Şimdi Ara

Sony Xperia 1 VI'nın özellikleri ve fiyatı belli oldu: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 1 VI'nın özellikleri ve fiyatı belli oldu: Yakında geliyor
    Sony'nin yakında tanıtılacak amiral gemisi telefonu Xperia 1 VI ile birçok ayrıntı ortaya çıktı. 17 Mayıs'ta tanıtılacak olan telefon neler sunacak hep birlikte bakalım.



    Sony Xperia 1 VI muhtemel özellikleri



    Şık ve ince gövdeye sahip olan telefon, arkada mat yüzeyli bir cam panele ve üçlü kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise önceki nesle göre 1.5 kat parlak, 120 Hz yenileme hızına sahip OLED bir panel bulunuyor. Xperia 1 VI, önceki modelin aksine daha kısa ve geniş bir ekrana sahip olacak. Ekranın en boy oranının günümüz akıllı telefonlarına benzer şekilde 19,5:9 olacağı tahmin ediliyor.



    Ayrıca Bkz.MediaTek imzalı “premium” telefon ilk defa ABD'ye geliyor



    Sony Xperia 1 VI, işlemci tarafında gücünü Snapdragon 8 Gen 3'ten alacak. Batarya tarafında ise 5000 mAh büyüklüğünde, kablosuz şarj destekli bir pil yer alacak. Gelişmiş oyun performansı için telefonda buhar odası soğutma sisteminin yer alacağı bildiriliyor.



    Sızıntıya göre, Sony'nin Xperia 1 VI sahiplerine bir yıllık ücretsiz Sony Pictures film yayını hediye edeceği iddia ediliyor. Böylece kullanıcılar, IMAX video ve DTS ses ile yeniden düzenlenen 5 adede kadar Sony filmine erişim olanağı elde edecek.



    Sony Xperia 1 VI'nın özellikleri ve fiyatı belli oldu: Yakında geliyor
    Kamera tarafında da iddialı olacak olan Xperia 1 VI, 2x optik zum sunan kamera, ultra geniş açılı lens ve 7x'e kadar optik yakınlaştırma yapabilen telefoto kameraya sahip olacak. Ana kamera, 48 megapiksel çözünürlükte "Mobil cihazlar için Exmor T" CMOS sensörüyle gelecek. 



    Diğer büyük değişiklik kamera yazılımında gerçekleşecek. Sony'nin Alpha serisi kameralarından ilham alan yeni bir kamera uygulaması olacak. Xperia 1 VI ayrıca Alpha serisinden ödünç alınan "insan pozu tahmin teknolojisine" sahip olacak ve bu sayede, nesneler başka tarafa dönük olsalar veya yüzleri belirsiz olsa bile odak noktasını tam olarak belirlemenize olanak tanıyacak. Ayrıca video üretimini kolaylaştıracak yeni bir Video Oluşturucu uygulaması gelecek.



    Sony Xperia 1 VI'nın özellikleri ve fiyatı belli oldu: Yakında geliyor
    Dinamik ve net ses için yeni amiral gemisinde yeni bir yüksek performanslı ses çipi yer alabilir. Telefon, Hi Res audio, Hi Res wireless, 360 Reality audio, LDAC desteği ve hatta 3.5mm kulaklık çıkışı özelliklerine sahip olabilir.



    Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir habere göre Xperia 1 VI, Tayvan'da selefine göre biraz daha düşük bir fiyatla, 1288 dolar yerine 1224 dolardan satışa sunulacak.



     




    Kaynak:https://mspoweruser.com/exclusive-sony-xperia-1-vi-leaked-improved-telephoto-snapdragon-8-gen-3-and-more/







  • Bunlar hakikatten mal aq yıllar geçti aynı tas aynı hamam...birde utanmadan iphone laf edenler var..

  • Kullandım en memnun kalmadığım telefon Sony oldu. İnce, ısınıyor, kasılıyor, ısınınca pili su gibi içiyor, kamera tüm rakiplerden kötü, ekran kağıt üzerinde iyi gerçek hayatta en geride. Kısacası Sony boşuna batmamış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tertemiz bir tasarım

  • Bu Sony telefon işini beceremiyor. Sonyericson iken daha iyi tasarım yapıyorlardı. Herkese sensör veriyor ama kendi kameraları rakiplerine göre hep geride.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt
    Telefon çıkmadan nasıl kullandın la

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • osodamoso O kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia Mark 1 III için konuştum. Gerçi önceki tüm amiral gemisi telefonları da kullandım. Yok yani çok sevdiğim bir markadan soğudum. Bütün dünya da boşuna soğumamış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idrisezman kullanıcısına yanıt

    Isınma ve pil performansı SD888 sebebiyle şaşırtıcı değil ama ekranı beğenmemenize çok şaşırdım. 5 serisinin bile ekranı çok başarılı.

