Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.754
Cevap
96
Favori
365.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BrKy21 kullanıcısına yanıt
    galaxy a7 nin kiyle dolduruyodum ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanucan

    galaxy a7 nin kiyle dolduruyodum ben

    Galaxy a7 nin pili kaç mah?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • M5 in çok incelemesini gördüm baktım, kullanıcı yorumlarına da…
    Telefonların çoğu aynı aşağı yukarı. Aynı işlemci, aynı Ram, yakın Kamera özellikleri vb gibi… Şu an snapdragon 810 var çoğunda, 2016 da snapdragon 820 olacaklar , mEsela LG G4-G5 olacak, Z5-Z6 olacak bunlardaki işlemcilerde aynı olacak…

    Sanırım Bu telefonu Almam gerekli…
    -En Başta Sıvılara karşı dayanıklı olması, yağmurda falan ya da başka anlarda kendimi rahat hissetmemi sağlaması.
    -Performans ve de hani dersiniz ya KAMERA sı iyi olsa, RAM i iyi olsa , şu bu diye onun gibi bunları da çok iyi karşılaması
    -Fiyatının da tüm bunlara oranla da çok çok uygun olmasından dolayı … Yoksa Teknolojinin sonu yok :) :)

    KISACASI BU TELEFONUN SIVILARA KARŞI DAYANIKLI OLMASI İLK OLARAK ÖN PLANA ÇIKMALI, BENİM İÇİN ÖNEMLİ BU... ÖNEMLİ DEĞİL İSE SORUN YOK O ZAMAN DAHA ÜST SEVİYE TELEFONLARI ALMAK SİZİN İÇİN DAHA MANTIKLI OLUR...

    LG G4 YA DA ONUN AYARINDAKİ DİĞER TELEFONLAR LA KIYASLANMAMALI, ONLAR BU TELEFONDAN GEREK KAMERA GEREKSE BAŞKA ÖZELLİKLERDEN DOLAYI DAHA BAŞARILI BAZI KONULARDA...

    BENİM TERCİHİM BU FİYATA BU ARADIĞIM ÖZELLİKLERE GÖRE SONY M5 ...




  • ghostman35.5 G kullanıcısına yanıt
    Ne anlatmak istediğini pek anlayamadım ama neyse.

    Gelelim G4 ve diğer telefonları M5 ile kıyaslamana, şu anda piyasadaki en iyi ön ve arka kamera G4 ait ikinci olarak Samsung s6 Edge ait, üçüncü olarakjda bence M5 en iyi kameraya sahip.

    Başka şarj aletiyle şarj etmek tabii ki cihaza zarar verir, öyle olmasa zaten adamlar kendi yüksek amper koyarlar, bataryanın çıkarılamayacağınıda düşünürsek bataryayı iyi kullanmak önemli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1


    quote:

    Orijinalden alıntı: AngaraGraLı


    quote:

    Orijinalden alıntı: astrafe


    quote:

    Orijinalden alıntı: AngaraGraLı


    quote:

    Orijinalden alıntı: astrafe

    quote:

    Orijinalden alıntı: No Way Out

    quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    arkadaşlar gerçekden kapanıp açılmama sorunu varmı ? ve şarj olmama sorunu. birde ekran süresi tam olarak kaç ?


    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-xperia-m5-gold-dist-cep-telefonu-fiyati,188377.html#product-tabs


    birde bu paralel ithalatmıdır ?

    Kapalıp açılmama sorunu şu an tüm M5'lerde var ve hala fixlenmedi fakat bu sorun 4G'ye bağlanmak ile alakalı cihaz 4G bağlantıdan kopunca kapanıyor ve şarj cihazına takmadan bir daha asla açılmıyor.

    Türkiyede şu an 4G olmadığı için Türk kullanıcıları şimdilik bu sorunu yaşamıyor.

    sadece 4g de kapanma sorunu varsa bu bir sorun değil şu anda....4g geldiğinde de bence uzun bir süre sorun olmaz çünkü %90 kısım 4g kullanamaz...şimdi 3g de millet kota yetiremiyor 4g de hiç yetmez bu sebeple de 4g ye kimse almaz telefonunu...en azından ben almam....

    Hocam 4g kullanıp kullanmamanın kotayla ne alakası var,karıştırıyorsunuz.

    kardeş 4g demek çok daha hızlı internet demek...en
    azından kağıt üstünde... Bu da kotayi etkiler...

