Şimdi Ara

Sony Xperia 5 IV tanıtıldı: Yüksek kapasiteli batarya, kompakt tasarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    Yahu ne alakası var haha sanarsın bambaşka iki panel
  • yc#1 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok, bu forumda takılıp haberleri okuyup nasıl öğrenmediniz bunu onca yıldır anlamıyorum.
    Ekranlar yıllar geçtikçe uzadı, yandan genişlemedikleri için öyle note 8'den geniş veya büyük değiller bu yüzden inch değerine bakarsanız yanılırsınız. Sony bu konuyu iyice abartıp 21:9 yapıyor ekranlarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 2 Eylül 2022; 13:26:47 >
  • Kablosuz şarjı ekleme lütfunu göstermişler. Reklam filmi iPhone 11-12 reklam filmlerinden izler taşıyor. Pazar payları %0,41 olmuş, azala azala hiçbir şey olmamış gibi bitmeyi düşünüyorlar herhalde. LG’nin bile kapanmasına rağmen pazar payı %1,14 😆
  • Tam istediğim telefon ama şu hale bak fiyatta :( Boyutu tasarımı su geçirmezlik seviyesi sesi bataryası kablosuz şarjı vs vs tam aradığım tel ama tr de yok olsada fiyat inanılmaz :S
  • bak bunu beğendim. Özellikleri güzel duruyor, eski tuğlalar gibi değil

    Türkiye'ye gelse para biriktirip alabilirim, iphone 14/15 alacağıma bunu alırım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 2 Eylül 2022; 1:10:33 >
  • X Compact'ın üzerine kompakt tasarım telefon çıkmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 2 Eylül 2022; 2:37:13 >
  • Adamlarda potansiyel var, isteseler piyasanın en iyi telefonunu yaparlar ama neden böyle iş yapıyorlar anlam vermek gerçekten zor.

  • bunu apple'a söylesene delikanlı

    ortada nasıl bir manipülasyon varsa millet amoledi, oled'den daha iyi sanar olmuş.
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Haklısın Sony'yi Ak Parti, Nokia'yı Chp yönetiyor.
  • Sony telefonları her zaman begenmisimdir

    Ama taa sony ericson zamanindan beri sony cihazlar gereksiz pahali bu yuzden kimse almiyor

    Apple ile ayni fiyati istersen millet apple alir samsung bunu s20de fark etti bu yuzden s21 ve s22yi ucuz yapti

    Neyse sonynin artik oppo vivo seviyesinde bile olmadığı asikar rekabet amaclari yok oylesine takiliyorlar iste

  • Eleştirenleri genel ölçüde haksız buluyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki bubtelefon sonynin en üst modeli değil. Örneğin ekran 4k değil. Kırpılmış üst segment diyebilirim. Zaten günümüzde çin markalarının neredeyse hiçbirinde kırpılmamış tam anlamıyla üst segment yok. Tasarımı eleştirenleri eleştiriyorum. Ekranı neden çentik delik vs gibi saçma şeylerle kapatasın ki? Tasarım anlayışınız bu mu gerçekten? Telefonlar haricinde böyle saçmalık var mı? (%0,00000001lik istisna hariç) Yok elbette. Trend haline getirildi maalesef... En boy oranını eleştirenleri de eleştiriyorum. 21:9 oranı, 16:9 gidi tam olarak bir endüstri standardıdır. Saçma sapan 19,5:9 yada 20:9,5 gibi uyduruk sayılar değil bu oran. Sinema ölçütüdür. Oled paneli eleştireni hangi dille eleştirsem şaşıyorum, pes doğrusu. Oled nedir amoled nedir bilmeden, neden amoled değil, oled mi kaldı diye eleştiri... Yazık cidden. Amoled, samsungun ürettiği oled varyasyonudur. Ayrıca sonynin kullandığı oled ile kıyaslandığında çoğunlukla daha doğru renk, daha geniş görüş açısı ve açıya bağlı daha az bozulma içerir. Cehalet mutlulukmuş gerçekten, sony bu dünyaya fazla... Buyurun, eleştirin.




  • Alt ve üst çerçeve halen bir Sony olduğunu belli ediyor, Z5 'i andıran kasa çerçeveleri mükemmel.

  • Tasarım değişmedi demişsiniz ama kenarlar yuvarlaktı düz olmuş. Aynı değişimi iphone da devrim olarak haber yapıyorsunuz.

    Bence gayet şık olmuş ülkemize gelse de alsak küstürdünüz güzelim sony yi


    Sony Xperia 5 IV tanıtıldı: Yüksek kapasiteli batarya, kompakt tasarım
  • Şu megapixel olayına artık bir düzen getirmeleri lazım..



