Şimdi Ara

Sony Xperia M4 Aqua mı GM5 Plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım telefon alacak, M4 Aqua ile GM5 Plus arasında kaldım, GM5 plus kullanıyorum yani özelliklerini az çok biliyorum ama M4 Aqua ile ilgili yorumlarınız nelerdir, teşekkür ederim şimdiden.



  • Hocam bu devirde 8GB hafızalı telefon alırsan kafanı duvarlara vurursun. iPhone bile 16GB versiyonunu kaldırdı artık. Ha diyeceksiniz ki hafıza kartı takılıyor. Evet takılıyor ama hafıza kartını telefonun hafızasına ekleyemiyorsunuz ve maalesef anroid 6.0 ile bu özellik gelmiş olmasına rağmen. Ayrıca kız arkadaşımda vardı bu telefon. 5 inç ekranı var. Bende G3 var 5.5 inç ama boyları aynı ekran çerçeve oranı berbat ayrıca G3 ile pişman olduğum sanal tuşlar malesef M4 Aqua'da da var. Yani bu telefonun kullanılabilir ekran alanı iPhone 6 kadar iken boyutu gerçekten fazla. İnceliğine ince ona lafım yok eyvallah der geçerim. İşyerinden bi abim var mesela o da Xperia T3 diye bir telefon almıştı 1000 liraya hanımı için. Hemen geri vermesini o fiyata M4 Aqua almasını söylemiştim. Hatta ilk bata GM5 Plus önerdim fakat aldığı yer mobilyacı ve tanıdık olduğu için her telefon bulunmuyor elinde haliylen. Yenge zaten kullansa kullansa bir facebook indirir bir de whatsapp 8GB hafıza ona gül gibi yeter anlayacağın. Ayrıca telefon ısınan bi telefon. Kız arkadaşımda ki M4 Aqua öyleydi en azından hani 5-10 tane de kullanmadım bir tane gördüm o da ısınıyordu hemde G3'ten daha fazla. Yani en kötü clash of clans, subway surf vs. oyun oynuyordur arkadaşın e facebooktu, twitterdı, whatsapptı, instagram, snapchat derken o telefonun hafıza, ısınması delirtir adamı. Sadece hafızası bile yeter pişman olmak için. Bakın bu kadar şey yazdım ama tüm sitemim aslında hafızasına. 16GB hafıza olsa kesinlikle alınası bir telefon o fiyat aralığında. Diyeceğim o ki hepsiburadan Mİ5 alsın 1400 lira çok şık, ekran boyutu çok ideal, ekran kasa oranı gayet iyi, SP 820 var içinde oynamayacağınız oyun yok o telefon ile. Hafızası 32GB ben olsam GM5 Plus'a 1000 lira vermek yerine 1400 liraya Mİ5 alırım. Hatta şuan elimde G3 olmasa alacağım ilk telefon Mİ5 olurdu şuan piyasadaki en iyi fiyat performans kesinlikle. Ha diyeceksiniz ki ithalatcı garantili Mİ5. Valla hocam GM5 Plus servisi olan TELPA ile DELTA'yı karşılaştır deseler bence aynı şey derim yani sakın TR garantili değil diye uzak durmayın bu konuyu iyice bi düşünün Mİ5 kesinlikle alınası bir telefon. Ama çok telefon düşüren, sakar bir arkadaşsa kılıfsız kullanmasını önermem Mİ5'i. Biraz narin bir telefondur. Narin derkende çıt kırıldım değil tabiki ama şöyle iki elinizle köşelerinden tutup baş parmaklarınız ile ortadan baskı uygulayıp bükmeye çalışılınca zorlanmadan ortadan ikiye kırılan bir telefon kendileri. Youtube'da izlemiştim. Ama şöyle birşeyde var Mİ5 konusunu takip ediyorum bayağı birçok kullanıcısıda var bu telefonun ve daha telefonu ortadan ikiye ayrılan olmadı yani sadece bir G5, S7, iPhone, HTC sağlamlığında değil onu anlatmak istedim. Herhalde Xiaomi firması başkanı bu yazdıklarımı görse beni çoktan işe alırdı ama ben bir forum kullanıcısı, bir kardeşiniz olarak nacizane fikrimi belirtmek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşın dediği gibi 8 gb dahili hafıza alınmaz bu saatten sonra.1000 tl f/p cihaz ne olursa olsun gm5 plus şu an itibariyle.Fakat bu aralar lenovo k5 note'da hoşuma gitti.Kamerası beklenenin biraz altında diyorlar ama bana iyi bir alternatif gibi geldi özellikle 1.tercihi kamera olmayıp 1000 tl bandında telefon arayan kişiler için
  • çin malı gen mobıle falan onermem xperıa c4 bakılabılır 14 aydır gayet memnunum
  • 5plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K5 note bence
    Gm ye verecegin paraya yazik olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana nacizane önerim k5 note olacaktır. Çok araştırıp aldım aldigimda incelemesi bile yoktu ama memnun kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola G4'e bakın birde hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobiluzman26

    K5 note bence
    Gm ye verecegin paraya yazik olur.

    +1 çin malı gm ye para vermeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo'nun da çin malı olduğunu bilmiyorsun herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.