Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
17
Favori
99.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam buldum şimdi indiriyorum. İlk stock 5.1.1 ' de deneyeceğim. Olmazsa önerilen sürümü yükleyip deneyeceğim.
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun uğraşlardan sonra cihazın bootloader kilidini kırmayı başardım. Stok 5.1.1 sürümü ile rootlu halde kırdım ve lineage os 14.1 ve omnirom romlarını test ettim. Sony ' nin klasik xperia timescape arayüzüne alışmış biri olarak 2 romun arayüzü de beni hiç memnun etmedi. Lineage os ' ta üst çekmeceye 2 kere dokununca ekranın kapanması olayı çok saçma özellikle. Bunu ekranın herhangi bir yerine 2 defa hızlı dokunma yapabilirlerdi. (z5 romunda öyle)Menüler pastel boya ile boyanmış gibi , hiç banagöre değil. Z5 Romunda yükleyemediğim whatsapp programını bu romlarda yükledim, sorunsuz bir şekilde. Ses olayına gelirsek omniromda deneme yapamadım fakat lineage os ' ta hiçbir modifikasyona gerek yok gibi. Ses yüksekliği iyi ,detaylar güzel fakat ses Z5 romuna göre çok makyajlanmış doğallığı bir tık alınmış bir ses geldi kulağıma. Z5 romundaki bas kalitesini bu romda alamadım sanki. Sizin dediğiniz gibi basa yüklenince ses kısılıyor gibi.

    Bu kadar uğraş ve mevzudan sonra cihazın bootloaderini kapatıp stok 5.1.1 onun ertesinde de harici bir lolipop (tercihim muhtemelen yine z5 style olacak) romuna dönmeye karar verdim. Fakat bir türlü dönemedim. 4.2.2 Jelly Bean sürümüne dönmeyi denedim yine aynı terane. ''Cihaz bootlop ' a giriyor''. Boot ekranı geçtikten sonra işletim sistemi açılmaya çalışıyor derken reset atıyor habire. Bende mecburi lineage os a geri döndüm şimdi sorun yok. Fakat bu şekilde bu cihaza daha ne kadar dayanırım onu kestiremiyorum. Benim lolipopa dönmem lazım.




  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi ben seviyorum aosp arayuzunu

    4.2.2 degil de 4.3 ten bahsediyosaniz geri donmesi gerekli. Flashtooldan yazilim menusune gelip flash butonuna tikladiktan bir sure sonra baglanti penceresi gelecek, o zaman baglayin telefonu. Oncesinde flash mode'a alip baglarsaniz telefon acilir.

    Bir de romlari kurmadan once twrp'den yedek alsaydiniz bu kadar ugrasmazdiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Pardon 4.2.2 olacaktı. Şimdi 4.2.2 ' ye geri döndüm.

    quote:

    Flashtooldan yazilim menusune gelip flash butonuna tikladiktan bir sure sonra baglanti penceresi gelecek, o zaman baglayin telefonu.


    Öyle yapıyorum.

    Şimdi 5.1.1 stok romunu deneyeceğim. Umarım yine bootlop ile karşılaşmam. Twrp ' den z5 style romunun yedeğini aldım fakat lineage os ' u kurarkek twrp ' yi de güncellemek zorunda kaldığımdan olsa gerek yedeği tekrar kurdurtmadı.
  • bu room yükleme olayı stock mu custom mu sonradan yapılacak ve tükçe olarak bir anlatım mevcut mu rom yükleme olayın da
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.