    Kotayı etkilemez dostum,sen kota var diye kalkıp 3g yerine 2g kullanmıyorsun mesela dimi,3g 2g ye göre hızlı internet sayfalarını daha hızlı yüklüyorsun mesela 3g de.4gde de aynı şekilde 3g ye göre internet sayfalarını daha da hızlı yükleyebilir telefon,ama kalkıp da 2g den 3g ye geçtiğimizde nasıl telefon üzerinden torrentten film indirmiyorsak bu da aynı şekilde. 3gde zaten şuan arada takılarak izlediğin videoyu artık takılmadan izlersin.Kaldı ki 3g ile 4g arasında 2g ile 3g arasındaki hız farkı kadar fark bile yok.

    yanlış kıyaslama 2g ile 3g-4g kıyaslanamaz.
    2g en fazla. 256 kb
    3g 200000 gb.
    3g varken 4g kullanılmasa da olur ama 2 g taş devri interneti demektir.

    2g 3g 4g bunların kotayla bir ilgisi yok sen 2gde de 1 gb lık kotanı doldurursun 4gde de.1 gb lık kotanı doldurmak için yapacağın işlemler aynı ama 4gde daha hızlı yaparsın ben 4g ile 1 sn de görüntüleme şansım varken bir internet sayfasını neden 3g ile 3 saniyede görüntüleyeyim ki mesela.4g kullanman ağdan daha fazla veri çekmeyecek çekilen veri aynı fakat daha hızlı çekecek,kotayla bir ilgisi yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar iyi geceler bu telefonu alicagim nasiose ram kimi turkiyeye gelen 3 demis kimi 2 demis bide sanirsam yazilimsal hatalar var biraz baska bi sikintisi yok ben m7 kullaniyorum bana 1 gun rahat yetiyor buda yeter heralde iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı sabahlar arkadaşlar;
    Sony Xperia M5 ile Lg G4 arasında kaldım. Bulabildiğim farklar şunlar:

    M5'in G4'e göre kazanımları:
    Yaklaşık 100₺ daha ucuz.
    Ön kamerası daha iyi (13mp)
    İşlemcisi daha güçlü.
    Su geçirmez

    G4'ün M5'e göre kazanımları:
    Lazer odaklama var.
    Ekranı daha büyük ve çözünürlük daha iyi.
    Hafızası daha geniş (32gb - 16gb)

    Hangisini alırsam alayım kılıf ile kullanacağım.
    G4 için düşündüğüm kılıf
    M5 için henüz bulamadım.

    M5'in ön ve arka kamerasının G4'e göre daha yüksek olması, su geçirmeme özelliği, fiyatının uygun olması ilgimi çeken yanları.
    G4'ün ekranının daha büyük olması, tuşların kullanışlı olması, şarj bölümü ve kulaklık girişinin aynı tarafta olması da cezbedici yanı.

    Bir telefondan öncelikli beklentim kameradır. Bu sebeple işlemci gücü, su geçirmeme (kılıf ile kullanılınca G4'te sorun kalmıyor) vs. benim için ikinci planda.
    İnternette araştırma yaptım ama M5 ile G4 kamera karşılaştırması bulamadım.

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.




  • akşam eve geldiğim zaman genelde şarj yüzde 5'lere iniyor. sadece evde kullandığım hızlı (şarjından ötürü) Xiaomi power bank 5400 mh sayesinde 20 25 dakikada yüzde 40'lara çıkıyor o da benim gecemi kurtarıyor..
    vodafone her zaman daha çok batarya tüketir bunu ben 5 senedir her fırsatta belirtiyorum,
    M4 ile kıyaslamayın lütfen ben 3 ay kullandım 20 30 program ki çoğu hafıza kartında yüklenmişti her gün ön belleği güncellerdim artık sıkıntı gelmişti bana. birde programlar siliniyordu devamlı ki bunun da hafıza kartımın formatının FAT32 olması sebeb vermiş M5 de EXFAT yapınca cihaz gayet hızlandı.
    uzun bir dönem lg g3 kullandım şarjı inanılmaz çabuk biterdi G4 de aynı olabilir diye yaklaşmadım hiç.
    sadece m4 de ki kulaklıktan ses çıkışı beni daha tatmin ediyordu M5 de bu beni üzdü. akg kulaklıklık ile dinliyorum spotfy yüksek kalite müziklerimi bu arada.
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/microsonic-sony-xperia-m5-temperli-cam-ekran-koruyucu-on-arka-P86303947 bu ürünü aldım şu an kılıf ile kullanıyorum ama yarın geldiğinde direk bunları kullanacağım..




  • Fiyat karşılaştırması yapanlar lütfen paralel ithalat değilde distribüritör garantili cihazların fiyatlarını paylaşırlarsa (özellikle g4 için) daha objektif olur kanısındayım.

