Şimdi Ara

Sony xperia Sola'mın ekranı bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle tüm arkadaşlara iyi günler diliyorum. Başlıktada belirttiğim gibi sony xperia sola telefonum bulunmakta. Sarjı çok çabuk bittiğinden bataryasını değiştirdim. telefoncu bataryayı 15-20 dakika içinde değiştirdi ve evde 8 saat sarja takmamı söyledi. eve gittiğimde ekranda bi gariplik vardı. hemen telefoncuya geri götürdüm soketlerin oynamış olabileceğini söyledi ve tekrar telefonu bıraktım. daha sonra gittiğimde ise nedenini anlayamadığını eğer telefonun içini açarsak garantisinin bozulacağını ve garantiye(9 ay daha garantisi var) yollamamı söyledi. Sorun ise şu şekilde:
    Açılış ekranında xperia yazısı çıktığında bütün harflerin sütunları belli oluyor. Yani normalde gri bi ekran üstünde xperia yazıyor fakat x harfinin bulunduğu bölüm baştan aşağı siyah dikdörtgen içinde. Telefon açıldığında ise sanki pixel kalitesi çok düşmüş gibi ve ekranda değişik renkler bulunmakta. yukardan inen ince ve çok sayıda beyaz çizgiler, oyun veya uygulama açtığımda değişik renkte aynı çizgiler. Ayriyetten ekranda bi titremede bulunuyor Screenshot aldım ve başka telefona gönderip kontrol ettim fakat screenshotlarda normal gözüküyor. Batarya değişiminden önce hiç böyle bir problemim olmamıştı. Şu an resim yükleyemiyorum fakat umarım anlatabilmişimdir.
    Şimdiden teşekkür ederim

    ek bilgi: ekrandaki çizgiler sürekli yer ve renk değiştiriyo. Darbeden kaynaklı oluşan çizgilerden değiller. çizgiler dikey bi şekilde. Örneğin telefon ekranını açmak için şekil koruması var, o şekili yanlış çizdiğimde kırmızı işaret oluşuyor ya yuvarlaklar üstünde, o kırmızı yuvarlaklara doğru yukardan inen kırmızı çizgiler oluşuyo. Ekranı kapatmıyorlar, çok inceler ve fazla sayıdalar. akşam başka bir telefon yardımıyla fotoğraf koyacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0rnstar -- 20 Mart 2014; 17:37:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.