    Şimdi 12 megapixel kamera koymuşlar.. Baktığınız zaman İphone 13 pro max ile kamerası birebir aynı.. Şimdi insanlar gidiyor 108megapixel diye xiaomi alıyor.. Bir bakıyor iphone yada bu sony daha kaliteli fotoğraf çekiyor.. Tamamen bir aldatmaca.. Piyasaya daha doğru dürüst gerçek anlamda 108megapixelde bir kemara çıkmadı.. Şimdi iphone da bu trende katılıp.. 14 serisine 48 megapixel bir kamera koydu tahminim aynı kalitede 12x4 kalitesinde bir kamera ile çıkarsa fotoğraf kalitesinde 1.sıraya yerleşir..

  • 2017 yılında Sony'nin XZ Premium modelini Türkiye'ye geldiği gibi almıştım. Zaten markanın Türkiye'de sattığı en yüksek performanslı modeli de xz premium oldu, sonra çıkardığı birkaç orta bant modelin ardından Türkiye piyasasından çekildi. Geçen 5 yılda telefonda ne bir kasma, ne bir arıza, ne bir donma bu tür hiçbir problem yaşamadım. Android'in açık ara en stabil çalıştığı cihazlardan birisi. Uygulama açılış hızlarında hala orta segment 2022 model telefonları geride bırakabiliyor.


    Eksileri neler derseniz kesinlikle kamera. Bu segmentte asla kabul edilemeyecek fotoğraf performansları sergiliyor. Özellikle ön kamera rezalet. Arka kamera ise doğru ışıkta orta segment bir telefondan fazlasını yapamıyor. Video performansı ise 4K 30 FPS'de standart, 1080P 60 FPS'de iyi. Piyasanın üstünde kaliteli lensler üreten bir firma, özel bir çaba harcaması lazım ki telefonları kötü fotoğraf performansları sergilesin. Sony de sağolsun özel çabasını harcayıp bizleri üzmüyor swh.


    Özetlemek gerekirse ön kamera ile çok işi olmayan insanlar stabilite yüzünden bu telefonu alabilir. Ancak tabii fiyatı çok pahalı. Bu fiyat politikası da Sony'nin telefon piyasasında neden tutunamadığının göstergesi. 1000 doları Sony telefon gibi kapalı kutuya vereceğine, ne olduğu belli bir Apple'a vermek daha mantıklı oluyor. İnsanların heyecan araması için onlara uygun fiyat opsiyonunu sunmak gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanbektas -- 2 Eylül 2022; 15:56:33 >




  • güzel telefona benziyor.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Fiyatı 1000 dolar ama onu ne yapacaz???
  • LG, HTC, Sony, Nokia bunlar mobil sektörde ne yazık ki öldü arkadaşlar. Sony, yıkılmadım ayaktayım demeye çalışıyor olabilir, en kaliteli kamera sensörlerini üretiyor olabilir ama kaliteli bir şekilde üretebildiklerini müşteriye doğru şekilde ulaştıramadı. Rakipleri harıl, harıl OIS üzerine kasarken - çalışırken - denerken, Sony nedense telefonlarına OIS'i sığdıramıyordu veya koymuyordu.


    Buradan şu komünist felsefenin kapitalizmde nasıl önemsiz olduğunu anlayabiliyoruz mesele çok iyi bir veya birkaç ürün, komponent üretebilmek değil. Mesele kötü veya iyi fark etmeksizin bir ürünü müşterilere satabilmek. iPhone SE 2022 param olsa en ucuz iPhone olması sebebiyle almak isteyeceğim bir cihaz ama iPhone 13, 13 Pro, 13 Pro Max'e kıyasla ne kalitede ve işlevsellikte bir ürün ? Amma velaketin satabiliyor yazılımıyla, donanımıyla, marka prestiji, garantisi ve satış başarılarının getirdiği yaygınlık ile satabiliyor... Sırf o değil Samsung, Oppo\Realme, Xiaomi...





  • Lexco kullanıcısına yanıt

    Sony telefonları ısıtmayı seviyor hocam Sony Xperia 5 IV tanıtıldı: Yüksek kapasiteli batarya, kompakt tasarım 

  • Sony telefon ile ilgili konuşmanıza, yazmanıza gerek yok arkadaşlar. Telefon yok çünkü.


    Sadece çok kısa bir dönem yurtdışında "şebeke telefonu" olarak "locked" geliyor. Başka simkart takamıyorsunuz.


    Unlocked ise yok zaten. Sıfır. Eski modeller bazen geliyor.. Yakalamanız çok zor (yurtdışında bile)


    TR'den bahsetmiyorum yanlış anlamayın. Daha önceki Xperia modelleri de hiç gelmemişti Amazon Japonya'ya. Bu telefonu bırakın Xperia 5 iii (bir önceki model) de yok. 5 ii de yok.


    Kendi ülkesinde satışlarda ilk 5'te Sony yok. Telefon yok çünkü YOK.



    Sony Xperia 5 IV tanıtıldı: Yüksek kapasiteli batarya, kompakt tasarımwww.amazon.co.jp
    Amazon | 本, ファッション, 家電から食品まで | アマゾン
    https://www.amazon.co.jp




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.