Şimdi Ara

Sony Xperia İon 1089 TL Hızlı Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paralel ithalat urunu
  • Garantisi yok mu bunların ?
  • Eksisozlukten alintidir


    cep telefonu, lcd-plazma tv gibi ürünleri satan bazı mağazalar ve online alışveriş sitelerinde karşılaşılabilecek olan ürünlerdir. tam olarak kaçak, faturasız ya da yasadışı sayılmasa da yetkili servis garantisi kapsamına girmedikleri için sırf biraz daha ucuz diye tercih edilmemeli.

    konu ile ilgili hepsiburada'nin sitesinde aşağıdaki açıklama yer almakta:

    --- alinti ---
    satın aldığınız ürünlerin üretim hatalarına karşı 2 yıl süresince tüm yetkili servisler tarafından garantili olması için mutlaka distribütör ürünleri olması gerektiğiniz biliyor musunuz?

    grey market (paralel ithalat ta denilmektedir) ürünlerini tercih ettiğiniz takdirde gerektiğinde markaların yetkili teknik servislerinin garantilerinden faydalanamaz, sadece ithalatçı firmanın servis olanaklarından faydalanabilirsiniz. resmi distribütörlerce ithal edilmemiş ürünler türkiye için üretilmediği ve gerekli şebeke testleri yapılmadığı için telefonunuzda bazı fonksiyonlar desteklenmeyebilir, şebeke sinyalinde sorun yaşayabilir. telefonunuz kayıt dışı ya da klonlu statüsünde görünebilir ve görüşmeye kapatılabilir. kutu içerisinde sahte ve kalitesi düşük aksesuarlar, eksik parçalar bulunabilir.

    mağazamızda, sadece üretici firmalar ve/veya onların yetkili distribütörler tarafından ithal edilmekte olan ürünler satılmaktadır. ürünler yetkili teknik servisleri tarafından garanti altındadır.
    --- alinti ---




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.