    Bence çogu anlamda g4 m5 den üstün bi cihaz. Yanlız g4 2200-2300 den giriş yaptı, m5 1350- 1500 aralığında giriş yaptı bu detayı göz ardı etmemek lazım.

    Yaklaşık 2 haftadır m5 i kullanıyorum, eksilerimi varmı? var evet ama yazılımla giderilebilecek hususlar. 2013-2014 yıllarında çıkmış defalarca yazılım güncellemesi almış hataları giderilmiş stabil cihazların yanına koyduğunuzda m5 i evet bazı hususlarda sorunlu başlıcaları;

    -Pil bariz sıkıntılı. Saçma sapan bir şekilde %30 dan ufak bir kullanımla %22 %20 lere düşebiliyor. Bunun bir şekilde yeni yazılımla fixlenmesi gerek. Geç şarj oluyor bunun nedeni herkesin yazdığı üzere kutudan çıkan 800 ma adaptör.

    -Kendi fotograf yazılımında yeni bir mod yüklemeye çalıştığımda program hata veriyor ve kamera farklı bi yazılımlada kullanılamıyor. Taaki cihazı restart atana kadar.

    -Vatan bilgisayar, teknosa da denemiş olduğum 3 cihaz ve kendi cihazımda da tespit olduğum üst kısımda çok karanlık ortamda ekran parlaklığı full açıkken farkedilen ışık sızması.

    -Müzik dinlerken cihazın ses kontrol tuşlarıyla sessize alınamaması, bunun için ya ayarlara girmeniz gerekiyor oradan hallediceksiniz yada müziği kapatıp cihazı sessize alıp öle devam ediceksiniz, player açıkken yan ses açma kısma butonu sadece player için görevde samsungda tüm seçenekler gelmekteydi biraz can sıkıcı.

    Bunlar şimdilik gözlemlediklerim. Cihazı değiştirmeyi düşünüyormuyum ? hayır genel yazılım gayet stabil ve akıcı görüntü kalitesi ve dokunmatik hassasiyeti muazzam. Ses kalitesine diyecek laf yok. Yeni güncellemelerle cihazdaki sıkıntılar giderilirse eğer 1350-1500 fiyat aralığında en iyi cihazlardan biri olmaya aday.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 4 Aralık 2015; 10:46:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Zenfone2 alarak aranızdan içim buruk ayrılıyorum, çok hevesle beklemiştim ancak olmadı, en son 200 hediye ceki ile
    tercihimi zf2 (900lira) vs m5(1300lira) ye düşürdüm ancak aradaki 400 lira farkı vermeye içim razı gelmedi, artık başka bahara
    yeni bir M6 konusunda inşallah buluşuruz kendinize iyi bakın.
  • Bugün GOLD renk alarak aranıza katılmış bulunuyorum, şu anda memnunum telefondan.
  • Hayırlı olsun öncelikle, mümkünse birkaç tane fotoğraf paylaşır mısınız ?
  • Arkadaşlar... M5 ile C5 arasında gidip geliyordum.. M5'in siyah modelini bekledim çıkmasını.. şimdi m5 siyah modeli 1.450 TL.. C5 1.200 Liraya var.. 250 TL cebimde kalsın C5 alayım diyorum.. Sizin düşünceniz nedir? Bu arada bir telefondan beklentim.. konuşma yapayım ve düzgün foto çekeyim.. öyle oyunla falan işim olmaz..
  • Bende aldım gold rengini ama daha elime geçmedi.Kargo bugün getirecek,hiçte o rengini elime alıp bakmadım:) videolarda gördüğüm kadarıyla karar verdim.Renk olarak nasıl sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 44 plaka

    Bende aldım gold rengini ama daha elime geçmedi.Kargo bugün getirecek,hiçte o rengini elime alıp bakmadım:) videolarda gördüğüm kadarıyla karar verdim.Renk olarak nasıl sizce?

    Gold renk gerçekten çok güzel görünüyor beklentimin çok üstünde, cihazda yazılımsal ufak tefek seyler var bunları için bi güncelleme gelmesi lazım, onun haricinde Z5'de kullandım kısa bi süre, ön kamera performansından memnun kalmamıştım, M5'de ön kamera gerçekten muazzam 13 MP hakkını veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 4 Aralık 2015; 11:48:04 >
  • Sevindim:) güle güle kullanın hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    valla bilmiyorum hocam ama kendi şarj aletinden baya hızlı dolduruyordu
  • M5 al hocam güç iyidir
  • Gold rengi az önce elime geçti, eşime hediye almıştım, bende z3 var; arka kamerada bile z3 ü tokatlıyor :)Gayet başarılı buldum,z3 ten alıştığım çift dokunuşla ekran uyandırma bunda yok heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazanucan kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.