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Soluk renkli. Ayarları yaptım yine aynı. 4K OLED ile alakası yok. Güncellemeler ile de düzelmedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sadece SD888 ile ilgili değil. Çok ince telefon soğutma kapasitesi yetmiyor. Aynı işlemcili Xiaomi Mi 11 Ultra da kullandım, telefon kalın olduğu için ısınması çok geç oluyor, tolere edilebilir düzeydeydi. Kısacası her şeyde rakiplerinden gerideydi. Ekran, kamera, batarya vs... sattım kurtuldum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thyr1234 kullanıcısına yanıt
    Sony Türkiye'den çekilene kadar Z serisini kullandım. Üzgünüm katılamayacağım. Son derece iyi kamerası, yazılım verimliliği, muazzam pil ömrü ve ergonimisi olan cihazlar ürettiler her daim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede satılmayacağı halde neden haber yapılırki

  • 3.5mm jack varsa alinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    z3 compact 1 yılı dolmadan ekranı ayrıldı. garantiden değişti sonrada ekranı kapandı bir daha açılmadı. z5 ise kışları neyse de yazları tarayıcıda bile gezerken alev alıyordu. sonra aşırı sıcaktan köşe plastikleri düştü ekranı sarardı. o zaman arkadaşta 6s vardı megapikseli düşük olmasına rağmen kat kat iyi fotoğraf çekiyordu. yeter diyip daha sonra bende iphone'a geçtim zaten. sonraki modellere bulaşmadım.

  • kamerası için alınıp kayıtsız kullanılır mı ? değermi ? 7x optik zoom hiç bir telefonda yok

  • origin90 kullanıcısına yanıt
    :)) Z3 Compact'ım hala duruyor ekranı ayrıl şekilde.. belli ürünlerde bu sorun cinnet sebebi.. benimde iki kere ekranımı değiştirdiler garantiden, 3. Kere ayrıldığında üzgünüz vs dediler. Ben durmadım tabii ki Sony Türkiye'ye vs yazdım nafile. Yarım yamalak İngilizcemle Japonya merkeze mail attım, Sony olarak bu yaptığınız ürün hatalı ve beni mağdur ettiniz dedim, Sizden çaydanlık yapsanız almayacağım dedim. Sony benim için çocukluğumda ki kalitenin adıdır vs.. 3 gün sonra benimle ilgilenmeyen Sony Türkiye geri vites yaptı, Sonat bey Japonya'yakadar yazmışsınız diye.. e söylemiştim dedim size uğraşacağım diye. Bana iki ekran değişiminden sonra sıfır Z3 compact gönderdiler. Garanti kapmasına almadan. Oldukça sevinmiştim fakat bir yıl içerisinde ekranı tekrardan ayrıldı. Onu da bir kere daha yaptırdıktan sonra 4. Yılın sonunda başka modele geçmek zorunda kaldım.


    Bu arada ilginç bir bilgi edindim bu sorunları araştırırken, Sony kullandığı yapıştırıcı problemli. Bizim ki gibi nem oranı yüksek ve aşırı sıcak olan ülkelerde bu sorundan muzdarip global kullanıcılar, kuzey ülkelerinde şikayet edenleri vs hiç görmedim forumlarda herkes memnundu halinden. Çok ciddi bir sorun olmasına rağmen çok keyif alıyordum Sony'leri kulanmaktan. Şu anda bile yeni nesil bir telefonunu kullanmak isterdim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • System Lord S kullanıcısına yanıt

    Kral S23U 10x optik zoomlu değil mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde bir kaç Xperia modellerinden kullanan arkadaşlar oldu fakat hiç memnun kalanı görmedim. Ekran ve kasa birleşim yerinden ayrılan, silikon kılıf gibi esneyen, sıkıntılı üretim Sd işlemcisi olanlarda aşırı ısınma ve tüketim sorunları, sıvı geçirmezlik ile bu kadar öne geçip en çok bundan ağız yakan, kamerasında sensör ve diyafram kaynaklı iso kumlanmaları olan telefonlar gördüm hep. Yazılım konusu ise evet stabil, temiz ve sade bir arayüze sahipti. Zamanında Xperia arc s almıştım çok güzel dizaynı vardı. Sony'e karşı çoğumuzun sempatisi var ve seviyoruz. Güzel sorunsuz bir model çıkarırsa kullanmayı kesinlikle düşünürüm.

  • Guzel olmus 3.5mm jack de kalmis. Ama 1400 eur cok

    Kamereadan az odun verip tecno camon 30 premier aliyorsun 400 500 euro ya (vergisiz fiyatlar)

    Iphone 15 pro max varken bu cohazi gercektrn kimse almaz.

    800 eur bunun ederi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T Square kullanıcısına yanıt

    Samsung standard oldu. S21 fe ile 1.5 senwde yasadigim sey gecrn aylarda bir soft ware update yeldi kamera kaltesi asiri dustu. Oyle boyle degil ama... cihaz 1.5 senelik

    Internal timer var... gelen ota update de config flagleniyor ve auto hdr algoritmasi vs bilerek bozuluyor :)


    Sonra da stabiliye ve kasma sorunlari olacaktir.


    Apple da en azindan cihazi yavaslatiyor kesin olarak. Sony bunlari yapmiyorsa ne ala. Ama 1400 euro cok. O paraya profesyonel ekipman aliniyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.