Şimdi Ara

Sony Xperia Sola Jelly Bean (4.1.2) Rom Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Video'da detaylı olarak anlattım arkadaşlar sorusu veya takıldığı yer olan yazabilir.

    Sony Xperia Sola Jelly Bean (4.1.2) Rom Install/Yükleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WakeandBacon -- 21 Eylül 2013; 3:18:35 >



  • Arkadaşım dün telefonuma güncelleme gelmiş acıyorum pc gerekli diyor pc ye bagladım ama indirmem gerektiğini ve telle yuklemem gerektiğini gördüm telde nereye atıcaz onu telefonum sony xperia s lt26i yardım edersen sewinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirac safak

    Arkadaşım dün telefonuma güncelleme gelmiş acıyorum pc gerekli diyor pc ye bagladım ama indirmem gerektiğini ve telle yuklemem gerektiğini gördüm telde nereye atıcaz onu telefonum sony xperia s lt26i yardım edersen sewinirim

    kusura bakma dostum s kullanmıyorum ama güncelleme yerine xda forumundan bir rom yüklemeni öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mirac safak

    Arkadaşım dün telefonuma güncelleme gelmiş acıyorum pc gerekli diyor pc ye bagladım ama indirmem gerektiğini ve telle yuklemem gerektiğini gördüm telde nereye atıcaz onu telefonum sony xperia s lt26i yardım edersen sewinirim

    Pc companion'dan mı gördün güncellemeyi ?
  • Telefonu pc ye bagladıgım zaman güncellemeye ayıt bisşey yok sadece telde var ama siteye yönlendiriyo ordada bulamadım hala güncelleme telde duruyo basit bir yöntemi yokmu bununun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok süper olmuş :) eline sağlık :) hiç sorunsuz yükledim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mericdurna

    çok süper olmuş :) eline sağlık :) hiç sorunsuz yükledim :)

    teşekkür ederim dostum böyle yorumlar görmek beni çok mutlu ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkliardii

    quote:

    Orijinalden alıntı: mericdurna

    çok süper olmuş :) eline sağlık :) hiç sorunsuz yükledim :)

    teşekkür ederim dostum böyle yorumlar görmek beni çok mutlu ediyor.

    asıl ben teşekkür ederim :) yükledikten sonra saatlerdir bırakamıyorum telefonu elimden. yepyeni bir telefon oldu yaa benim sola :) ics yüklüyken kırasım geliyordu telefonu :) şimdi çok iyi oldu :) hızlandı, takılma sorunu olmadı, daha az ram tüketiyor :) arama yapamadım saat geç olduğu için, ama aramaları açarken veya ararken bekleme, takılma yapmıyorsa on numara beş yıldız olmuştur :) bu hali bile beni mutlu etti :)




  • hocam soracağım birkaç şey olacak :) bu rom'u yükledim, kullanıyorum ama biraz fazla bug var sanki. şarjdayken dokunmatik kafayı yiyor. açık olan uygulamaları sürekli kapatıyor, mesela facebook uygulamasına giriyorum, ana ekrana dönmek için ortaya bastığımda ana ekrandaki herşey kaybolmuş oluyor, baştan yüklüyor. bu da zaman alıyor tabi. facebook messanger kullanıyorum, mesaj geldiğinde sohbet balonu çıkıyor, birkaç saniye sonra kayboluyor ekrandan. bir de yandex shell kullnıyorum, ana ekrana dönerken bekletme sorununu onda da yapıyor. xda forumda bug fix adında iki tane yükleme koymuşlar. onları da denedim ama sorunlarım çözülmedi. sen çözdün mü bir şekilde veya bu şekilde mi kullanıyorsun? cevabın için şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mericdurna

    hocam soracağım birkaç şey olacak :) bu rom'u yükledim, kullanıyorum ama biraz fazla bug var sanki. şarjdayken dokunmatik kafayı yiyor. açık olan uygulamaları sürekli kapatıyor, mesela facebook uygulamasına giriyorum, ana ekrana dönmek için ortaya bastığımda ana ekrandaki herşey kaybolmuş oluyor, baştan yüklüyor. bu da zaman alıyor tabi. facebook messanger kullanıyorum, mesaj geldiğinde sohbet balonu çıkıyor, birkaç saniye sonra kayboluyor ekrandan. bir de yandex shell kullnıyorum, ana ekrana dönerken bekletme sorununu onda da yapıyor. xda forumda bug fix adında iki tane yükleme koymuşlar. onları da denedim ama sorunlarım çözülmedi. sen çözdün mü bir şekilde veya bu şekilde mi kullanıyorsun? cevabın için şimdiden teşekkürler :)

    Merhaba öncelikle. Sorununu çok iyi anlıyorum ve emin ol şu ana kadar tek sıkıntım bu facebook ve facebook messenger programlarını kullanmak oldu. Şunu öğrendim diyebilirim, 512mb ram olan bir telefon için kesinlikle facebook'un kendi uygulamasını kullanmamalısın. Ram'in yarısını götürmekle kalmıyor, dediğin gibi ana menüye tıkladığındaki sorunu da çıkarıyor. Telefon sonuçta hızlı ve kasmadan çalışabilmesi için ram'deki uygulamaları kapatmalı. Bu yüzden kesinlikle facebook'un uygulamasını kullanmanı önermiyorum. Onun yerine puffin browser yükleyip oradan facebook'a girersen daha iyi olacaktır kanımca. Ayrıca geliştirici seçeneklerinden arkaplan uygulamalarını 2 ile sınırlandırmanı şiddetle öneriyorum ki ana menüde sıkıntı yaşama ve telefonu hız ve stabil kullan.




  • teşekkürler :) en azından ics'den daha düzgün çalışıyor, buna da şükür :)
  • şu boot işleminden sonra yaptığın(kapatma tuşuna sürekli bastığın) bölümden sonraki gelen siyah ekranda yapmamız gereken şeyleri yazabilir misin?
  • TempleJoker kullanıcısına yanıt
    ses kısma tuşuna basıcaksın sürekli
  • mahiris M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • bende boot loaader alloved no yazıyor ne yapabilirimn
  • peki telefon hafızasında bir silinme oluyor mu? rehber, fotoğraflar, programlar ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mervib

    peki telefon hafızasında bir silinme oluyor mu? rehber, fotoğraflar, programlar ...

    Tabikide, telefondaki tüm veriler (rehber sms oyun program ayarlar vs) silinir. Telefon hafızasındaki belgeler hariç.
  • bişey soracağım.romda oyun oynarken falan yani cihaza güç yükleyince sorun oluyormu kasma vs..şarj süresi ne kadar gidiyo.kasma falan varmı.çalışmayan herhangi bi özellik falan warmı. yada bana önerebilecegin rom ve kernel varmı .bu sorularımı cevaplayabilirmsn acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.