakasız ama Iphone 15 Pro'nun bataryası gerçekten kötü, tanıdığımda var ordan biliyorum ekran süresi 6 saat falan veriyor.

    Umarım en azından bir distribütör aracılığıyla getirmeye başlarlar hocam. Bildirim ışığı olmaması üzdü, kaldırmaları kötü olmuş bir tek Sony koyuyordu, umarım tekrar koymaya başlarlar. Always-on onun işini yapsa da bildirim ışığı kadar az güç tüketmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Öyle de işte her film 21:9 değil eski filmler diziler 4:3,16:9, Netflix örneğin 18:9. Yoksa ben de biliyorum 21:9 4K içeriklerin en de 1644 olduğunu.

    Ben uzun formatı sevmiyorum izlemesi daha zor oluyor, özellikle monitörler için asla tercihim olmaz. Zevk meselesi. Telefondan çekilen videolar da aynı şekilde ezici bir çoğunlukla 16:9 veya 9:16. Bir de ekranın en üstüne ulaşmak maalesef zulüm bana kalsa 16:9 hadi bilemedin 18:9'dan sonrası çok uzun.

    Yani sinema izlemek isteyen TV yerine neden sırf ekranı 21:9 diye bu telefonu tercih etsin. Bu da biraz absürt.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanların pahlanması gerekiyor. Kamera konumlaması da Samsung çakması.

  • Blitz. kullanıcısına yanıt
    120hz modeli de var ama bunun çerçevesiz modeli yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Parmakları ufak olanlara elbette zordur. Bazen de sosis parmaklar daha büyük ekran ister hatta genişlemesine ekran ister .



    Herkesin gerçekliğine göre tercih edilir edilmez. Sony bence de pazarı ufalttıysa çeşitlerini artırmalı .


    Belge vs için 4:3 olmadı 16:10 ... İlk çıkan Note yani orjinal Note ekran ebat oranı 16:10 idi ... O yıllarda dizüstülerde genelde 4:3 idi sonrasında 16:10 oldu Samsung o trend e ayak uydurdu ... Sonrası işte etkileşimler talepler içerik odaklı olmalar. Bazen de çözünürlüğü ciddi geriledi Note2 de 1280x800 den 1280x720 ile Note ruhu zedelenmeye başladı.



    Samsung Galaxy Note (2011 smartphone) - Wikipedia



    MicroLED lerle kendimiz bile modüler ekran çözünürlüğü veya en boy oranı değiştirebileceğiz LEGO yapboz gibi :) .


    Herşey biz ne istersek öyle olmalı ... Zevkler ve renkler tartışılmazdı TV / monitörlerde de konveks konkav absürt oranlı her türlüsünü Micro LED lerle göreceğiz :) .





  • dota kullanıcısına yanıt
    Sony'lerdeki bildirim ışıklarının da bir farklılığı var bence. Renk paleti daha geniş ve ışığın çok ufak olması da gözü daha az rahatsız ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Sony'yi bilmem de Samsung başkalarından yürütmüş olabilir kamera yerleşimini zira:

    2020 çıkışlı 1 II


    Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı


    2020 çıkışlı S20 Ultra


    Sony Xperia 1 VI’in tasarımı ortaya çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 15 Nisan 2024; 17:51:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    4:3 16:9 pazarı için tablet daha uygun. Ben de Note 9 kullanıyorum evet biraz enden kısa olması döküman konusunda sorun.

    Voleybolcular, basketbolcular hiç böyle sorun yaşamıyorlar en büyüğünü alsalar da

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.